Lager 157

Lite basplagg inköpta idag, tycker de har en hel del bra. Jeansen, smala å svarta till G å V för 100kr, den grå coola til Stina oxå för 100kr. Som genast frågade -Får jag ha den imorn, snäääääla mamma :) De tre tröjorna, långärmade till Gustav för ynka 80kr styck och perfekta. Till Gustav var det inga godkända tröjor från Me&i i år.. Så svettis å Canvas bara å det komner bli skitfint ihop med dessa...

Köpte en tröja till mig med, men den får ni se senare!!!


Vad tycker ni??

I Våras fick ju ungarna lattja runt i kollektionen å jag fotade å la på bloggen, och såklart även vuxen kläderna på mig.. E ni sugna på det nu i höst med!!????

Tell ME!!!!


MysFrulle

Med Ville, en stor kopp the framför tvn. Och första morgonen med tända ljus..


E de inte Fina

Ikeas nya uggleserie på block, inslagningspapper,mappar mm Jag kunde iaf inte låta bli ;)


Ledig

Å Lilleman har Målarstuga medans jag städar!!


15år!!

Jäklar vad läääänge, 15år sen vi vart tillsammans å 5årig bröllopsdag. Iår kom jag ihåg det, dock är jag hos Mor&Far å Mannen ute i rallyskogen..

Så jag firar med De största å går på Madagaskar3, romantiskt värre!! ;)

Och Kicki påpekade när vi träffades att jag bott lika länge i Norrköping som min uppväxt i Dalarna... Hjääääälp!!!


På BarnensHus

Kan ni hämta ut DagisPåsen, som nu heter LoppiPåsen, perfekt att frakta grejor i till och från Förskolan!!

Kika in på www.loppipasen.se för vart ditt närmaste BarnensHus är och anmäl dig!!


Lite handlat vart det...

Nya Finare,lite Lyxigare Vardagsglas..


GodMorgon!!

Idag ska jag få följa med Johan till Ikea, antingen vill han ha mig som smakråd el så vill han åt min bil med drag på ;)

Haha, jag var inte svårövertalad iaf!!


Bästa läsningen i Regnvädret!


En UNDERBAR kväll -Som ALLTID!!

 
 
Träffade mina Barndomskompisar igår.
Sofie,Kicki,Maria och Anna♥
Hade en lite FruHippa för Sofie som råkat gå och gifta sig i smyg, en snäll sådan då vi skålade och hon fick ha en söt prinsesskrona och slöja på sig när vi gick ut och åt på Banken.
Skålade ja, två körde och en av dom ammade med. Kicki som var Värdinna bjöd på bubbel och alkoholfritt för dessa två, som efter ett tag påpekade att det var ett gott och Friskt alkoholfritt Vin.
 
Mohaha, ändå tills Sofie fnittrade och frågade efter två glas om det verkligen var alkoholfritt och Anna tittade,stirrade på flaskan och påpekade att det stog 12.5%
Mohaha tror ni vi garvade,tjöt,fnittrade och vek oss dubbla. Hon hade tagit fel flaska, så igentligen hade de som skulle vara "nyktra" druckit starkare än oss som skulle dricka alkohol som fick Asti på 7%
Som tur var hade de småglas och vi började tidigt!!!
 
Men såhär i efterhand så kommer vi nog fortsätta fnittra åt Kickis min!
 
Tack, tjejer för ännu en UNDERBAR kväll♥♥♥
 
Ikväll ska jag ha Party i Finngärdet, ska bli skoj då det är hon en barndomsvän jag var mkt med som barn då våra föräldrar umgicks.
 
Nu ska jag lägga in några ordrar från Flickorna igår!

På Sportys


Matbilder från igår


Fin kväll med Malin♥

 
 
Idag var en av mina Finaste och äldsta vänner här och hälsade på, jag hade gjort en smarrig påhittad Vegetarisk Lasange , sen en lång promenix med massa skvaller och avslutade med Sias Blåbärs Sorbet och nyplockade blåbär.
 
Sen passade hon på el kände sig tvingad ;) Att shoppa födelsedags presenter till sin brorsson från stången. Han kommer bli sååå fin så!!
Passade på att skicka med lite kläder från i våras hon kan ge till sina systers barn♥
Villes favvo tröja, så den killen blir nog GLAD!
 
Imorn kommer jag träffa ännu äldre vänner, lika fina och jag vet att jag kommer lägga mig med ett leende på läpparna för det gör man alltid efter en kväll med gänget.
 
Nehe, nu skajag glo på Robinsson från idag som jag spelat in! Och ringa och kolla om mina två största ungar är snälla och somnat, för de sussar hos Mattis ikväll. Och immorn är det Villes tur, säger han själv.
 
Kraaam på ER!
 

GodMorgon, två timmar tidigare...

Än vad jag trodde, då Mattis ställde om min klocka för att han vela ha upp mig ;)

Ska dra å shoppa lite käk, idag kommer Fina MalinZ hit å käkar. Nått vegetariskt blir det, lutar åt en lasange..

Händer hos er då???


Hemma hos Mor och Far min♥

Åkte ju upp igår, tog för en gång en annan väg åkte över Eskilstuna,Sala och Avesta. Tog typ lika lång tid och skoj att se lite andra vägar.
Även om jag var vääääldigt skeptisk när Johan bestämde det, han körde så jag fick snällt åka med.
Fika på McD i Västerås till ungarnas förtjusning, sen vidare igen.
 
I Lördags var det ju kampen om Kiladalen, Nord och Syd som Stavsjö bjöd in oss i Ålberga till. Riiiiktigt skoj med femkamp på dagen och Fest med dans och gott käk på kvällen. Mycket uppskattat och nästa år återkommer vi med ett starkare,tyngre och större lag från Ålberga :)
 
Har precis hängt upp kläderna på stången här, måste kika igenom vad jag själv ska inhandla.. Vääldigt mycket jag vill ha till mig själv så det kommer bli dyyrt.. Men måste fixa det nu så kläderna kommer snart, hellst imorn ;)
 
Gustav och Stina är ute och cyklar och Ville följde med Johan och kikade efter svamp. Matilde gick precis och sussade lite middag. Jag har tvättat och gjort iordning vår Brio Race, som de kanske ska köpa. Nu är den ren och Fin igen.
Fick inte ha 4vagnar i källaren då vi inte använder nån.. :(
 
Nehe, bestämma vilka kläder som ska inskaffas då!!
Och som sagt, vill nån komma förbi och slå en kik på kläderna är det bara att komma♥
 
Kram på ER!!

Nu är kläderna uppe på I Karlsbyn..

Så är man sugen å ta en kik är det bara att titta förbi!!


Sååå Fin juh!!!

Två av mina Favoritplagg från kollektionen


Väntar å Väntar!!

Lägger till lite på ordrarna från gårdagens party, men det är sååååååå segt!!! Alla lägger väll in för fullt, och det kan jag förstå för den här kollektiomnen är GRYM!!!!
Om ni missat gå in på hemsidan www.meandi.se och kika det finns nått för ALLA♥
 
Boka ett party, eller hör av er om ni vill kika förbi hemma hos mig! I Falun eller här hemma.. Ska ev ha ett HemmaParty, Hojta om Du vill komma!!!
 
Idag har jag jobbat, och barna var hemma med Johan. Drog till halvars och käkade glass och barna badade när vi kom hem..
Så himla varmt och skönt ute, riktig SommarVärme!
Jobb imorn efm med och sen lite semester igen..
 
Igår plockade vi massa kantareller som vi smaskat i oss på macka till kvällsmat, nu
Glo på lite tv innan sängen då!
 
Natti natti
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag och Me&i Premiär

Solen skiner å himlen är blå. Nice!!! Vi ska kasta i oss frulle, fixa picknik å dra till skogen. Min brorsa Johan kom med tåget igår, han e snäll å tar ungarna tors å fre då jag breakar min semester för inhopp på jobbet. Det är största
Och roligaste mässan de ska på.

Idag är det Höst Premiär som sagt, och kläderna är Galet Fina!!!! Jag är KÄR i vuxenplaggen, typ alla och Bebiskläderna är blande det Finaste. Nytt för iår är ju den större vuxenkollektionen, så att alla utan barn med kan komma och den är verkligen värd att se. Är du bjuden på ett Party, GÅ! Vill du ha ett party, SÄG TILL. Vill du hänga med på ett, TELL ME. Och bara handla, Funkar det med :)

Den brukar dyka upp på hemsidan efter lunch, men kan vara galet segt då det är många Nyfikna!!!

Nu ska jag upp å Hoppa :)


Galet!!!!

Åhhhh Ni skulle bara veta vad mycket snyggt det finns i Höstkollektionen :))


SovMorgon??

Neeej, studsade pigga upp halv7 å begav oss ut och gick i 67min. Solen sken å det var en fin slinga runt en sjö. Sen en smaskig frulle å lite shopping. Sitter just nu på hotellet å funderar på vad jag ska äta till lunch då Sandra är på ett lunchmöte.

Sen blir det lite träff i gruppen,handla gamla goodingar å Middag.


Wiiiii Hoooo

Dagen är HÄR, kl 13 beger finaste Sandra å jag oss mot Huvudstaden för en helg med Shopping,hotellmys, rose, och träff med alla andra galna Me&i säljare.
Frullen och Söndagens visning av kollektionen längtar jag massor till. Men först upp å hoppa, färga håret och bryna, frulle och packa det sista. Lämna barna några timmar hos Snälla Gammel Farmor, som nästan vart sur när hon BARA skulle få ha dom mellan 11-15 ;)

De andra drar till Motala för att sussa i bussen å sen va på rally imorn.

Galet vad skoj det ska bli!!!!!


Heej!!

Gick på semester i måndags, ska hoppa in och jobba två dagar för då är det Mässa i Sthlm som Linnea och Catarynia ska på.
Den här veckan har det varit fullt upp med bus, i tis var kusinerna här hela dagen och igår kom Nora och Victoria över på Fika.
 
Sängarna är färdigbyggda, och grundmålade så nu ska de målas vita med :)
 
Idag ska jag packa och tvätta och bara vara inne i skitvädret. Sen på efm kommer Lina och hennes grabb hit och hälsar på♥
Imorn bär det av till StoraStaden med Sandra, bo på hotell två nätter, gott käk, rose vin och Shopping. Och det mest spännande av ALLT. KickOffen och att få se hela höstkollektionen :)
De har visat lite små glimtar och vissa saker är galet fint!
 
Den här brallan å bodyn är ju såååå söt!
 
Lite värdinnegåvor... Finns en galet fin blus/tunika med!!
(Så boka in en träff nu)
Foto: These cool aprons can be yours for free if you host a me&i party this autumn. You can get in touch with your local sales representative on our website. Book your party today!
 
Och ett fint mönster till oss vuxna, skoj med lite färg :)
 
Mmm blir nog en spännande höst!!
 
Nehe, nu ska här fixas lite innan Gustavs kompis kommer...
 
Höres!
 

Söndags Solning!

Jobbade fm idag, och sen hem och lägga sig i solen.
Bäst att passa på!
Mannen och barna åkte till nån kille i Söderköping imorse och fixade med rallybilen, och ungarna väntade tålmodigt i nästan 4tim medans deras pappa var upptagen.
Men de såg framemot Belöningen, Glass!!
 
Inte på Smultron, då de bara är dyrt utan den hemmagjorda på Torget som är GRYMT GOD!  Minns när jag jobbade i den staden och man åt av den ofta, och testade olika smaker.
Det kan man sakna, Att jobba i Söderköping med. Så himla mysig stad, kunder och omgivning♥
 
Men det var några år sedan.
 
Nehe, nu är de hemma och vi grillar och färskpotatis i ugn med sallad och Lomanders.
Gott, gott!!
 
Jobb imorn, vart sista dagen innan semestern då jag nu inte ska jobba på tisdag iaf.
 
Kram och Hej!
 
 

Någea bilder från idag...

Var med Grannarna å käkade Gooood Pizza på Sjöstugan, ungarna busade och njöt i solen :) Kvällsdopp på campingen hans med oxå innan det bar av hem till sängarna. Nu ligger jag i soffan å orkar inte gå och lägga mig..


Dumma Mannen Min

Lördag, enda dagen på veckan jag får äta godis. Så köper han inget jag gillar.. Dumt å smälla i siggodis som inte är gott, bara för att. :/


En rättelse!!!

Det här med min sänkta sgi... Grejen är att jag visste redan innan att om Man byter ner sig i timmar så sänks sgi, MEN grejen är den att jag hade fått behålla min sgi OM jag fortsatt vara inskriven på Arbetsförmedlingen som heltidssökande.. Där är där det blivit ett fel för a-kassan sa när jag ringde å frågade hur man avslutade att ta ut a-kassa när dagarna var slut. Att jag bara hörde av mig till Afm så tog de bort mig och att jag då vart borttagen på a-kassan med. Och att Fk sa att jag bara fick ha den kvar så länge jag stämplade upp till heltid. Och nu sa de att de räckt att jag ståt inskriven på Afm.. Så jag visste från början att den skulle bli sänkt, men har nu fått reda på att den kunde legat kvar på heltid om jag varit inskriven på Afm.. Okey!?!?!


Idag sprang jobbdagen iväg...

Slutade 15 och ÄNTLIGEN min tur att hämta på Förskolan, det blir inte så ofta. Glada brunbrända och blåbärsblåa barn som haft mellis i skogen vid Kolarkojan. ♥
 
Fick hem en massa fina blommor idag så det var fullt upp från jag öppnade till jag gick hem, det gillas såklart!
Hämtade ungarna och åkte hem och åt glass, innan vi började med maten. Kors i Taket så åt vi pannkis igår, eftersom Micke som alltid kommer på torsdagar skulle få slippa äta det. Och för att jag ville göra Chile Corn Carne och ris med massa grönsaker och tacochips.
Mums!!
 
Har precis avslutat ett ringrace och två träffar till bokade, men massa tomma datum finns kvar. Både i Falun och här hemma. Så hojta!!
 
Imorn blir det Efm jobb, så då kan vi ta sovmorgon och Mysa ungarna och jag. Hoppas på lika varmt och skönt som idag. Idag var det till och med varmt i skuggan juh ;)
 
Nehe, nu ska jag ta mig en kopp the och landa i soffan..
5 arbetsdagar kvar!

Ont i magen...

Det är inte ofta oron gnager i mig, eller jo för jämnan när det gäller ungarna. Men över annat, jag är mer den som Jaja det löser sig, nu skiter vi i det och tar det sen.
Det finns dom som har det så mycket värre!
Och så är det verkligen, men allt det här med sänkt ersättning på Försäkringskassan pga av felinfo el att både jag och Fk,Arbetsförmedlingen och a-kassan missuppfattat varandra totalt.. Och min ersättning gick från riktigt bra, till riktigt dålig på ett kick. Att alla dagar som jag sparat på Ville, helt plötsligt inte är värda hälften ens..
 
Det går trögt med me&i, det löser sig säkert.. Behöver nog KickOffen för att riktigt komma igång, och att vårens värdinnor kommer tillbaka från semestern ;)
 
Måste helt enkelt ta mig i kragen och ta mig en Funderare över vad jag VILL, inte vad andra vill att jag vill. Vad som passar andra bäst, utan vad som passar mig och min familj.
Ungarna går först och jag älskar att kunna spendera mycket tid med dom, men det finns en baksida oxå.
 
Nehe, men men det löser sig! ;)
 
Nu har jag skrivit av mig..
Så jag ska nog hoppa i säng, bara 5 (el 6) pass kvar till lite semester♥
 
Kram och Godnatt
 
 

Slog Till

På en ny bikini å ny glajjor till Semestern ;)


En till...


Leker med Insta.. :)

Nån, vaknade redan halv7.. ;( Så han kikar på Barnkanalen å jag provar mig fram på Instagram..


RSS 2.0