Vaken, Pigg Neeeeeääääj!!!!

Gick upp 05 för att åka med mannen till jobbet, så vi kan åka direkt till Ungarna när vi slutat.. Och slipper ha en bil kvar i stan!

Igår fixade vi det sista i Stinas rum, och jaaaa det blev så bra. Lääängtar tills vi kommer hem på söndag och hon får se det. Är ganska Säker på att hon kommer bli så Nöjd :)
Tror att affischväggen med alla killar kommer bli poppis!

Vad tror ni???

https://cdn2.cdnme.se/1717930/6-3/pic_51270b59ddf2b33fe024d4af.jpg" class="image">


Renoverar liite..

 
Som alltid när barnen är i Falun så är vi hemma, jobbar och tokrenoverar ett rum ;) Just nu är det Stinas som får nytt utseende, det går grån två röda och två lila/rosa väggar till hel vitt och liknande säng som Ville. Nya byrå och lite annat.
Sen såklart överkast,kuddar,gardiner mm så det blir Fint!
 
M en än så länge är det bara målat i vitt två ggr, och ser ut just nu som det ska räcka får se imorn om det måste rollas en gång till. Sen sängbygge och sen det roligaste :)
 
Jobbat ett långpass idag, och imorn slutar jag 16.. Efm på ons och torsdag så ska hinna en vända til ikea nån av dagarna och shoppa lite småsaker som fattas..
 
Nu Sooooooova!
 
 

Överaskning

Jag älskar Överaskningar, å känslan av att överaska nån annan❤


2/3

Gustavs tur med vattkoppor, bästa vore ju om lilleman tog det samtidigt men det dröjer säkert 2v :/
Såååklart kommer det i Alla❤veckan, nu när jag ska jobba heltid. Men vi försöker pussla ihop så att både får jobba så mkt som möjligt..

Nu ska jag skicka iväg Stina med skolbussen.


Så Mycket Fint!!!

Börjar komma in på Vide från Formex mässan, jag kommer bli ruinerad. Träljusstakarna som är gjorda av gamla stolsben är så Underbara!! Och tjejerna har lovat att det bara är början.. Jag läääängtar!


Fredag!

 
Åhh om ni inte tittade på dokumentären om Carolian Kluft, in på SvtPlay och kika. Hon är GRYM, vilken Vinnarskalle och Jävlar annamma..
Hon och Anja Pärsson är samma skrot och korn och jag gillar dem båda två skarpt!!
Jag vet att jag som säkert många andra tyckte att hon showade,spexade lite för mycket i början att hon vela synas mest. Men vad sjutton, är nog inte lätt att vara ung och så framgångsrik med all den press man får på axlarna och den mediabevakning som är.
Men ju bättre hon blev, ju vanare med rampljuset hon vart desto mer försvann den sidan.
 
Ähh in och kika!
För mig vart det positivt med de där 57min med pepp och jävlar anamma, var hel deppad innan med 4/5 avbokade träffar denna vecka. Har ju lagt in träffar efter hur jag jobbar, så denna vecka var det många som skulle bli avverkade. Det är ju mitt jobb, och ju minde träffar som blir av desto mindre jobb blir det,mina mål och min planering ryker och såklart lönen men. Och eftersom jag bara har en halvtidstjänst så är ju såklart mitt me&i jobb lika viktigt som vilket jobb som hellst.
 
Men nu NYA tag, försöka ragga tag på lite nya Värdinnor inväntar ett PeppSamtal från min coach nu♥
 
Ähh nog om detta, nu ska Ville och jag gå igenom våran egen beställning, kan bli DYRT då han vill ha ALLT!!! :)
 
 

Kors i Taket

Skolbarnen åkte med tidiga bussen idag, och för en gång skull så har Ville inte vaknat.. Typiskt, när jag är vaken ;)
Så jag hämtade datsn och ska kika på dokummentären om Carolina Kluft som jag missade, men så himla många som kommenterat att den var så bra..

Ska vi slå vad om att jag snart hör tassande fotsteg ;)


Om igen..

Nu ni är det Vinter igen, det har snöat och nu toksnöar det STORA flingor. Idag har barnen utelektioner, de ska åka skidor och laga sin egen mat :) Så idag fick jag kliva ur sköna sängen lite tidigare för att hinna Fixa Varm Choklad och varsin ostmacka.

Ville och jag fortsätter tvätta och hoppas på lekbesök av kusin Elias å hans mamma.
Årets Me&i Säsong börjar lika som i Höstas, jäkla Sjukdomar!! Avbok, tis,ons å idag torsdag. ;( Sååå Trist, jag vill ju oxå ut och visa de Fina kläderna och Sälja lite.. Men men, det kan bara bli bättre!!!

Kram på Er❤


Färdig Säng!

Villes säng är nu klar, skydden är på plats och även en liten pall som stege..

Han är såååå Nöjd och jag med ;)


Nu är det Nattning

Bara jag kvar, resten sussar sött..

Bakat så Frysen är full, nästan. ;) Gjorde ris och korvstroganoff till käk idag, sen lite apelsin/citron sockerkaka till efterrätt. Den fastnade i formen så då tyckte G att vi lika gärna kunde äta upp den ;)

Imorn blir det Fix på Villes rum och lite tvättstuga, appropå tvättstuga ska jag hänga upp Villes urväxt Pop Skalkläder och vindfleece som e nytvättade och ska ut på Tradera imorn..

Natti Natt


Tallriks Underlägg

I helgen hade jag min lamineringsmaskin framme, så ungarna fick för sig att tillverka egna tallriksunderlägg.
Det gillade Villekillen, så han hade med sitt till Fsk och visade och frågade om han fick göra ett där med. När jag hämtade var det flera barn som gjort å var så Stolta. :)
Så här Fint vart Villes, snyggt har han med pensel skrivit sitt namn oxå. Ni ser Att det är en bil och en bilbana va???


Nu Äntligen ni!

Så kommer det ett litet inlägg.. :)
Ledig idag, och vi har bakat jag och lilleman. Pizzabullar som redan är klara och nu ska strax ett gäng frallor hoppa in i ugnen.
Pizzabullar är ett Perfa Mellanmål, och mitt recept hittar ni här..
http://mortilltre.blogg.se/2010/march/riktigt-goda.html
 
 
Hänt en del sen sist, StinaStumpan har avverkat vattkoppor, Villes rum är typ klart,Me&i har släppt sin kollektion och jag har klått mitt säljrekord per träff :))
Men tyvärr hade jag två avbok denna vecka, men det ena var för sjukdom så jag hoppas det blir nytt datum.
 
Har ni kikat på kläderna???
Vad tycker ni?
Vad är Favoriterna, är det nått ni vill se på så kan jag fota :)
 
Nu har de jäst färdigt och vi ska fixa lite mellis för de stora kommer ♥

RSS 2.0