Har lite svårt...

Att lägga ifrån mig mobben,är galet skoj! Och allt funkar så bra och fort går det med. Så bara att erkänna att ni som tjatat om hur bra en iPhone är,har RÄTT!!! Men ja har mkt att lära och några små saker som säkert är skitsimpla som jag måste ta reda på imorn.

Första gången...

Från nya mobben å jäklar vad fort och enkelt det vart att blogga nu.  Så vad måste man ha för appar nu då,fejjan å wordfeud fixat!! Tell Me...

Hahaha...

Det var sååååklart Jennie som hjälpte mig med simkortet till IPhonen ;) Vem annars, och nu är jag jäkla glad att jag är uppe hos mina bröder. Så jag får hjälp med att få igång och fixa Wordfued,Spotify och allt annat man bara måste ha!!! :))


Haft ett liiitet break från bloggen....

Men nu är jag tebax igen! :)

Är ju uppe hos mor och far nu, åkte upp i lördags och sen har jag inte ens loggat in mig på nån data. Eller joooo, jag har ju fuskat med mobben såklart. Men inte bloggat för det är så krångligt från min, MEN nu har jag fast jag sagt att jag inte skulle gått och införskaffat en Iphone 4s.. Fick lov,min gamla bara låser sig och tappar minnet hela tiden, och de jag valde på skulle bli samma pris i månaden så igår slog jag till!!

Men, när vi skulle dra igång den så kom vi ju på att jag måste ju byta till litet simkort,ja jag hade inte riktigt koll på det och killen sa inte nått heller. Men bara det öppnar så ska jag stå där och hänga på låset ;)
Tur jag är hos mina bröder, så de kan hjälpa mig för teknisk är jag INTE. Så tur Sandra köpt en likadan så vi kan hjälpa varandra!!

Och alltid när vi är är uppe så händer nått med Ville, allt ifrån krupp,hög feber,kräkts,riktigt dålig mage och inte fått behållt nått mm men den här gången så vart det nässelfeber. Hade lite på bena i förrgår och igår morse var det riktigt bra. Trodde vi, för igår efm blommade det upp, över hela kroppen,ansikte öron. Stoppade han i ett svalt bad och ringde 1177, tyckte jag skulle ge han flytande Clarityn (som jag som tur var köpt på apoteket då vi ändå var i stan, ifall det skulle bli sämre.) Det är ifrån 6år, men hon som jobbade skvallrade att hon "hört" att de rekomenderat det till mindre om jag bara lovade att ringa dit och höra. TACK!!
Nu slapp jag komma hem, ringa och få åka in en vända till. Eller då hade det till och med varit stängt!

Idag har han kvar lite, men nästan så jag tror det börjar blomma upp igen för det känns som det blir mera och mera. Nu är det ju inget farligt, men tråkigt!!

Nehe, snygga till sig och invänta  Magnus och Fasters Sessa som blitt så stooor! :)

Vi höres!!!!


Nej,nej nejjjjj

Skrev ett lååångt inlägg precis och tryckte på sänd.. Men såååklart hade internet kopplat ner sig och det försvann i tomma intet.

Orkar inte skriva om det, måste sooova nu för att orka köra imorn. Nästan allt färdigpackat iaf,bara mina grejor kvar.
Imorn landar vi i Karlsbyn♥♥♥

Mötet vart inte av för hon hade dubbelbokat, så hon skulle ringa mig på efm och ta det genom telefon. För jag påpekade lite snyggt hur lång resväg jag hade och att jag fått ändra tider/dagar på barnen.
Tror ni hon ringde????

Neäääj!!

Säger det igen, jag tror man kan klara sig utan dom faktist!!

Nehe, nu ska jag sussa..

Puss och Godnatt



Årets första inköpt, och jag lovar det är INTE den sista!



Kunde lixom inte låta bli när jag såg att Green Room fått in en låda vita Hyacinter, var ju sugen på att testa en i mitt nya hyacintglas i zink♥

Så när jag kommer hem om en vecka kommer den slagit ut en aning, och den underbara doften som kittlar en i näsan börjar komma!


Gissa vilka....?

Som ska vräka i sig kladdkaksmuffins till fikat snart!?


Myspys dag med lilleman..

Vi myst under filten vid tvn,och lyxat till och ätit frullen där med. Läst massa böcker, därav favvon Rorri typ 121ggr ;)
Såelat Fånga Ballonger och Memory, och tagit en promenix i skogen där vi inte bara såg flera stora färska lass med älkbajs utan kom hem med en halv korg med fina trattisar och några gulingar med.

Finns faktist mycket svamp i skogen fortfarande, så ut och plocka med er!!

Nu har Stina kommit hem med bussen, de äter lite köttbullar&makaroner som vart kvar i måndags så får vi fika när Gustav kommer lite senare.
Vet inte riktigt när, man nångång efter halv2 tror jag!

Nehe, nu har de ätit klart, så nu ska vi hitta på nått allihopa. Först och främst packa ihop alla låneböcker för Bokbussen kommer på efm :))
Jag har bokat två böcker som jag hoppas är med idag!

Kraaam och hejdå!


Åhhhhh...

Vi som väntar och väntar på Stinas kort med, men det kommer ju aldrig. Ringde dit idag och de hade inte fått nån beställning fast jag fått leveransbekräftelse, tyypiskt. Men men nu är en ny order lagd så den kommer väll så småning om.
Ska fixa klart och skicka tillbaka det jag inte ska ha idag, tänkte jag. :)

Ville har gosat ner sig i en filt och kollar på en film, och jag har lagt in en tvätt och ska plocka fram lite grejor som ska med hem till Karlsbyn. För nästa vecka är det lov, bäst att passa på och åka upp när man kan!!

Vi höres, lite senare!


Nu blir det...

RosaBandet gala
 och en hel massa tårar fin musik och känslor! ♥


Nu bar det iväg!

Snabba bud, jag sorterade jultidningarna när ungarna var i skolan, sen han de fika innan Gustav började skriva på namn och hur mycket det kostade för dom.
Sen sitt namn i finaste skrivstil, iaf hälften av lapparna sen tröttnade han.

Nu är han iväg till grannen innanför för att håva in pengar, sen hoppa han Victoria kommer hem med snart. Så har ni handlat kan ni vänta er besök!!


Nytt i fönstret.

Sist jag var hos Lina köpte jag ju två peperomia, fina och supertåliga så de passar mig som handen i handsken :)

Nu slog jag till på två till, kanske tråkigt att ha lika krukor med samma blommor i köket. Men jag gillar det, sen så har jag gjort Emma stuk på dom så de inte är lika men matchar snyggt ändå.

De jag köpte först satte jag ju kronorna i..


Och den här gången, fick jag leta lite här hemma..



Bara lite enkel silverfärgad spoltråd några varv runt krukan och sen hittade jag några glittriga stjärnor som jag köpte på nån rea för måååånga år sedan.
Men lite sprayfärg på dom så är de nu vita!

Enkelt och snyggt tycker jag, håller ni med??

Nu fattas bara en hyacint i det fönstret, en vit i mitt nya rostfria hyacint glas!♥


Bara att sätta igång då!

De stora i skolan och den lilla är på förskolan, jag har slurkat i mig en kopp the och kikat på Unga Mödrar.
Men det ska jag inte se på mera, man blir ju bara förbannad!!!! :( Det finns en anledning till varför barn är barn och varför barn inte ska skaffa barn. Nu säger jag inte att alla unga mammor inte tar ansvar för sina barn och inte heller att alla vuxna mammor gör det heller.
MEN i det programmet verkar det som de tar med dom som tycker barn är gulliga att ha,att visa upp och skryta över. Men sen att ta ansvaret,uppträda vuxet,orka med när de är sjuka och inte sover,inte ringa mammsen eller mormor bara det är en motgång för att gråta ut om hur jobbigt de har det och sen lämna ungen för att de behöver träffa sina kompisar och supa och vara UNG!

Jaja, ni kanske håller med.
Eller iaf fattar hur jag menar och gör ni det inte så gör ni det inte.

Idag har jag två kartonger att sortera och kika så allt är med. För igår kom Jultidningarna till min sons glädje.. :)


Men vi höres!!!


Äntligen!

Blande det mysigaste som finns är när man kan läsa för barna när de ska sova. Och nu är Ville så stor och fått en säng man kan ligga brevid han i.
Så ikväll la vi oss och han käkade vällingen medans jag läste Rorri..♥

När boken var slut var vällingen det nästan med, han sa Godnatt mamma och vände på sig!

Duktig kille,hoppas det fortsätter så. :)


Buzzar just nu.....

Natusan Bedtime Baby oil och Bedtime bath!

Fick varsin stor flaska av produkterna till mig själv att prova och sen en hög med rabattcheckar att dela ut.
Så om nån vill ha, säg till så skickar jag el ger er.
Det är iaf köp två av produkterna från Bed time serien och få 15kr rabatt!!



De luktar väldigt gott iaf!


Inget minne av att det var minimorötter vi satte i våras... ;)


Nova Star

När vi ändå håller på så får ni se ungarnas, eller två av ungarnas mössor som jag var och inhandlade i Flen idag!



De vart nog lika nöjda som jag!


Peace&Love Cardie

Och jag är galet nöjd♥



Den var lätt värd att vänta på även om det är surt att den inte kom till kryssningen!
Men visst är den galet snygg, med sina snygga detaljer på armarna,hjärtat på axeln.. Fasiken vad nöjd jag är, över att jag skickade tebax den från Me&i som var för stora och beställde denna :)

Lika snygg som Cardigan som kavaj om man ska vara lite finare!

Jag är käääär!!


Mot Flen

Nu ska Ns mössorna hämtas hem till de största ungarna,för nu börjar de tunna bli lite kalla.. Å kanske blir de nå mer,man vet aldrig vad det finns för fint i Flen :-D

Liten blir stor!

Och idag, tog vi fram växasängen. Lite senare än med dom andra men han har sovit så himla bra i spjälsängen så jag har inte velat förstöra nått.
Men nu var det dags, och ni ska veta hur glad var.. :) Trippade på sina små ben, hoppade och skrattade,dammade och dammsög,valde påslakan och placerade ut gosedjuren. Tror inte mannen han innaför dörren innan han hunnit berätta♥

Men han var lite pirrig och tittade och satte sig upp några gånger. Så jag lade mig brevid han och sen sussade han på några ynka minuter.




Så sött, och nu vart han ju aningen mindre igen nu när sängen ser så stor ut! ;)


Idag kom...

Snygging nr2 hem i brevlådan!



Och den svart/vita som jag ska köpa.


Det syns att han fixade håret på morgonen och sen inte fotade förrän efter lunch va? Aningen spretig i frillan, men han var asnöjd♥

Nu inväntar vi tösabiten oxå.


Borta bra men hemma BÄST!

Jaaa, så är det ALLTID!

Men resan var en riktig rolig tripp, goda drinkar,god mat och frulle för oss som orkade upp ;) Massa roligt folk, tokroliga spelautomater som tog mina slantar!
MEN jävligt dålig musik faktist! När man går ut och ska DANSA då vill man ju ha rolig och skön musik, schalgers,gamla favoriter sånt man kan skråla med i och använda sina sköna moves i lixom.
Men dom låtarna var fåååå, kan nog räkna dom på en hand.

Men men, skoj var det. Allt utom bussresan hem för den blir såååå lång och ,man vill bara hem och sätta sig i soffan och efter 2min så sover man som aldrig förr.

Trött är man än, men jag hade lite flyt med lilleman för han sussade snällt till halv9. Så jag gick upp och fixade de stora och vinkade av dem vid bussen och sen kunde jag halvsova i soffan ett tag till. Sen går det på halvknop här hemma, gör så lite som möjligt på så lång tid som möjligt :)

Stina kom precis hem och de lunchar lite, sen ska vi fika när HerrG kommer.

Nehe, nu ska jag återgå till att inte göra nått.♥


På g!

Att gå på båten. Börjat bra me dragkedjan i byxorna som pajjat så här blir rumpvisning,en cider halvt uthälld på bussen, kan bara bli bättre! ;-) Men kul ska vi ha! Kram å heej..

Natti natti!

Nu ska jag sova sött, för att gå upp tidigt och fixa mig,packa, och få barnen klara för att lämna dom hos farmor&Farfar :)

Så Sov Sött


Just ja...

Kom precis på att om Posten gjort sitt så har NÅGON fått nått i lådan idag♥


Lika el inte lika??

Richard och jag, mormor,farmor,gammelfarmor,gammelmormor,förskolefröknar och andra bekanta påpekar ofta hur lik Ville är Gustav.
Så jag fick lov att jämföra deras förskolekort från de är 2.5år båda två...

Så ja eller nej?????


Alltså, vad JAG minns så trodde jag de var mycket mer lika än vad de är..
Eller??
Näsan,håret och ansiktsformen är densamma och håret ;)

Efter Jennies kommentar, så kom jag ju på att Stina måste jag ju med ta med och jämföra!
Så här kommer hon i samma ålder med.. Men hon har ju en rejäl kalufs! ;)



Och jaaa han är ju mer lik Stina juh!?


Fin kille♥

Ingen kofta idag, så nu rök mina klädplaner till imorn kväll! :(

Men tur för House of lola att jag fick den här fina killen på posten istället!

Färg är ju fint, men den gröna tröjan är inte alls den gröna färgen som den är i verkligheten.

Men vad gör väll det när jag ÄLSKAR svartvitt?!
Så dom här bilderna blir kvar...


Nu väntar vi bara på Stina och Gustavs med!


Mannnen fick sig en ny!

En ny skjorta alltså.
Men jag köpte en först som jag var till hans jobb med som han fick prova, och den funkade bra. Men sen när jag kom till Maxi så hittade jag en annan.
Hämtade den andra, jämförde storleken. Funkade perfekt, så det var bara att lämna tebax den jag köpte först! :)

Den här var lite mer arbetad,och lite tuffare på nått sätt. Även om mannen inte fattade vitsen med det gula.. ;)



Lite snyggt, med rutigt uppvik på ärmarna med.
Kommer passa perfekt ihop med hans nya jeans.


Mammas städkille!


Och nu dammar han för fullt,
han blev nästan lika glad som jag för rengörningsdukarna :)
"Jaaaa Ville me städa, lotigt mamma nu Ville städa"


Fredag och dagen innan LÖRDAG!

Och en LÖRDAG som jag lääängtar och har läängtat nått grymt mycket till! För imorn bär det av på en kryssning med massa roligt folk och det blir party dagen och kvällen,natten lång♥

Har redan bokat in mig på en drick hemma hos Jennie och Mackan vid 11snåret, sen blir det bussen och sen båt med mkt dans och skoj!

Men än så länge är det fredag och jag får vänta lite till.
Här har vi haft barnens farmor över på en snabbis och nu har jag mina älskade rengörningsdukar hemma igen, ni vet dom med härlig äppeldoft. Två paket, så kommer jag inte iväg till Ullared snart så har jag så jag klarar mig ett tag iaf!

Sen har vi fixat lite glas,pappersortering,plockat lite och slängt in en tvätt. Nu blir det memorymys i soffan med lilleman för det tjatar han om.
Och spela spel är skoj!!!

Men vi höres, lite senare!


Den flickvännen skulle man vara!

Gustav är så himla rar mot sin tjej♥ Så imorn ska hon få paket, för hon fyller på lördag. Jättefint brevpapper med matchade pennor och sudd mm

De är likadana, köper grejor när de är på semester,skickar kort och små lappar med puss och kram! Haha, hur ska det sluta?? De har ju hållt ihop i 1½år nu..

Mmm, söta är de!


En liten krona, eller två.

Kunde inte låta bli, jag vet att jag shoppar för mycket.
Men de är ju så rara, och visst vart det fint!


Aningen bättre...

Väder idag, för himmlen är blå och solen börjar sticka fram.

Jag ska en vända till afm och lämna betyg,shoppa lite småsaker till kryssningen i helgen. Mascara,leggings och se om jag kan hitta en skjorta till maken min.

Sen ser det ut som att mannen ska sluta lite tidigare för att hämta hem barnen i skolan/förskolan. De var kort om folk när vi skolade in så han vart aldrig med nån dag, och Ville vill nog visa sin hylla och så för han med♥

Nehe, borsta gaddarna och bege sig!!

Och kan inte alla hålla tummarna för att min House of lola cardigan/kavaj


Denna kommer i min låda idag.... Vill ha till helgen juh!!!!!

Kraam och hej på er!


Det här är livet!

Att få sitta och pyssla och knåpa ihop nått som man gillar ♥

Har kärat ner mig i dessa bär vi har i ett träd på tomten.

Så jag tänkte att de på nått sätt skulle förgylla kransen på dörren.. Lite ståltråd,fina band och lite pillande så vart det såhär.

Stommen satt ju där sen innan, men då helt tom.
Den är jättefin då med, men lite vackrare nu♥

Så gjorde jag ett litet som fick lysa upp en av granarna lite nu i höstmörkret med.


Ellerhur?!?!


Här ska....

PYSSLAS ♥


LillLördag!

Så vi lyxar nog
 till med tacos idag, när det är onsdag och lillLördag!

Bege mig mot förskolan och hämta hem en liten prick, och de två större♥


Hemma själv!

Alldeles tyst i hela huset, fy fan vad tråååkigt! Jag kommer dööö av rastlöshet om jag ska vara hemma och vara arbetslös, snart kommer jag jobbas gratis nånstans bara för att. :(

Men men, har iaf sagt vad jag tycker idag!
Och det är skönt♥

Ska ringa till Jultidningsförlaget och kolla om det är på g eller om jag hinner byta en bok, för såååklart så kom Gustav hem och hade lånat boken jag beställde åt han till julklapp igår. Suck
Men om jag kollar på sidan så verkar de inte fixat hans order, om de nu uppdataterar som de ska vill säga.
Har fixat klart Min Sida på arbetsförmedlingen med, alltså där arbetsgivare kan gå in och kika och hitta just MEJ! :)
Letat på betyget från florist och ska åka och visa det imorn, sen får jag invänta en handledare som skulle höra av sig om typ 2v..
För då har jag gjort allt jag kan just nu.

Råkallt ute idag, grått och regningt. Riktigt tråkigt, hade tänkt ta en fin höstpromenad men den lusten försvann rätt fort när jag slog upp ögonen imorse.
Får bli en annan dag!!

Nehe, hänga tvätten då..

Kram&Hej!


Fullt hus!

Oh vad skoj ungarna hade idag, Lucas var ju med hem och Ville var Eld&lågor.. Säger som Lucas sa, -Jag tror han gillar mig, ganska mycket!
Haha, det tror jag med, eller han gillar när det kommer hit folk och såklart när de busar med han oxå. :)

Massa krabelurer till mellis och smoothie med banan och kiwi, förbannat gott!
Och en onyttig banankaka med massa smällt choklad på var det visst med..

Så här var det massa busande idag, wii spelande,kurragömma,vanliga spel,dricka fortast ur ett 1m sugrör mm
Ute gick ju inte att vara som det spöregnade och blåste, nu är det riktiga höstrusket här :( Men desto mysigare att vara inne och tända ljus och gosa ner sig i soffan med en filt♥


Nehe, kika över om de kommit några nya jobbannonser kanske!

Kram och Hej!




Sverige 2011

Vart fan är Sverige på väg??????

Jag minns än idag i bilen på väg hemifrån Sälen, året var 1989 och jag var 9år. Det stog om en tjej Helen Nilsson, ett år äldre än mig och hade hittats mördad.
Det var stort, läskigt,farligt och man trodde inte det kunde hända i SVERIGE!

Nu, är det barnmord var och varannan dag, Lika hemskt och läskigt nu men tyvärr, det är VARDAG i Sverige nu..♥
Två syskon för några veckor sen som vart mördadde av sin egen mamma, av hon som födde dom till världen och sen har varit deras trygga punkt ända tills det tog slut.
De pratar om att socialen inte hjälpt mamman, fast hon bett om hjälp. ABSOLUT inte någon ursäkt,finns inga ursäkter!!
Och nu en liten fin 4åring, med 6syskon som blivit mördad. Även där skrivs det om att socialen inte hjälpt mamman när hon bett om hjälp. Hon har förklarat för dom att hon inte orkar, att barnen inte kommer iväg till förskolan mm för att det är för mycket för henne att klä på alla barnen och få iväg dom. Där barnen dessutom har en far med drogmissbruk som i 10års tid misshandlat deras mor. Där han dessutom setat i fängelse för det.
Där borde man väll rycka in och se vilket hem barnen har???


Det är sjuuuuuukt, FAN vad arg jag blir!

Mmm undra hur det ser ut om 22år igen, kommer man överhuvudtagen våga låta sina barn gå till skolan???

Suck och fy, nu har jag fått ur mig det!♥♥♥


Ängeln

Den som jag skrev om igår, köpte jag på Moas Veranda♥



Eller ängeln och ängeln. ÄNGLARNA för jag köpte ju två och satte ihop, är nästan sugen på att köpa en tredje så blir länken med änglar lite längre.
Vet inte riktigt vart jag ska ha den, så den fick hänga på gardinstången till en början.

Men visst var de fina?


Tisdag idag!

Och här ska inte göras mkt, eller det blir ju alltod det vanliga ni vet.. Tvätta,plocka,diska,laga käk,hämta hem barna och hänga tvätten, och baka vart det visst!
För Gustav kom på imorse att en sån där gooood banankaka med choklad på, det kan du väll göra en nu när vi har bruna bananer.

Haha, självklart gubben.
Mamma fixar! ;)

Sen har jag lovat min lilla pärla att vi ska spela Ballong spelet med, som han ÄLSKAR!♥

Så bäst att jag sliter mig och sätter fart!

Höres!!


Arbetsförmedlingen, ja vad ska man säga!

Hm ja vad, hon startade upp med att fråga om mitt personnummer. La in det i datan och konstaterad att jag var 21år, så hur kunde jag jobbat i 11år?
Öhh, jag är 31år. Nej men du ser ju såååååå ung ut.

Hur tolkar man det positivt el negativt?? Om 10år kommer man ju bli asglad om de tror man är 31år istället för 41år men 21år!! Låter ju såååå ungt ;)
Shit, tänk om jah måste visa leg för att handla i baren på båten i helgen!!

Iaf, så vart jag inskriven efter lite grums från min sida.
Jag tycker det är heeeelt sjukt att Arbetsförmedlingen/a-kassan kan kräva att man som gift med en man som har ett bra jobb,hus,barn som går i skola och dagis MÅSTE söka jobb i hela sverige och vara beredd att veckopendla eller flytta.
Glöm det, och det sa jag till henne. Jag har INTE skaffat barn för att se dom fre till sön då lever jag hellre UTAN pengar!!
Då sa hon nått om astt det verkar vara goo i mig så jag kommer nog snart ha ett jobb! :)

Mm, muttrade nått till mig själv "jo tack och då utan er hjälp"
Alltså vad tycker ni, är det inte sjuuukt??
Att jag då ska veckopendla, eller att vi ska flytta till nytt ställe bara för att jag får jobb. Men då blir ju min man arbetslös istället.. Gahhh!!!

Min slutsats var att Jobbet är viktigare enligt dom är att hålla ihop familjen.

Sen är det ju självklart vissa som veckopendlar men jag hoppas att de valt det själva och inte blivit tvingade!

Jaja, smet en sväng på stan och köpte de sötaste änglar jag sett. Men de får ni se imorn, så mörkt att fota nu juh!
Sen hämtade jag hem mina fina och vi åkte hem och myste och fikade pepparkakor och massa frukt i fina skålar♥


Imorn blir det mysdag med Ville, sen hämta hem de andra och Gustavs polare Lucas, hans BÄSTA polare. Så Gustav har beställt kiwi och banan smoothie och krabbelurer till mellis. Bara att lyda som mamma.. ;)


Nehe, nu ska jah kika lite tv och sen sussa gott!


På g igen!

Dåligt med bloggande i helgen,men jag har inte haft humör för det. Surat och från och till varit riktigt förbannad. Men nu så.. :)

Så en kortis nu, sen blir det mer ikväll!♥

Står och lagar spagetti och köttfärssås med massa morötter i, ska bli smakigt som sjutton och jag känner att magen kurrar och vill ha maaat.

Och nu kom mannen så bara att sätta sig till bord!


Tidig morgon i skogen!

Igår var ungarna med Richard och testade gocarten,och de tjatade till sig att åka även idag. Så vi drog till gamla landningsbanorna och körde.



Stina fick börja.




Sen var det Gustavs tur!



Och så Villes, som såklart oxå måste få testa. :)



Hade mina nya stövlar, grymt sköna och varma!





Hag skötte tidtagningen, är som en kortare asfaltsslinga de åkte med lite koner här och där. Så det vart som en bana.

Gustav körde 9st varv, hans bästa tid då var 28,7sek. Stina hoppade upp och körde och efter några varv hade hon dragit ner rekordet till 25,5sek.
Gustavs tur, och efter en snurrning då han hade en topptid på g så fixade han 25,4.
Så det var tight mellan dom!

Stina är då den som är lite galen, medans Gustav lyssnar på hur bästa spårval mm är. Haha, men jag säger som jag sa för några dagar sen.
STINA kommer köra skiten av grabbarna, och det tror jag fortfarande. Med sin kaxighet och envishet kommer hon komma låååångt ♥

Så nu måste vi kika upp vart och när man kan ta licens och sen är det frågan om vi inte måste införskaffa en gocart till!!


Äppelmostillverkning!


:-(

Skiter i allt å drar te skogs me ungar å gocart!

Dag10.

Har jag gjort en redovisning av alla inskolningsdagar, kan jag ju inte glömma den sista. Som jag skrev imorse så var det första dagen han sa att han inte ville mamma skulle åka. Men sen när jag åkt,tutat och vinkat så sprang han iväg och lekte.

Mitt lilla fina Hjärta♥

De hade tryckt idag på deras målarmappar, och det var en stolt kille som visade vad duktig han varit. Att Gustav och Stina var med och hämtade, så han fick visa sin krok och bilderna på han gjorde att han växte några centimeter till :)

Så även idag gick det superbra, även om han inte åt nån mat idag igen! Men desto mer fika och mellis när han kom hem kan jag lova...


Suck och fy och klagomååål!

Vad håller svenska folket som orkar rösta på med, Linni tappade typ hela låten utan versen. Och vilken vers då, Vem vill ligga med mig då.. Bla bla den kan ju min 2åring. Och hon var ju inte ensam om det...
SKÄRPNING!
Och Denise som fick lämna idag, var ju en av de bästa. Ähh, näe jag flippade fram och tillbaka mellan det och VärldensBarn och Danny,Munther mfl gjorde fan så mycket bättre ifrån sig. ♥

Såg att Brolle fått en son, en liten Lee. Så vi hade tur att han var med när vi var på Ladies Night, för nu skulle Saade hoppa in i helgen och det är ju oxå bra men lååångt ifrån lika bra!

Nu ska jag hoppa i säng, för imorn ringer klockan före 07. Victoria och jag ska han en tjejdag och dra till UNDERBARABARNMÄSSAN i stora staden. Och jag vet redan att det kommer bli skoj,shopping och titta på folk! :)

Kraam och Godnatt


Stina dansar å diggar till GrabbenMunther,oh han e ju så söt! ;-)


Okey då, jag ger mig!

Sa igår att vi inte skulle äta pizza idag utan Tacokryddad kycklinglasange. Men så när jag sa det till barna idag, tittade de på mig som att jag skulle ta bort deras käraste ägodel.

VA!!?? Ska vi inte äta Fredagspizza när det är Fredag??

Sååå okey då..
Det vart pizza idag!


Imorn...♥

Jag längtar till imorn!


Höstvarianten.

Ni som har läst min blogg ett tag, ni vet att jag har en hög cylindervas som jag varierar med olika blommor mm.
Gärna från trädgården.

Nu har kärleksörten gjort sitt, men den stog länge.
Och nu vart det en ännu höstigare variant♥



Lite fina löv från en av våra buskar, härligt va???

Så vart det en liten kvist på handfatet med.


Enkelt,vackert och GRATIS!!!


Storstädning!

Idag ska det ske, STORSTÄDNING hemma hos mig. Har igentligen inte tid att plita ner några ord här, för jag har ganska exakt 3tim på mig att få det skinande rent och att det ska lukta gott!
Lukta gott föresten, hm blir dåligt med det för jag upptäckte att alla mina städabortochluktagott produkter är typ sluut :(

Så än en gång, JAG MÅSTE TILL ULLARED!
Gahhh, måste ta tag i det NU!
Jaja, jag vet att det mesta finns på ÖB och andra ställen med men Ullared är Ullared och det är bland det roligaste man kan göra. Det är aldrig så skoj att shoppa påsar,smörpapper,toarengörning mm som i Ullared.

Men men, nu har jag lånat 3min av min städtid så nu måste jag dra igång Bums...

Och vet ni, idag kom det :)
Mammas lilla hjärta kramade mig hejdå, såg lite ledsen ut och sa "Mamma inte åka hem" Men det lurade vi bort genom att krama lite mer,lova att tuta hejdå!! ♥♥♥



Dag9.

Gick otroligt bra den med, en riktig nöjd och glad kille säger dom! :)

Han hade ätit massa mat och melliset var populärt det med, när jag kom och hämtade han strax innan 15 så satt han och kissade med Anders.
Anders är populär, han pratar om han i varannan mening! Det är LYX med en kille som fröken på förskolan, det skulle alla ha.

Idag är sista inskolningsdagen och i nästa vecka drar det igång!!

Hjääääälp!!


Och en klänning!

Till Kryssningen nästa helg!

Enkel och fin från Hennes.. :)



Ska bara stryka till den lite i vecket nedtill för den har vikt sig fel.
Så nu vet ni som ska med hur jag kommer se ut, vad ska ni själva ha på er???????


Skor, hela två par unnar jag mig nu när jag är arbetslös!

Ett par vardagsstövlar,varma och lite kraftigare!


Sen ett par enkla men så fina, sköna om inte annat och lite klack!



Heja Leksand!

Många mååål och en riktigt bra match från Leksand idag, Gustav och jag satt och kikade och ju fler mål desto längre fick han vara uppe!
Haha, men nu sussar han iaf sött sen ett tag tillbaka han med.

Mannen och Micke har hållt till i garaget ikväll, tror Micke har dragit hem men min man står där ute och gasar och gasar så snart klagar nog grannarna :(
Undra om han vet hur bra det hörs in igentligen!


Imorn ska jag ha en riiiiktig LYXDAG! Nu tycker jag igentligen att lyxen är att vara med mina barn, men nu ska det vara mammalyx UTAN barn.
Så enkel igentligen som att åka och handla HELT själv, gå in i alla affärer jag vill,prova,känna,fundera och gå tillbaka igen ;)

Haha, det är lyx det med!
Ville ska vara på dagis och de andra ska till skolan. Och skulle det vara nått med Ville,att han skulle sparka bakut så är jag ju där på mindre än en halvtimma.

Så nu ska letas partykläder till nästa lördag när det är PARTYKRYSSNING!!! Och stövlar, snygga,sköna och hellst inet så dyra (Är ju arbetslös snart) Mohahaha
Och viktigast utav allt, ett lapsyl till Stina. För ni förstår det har ALLA andra tjejer med sig till skolan! ♥♥
Observera att jag skrev LAPSYL inte, lipgloss el läppstift!

Nehe, nu vart det tyst. Kanske att mannen är på g in till mig och en kopp the och en macka med svamp på!

Natti natti


Dag8.

Dagen då jag trodde att kanske,kanske sparkar han bakut!

Men inte då.. ♥

Han var själv från 9-14, vinkade när jag åkte och sprang iväg och lekte. Det enda de sa var att han hade ätit dåligt,men det gör han ju hemma med till och från. Men annars hade allt flutit på och han hade varit glad och busat.
Men han blev sååå glad när jag kom iaf, och skulle visa mig massa saker.
MAMMAS KILLE!!!

Så får se om det bli nån bakutspark imorn då.. ;)

Då ska han iaf gå till 15, och testa på att äta mellis med och så är det ju gympa!


Kväller!

Har en trött,riktigt TRÖTT lilleman. Jobbigt att vara på förskolan i 5tim sen vidare för att fika och plocka äpplen hos gammelfarmor.
Men gott var det och roligt att plocka äpplen tyckte han.

Men som sagt, nu ligger han halv däckad i pytten framför Bompa och väntar på välling, som igentligen står klar i mikron men jag väntar lite.
Lite mer än sex kan klockan få bli!

Vart korv och makaroner till middag idag,tråkigt men ungarna gillar det juh. Passade på att steka på en massa svamp till, som jag åt av själv!
Men nu har jag färdigt till en knäckemacka till tekoppen ikväll!

Nehe, nu ropar nån efter vällingen.. ♥


Tre i rad,ett måste hos FarmorSiv!


Då kan jag kryssa lite!

Från dagens göra lista!
(Den är kort Vickan ;)

Beställningen på jultidningarna är inskickad, han sålde för en bit över 8tusen kronor så han kom upp i ett Xbox och kinnect och sen lite över 2000kr i pengar!

Duktig och NÖJD kille ♥


Det doftar gott i hela huset, för jag tog precis ut sista plåten med nybakade frallor. Så nu har vi frysen full i några dagar iaf ;)

Ska kasta in tvätten i torktumlaren,lägga in en ny och dra ett varv med dammsugaren. Sen tror jag att jag ska passa på och dona om i min garderob, och ta bort sommarkläderna.'

Man hinner mycket utan barn hemma!
Alltid någe.. ;)

Ha det gott!!


Nu ni,nu börjar det...

Lämnade av en liten kille vid förskolan, han vinkade fint i fönstret och kramade mamma. Och det sista han sa, tuta mamma, tuuuuta nu!

Såklart så vinkade jag och tutade när jag åkte.
Kom hem, fixade en kopp the,la in en tvätt,bäddade. Så på inte ens en timma har jag redan tråkigt, och måste hitta på nått för att inte blir för rastlös lixom.
Så leta lite jobb, måste fixa ett jobb nu!

Sen baka lite matbröd tror jag!

Härligt väder föresten♥


Fick ett sms...

Från Jennie och Mackan som frågade om vi bjöd på kvällsfika, sååååklart vi gjorde.
Lyxade till det lite och snodde ihop lite nyttiga scones med flingsalt på :)

Gott och trevligt!!! ♥


Pappas surprise!

Som inte behövde vänta till Julafton inte! ;)


Nyfikna och otåliga barn!



Men ack så GLADA!!! :)

Lite vinnartecken från Stina, och den bruden är såååå envis och har så mycket jävlaranamma i sig så hon kommer nog köra skiten ur de flesta killarna..
Den som lever får se!! ♥♥


Gillar inte...

Att betala 2068kr för två ungar som har fritidstid max 12tim i veckan ihop, och en kille på 15tim på förskolan. :(

Men det är bara att betala och se glad ut!!

Men stämpelklocka på ungarna vore det bästa, då skulle man betala för det dom är där!




Goood Smoothie!

På vaniljyoghurt,gul kiwi och banan.
Riiktigt god och uppfriskande smak, det får ni testa!

Ska slänga in en tvätt och sen slänga ihop lite chilibiffar och potatis,sallad och sås till middag idag. Mannen jobbade över igår och idag kommer han hem senare med. Ska till Linköping och köpa en sak som han var och kikade på i onsdags men skulle användas i söndags med.

Ungarna vet inget än, får se om det blir en för tidig julklapp eller om vi väntar till julafton!

Ner i källaren då!


Dag7.

Det här går nästan föööör bra.. ;)
Får se om det blir att sparka bakut imorn, då jag ska vinka hejdå och lämna han i 5timmar.

Man vet aldrig!

Idag gick det ut ganska direkt och drog till skogen och letade efter kottar,barr,löv mm som de ska klistar på på den fina tavlan de målade igår!
Sen var det lunch och bus i massor!

Själv så satt jag och läste i 2½timme, så nu är boken slut!


En grymt bra bok,frukt å en skön soffa!


Nu gjorde jag nått dumt...

Satte mig och började kika på UllaredBloggen, nu vart jag ju inet alls ännu mer sugen på en vända dit och fynda!
Dum??? JAAAAAA!!


Melissa Horn

Hennes senaste skiva är grym, det mesta hon gör är grymt.
Men en låt som man får ont i magen av när man lyssnar, dels för att den är så sann och så himla fin är..
Jag saknar dig mindre och mindre ♥♥♥


Lite uppfräshning!


Böt ut de rosa höstglödarna mot vita!



Gillar planteringar med tåliga och hållbara växter, men är fint med nått som blommar lite oxå och då är höstglöden/vårelden/kalanchone super!
För den står sig iaf 1-2mån och behöver typ inget mer än en dutt vatten då och då.. Så byter jag bara ut den, och varierar lite färg om jag känner för det...


Dag6.

Idag var jag bara med lite i början, på fruktsamlingen sen så smet jag iväg.
Satte i fröknarnas rum och läste i en bok, satt i 2tim och bara läste. För mig som älskar att läsa, och tycker det är vardagens lyx så NJÖÖÖT jag till fullo!!!

Barnen, målade. Men jag glömde att kika vad de målade så det får jag se imorn. Sen busade de, och skrattade och hade roligt. För det hörde jag in till mig. Och jag hörde min son massor och han pratade och skrattade så mig saknade han inte det minsta. Lite mat, korv och potatis och de hade han ätit duktigt av.

Jag kom ut sen när de var klädda och var ute på gården, och då när han såg mig skrattade han till och pekade "Mamma är ju här! :)

Men sen vela han hänga med mig, eller nej han vela gå genom skogen och jag tog bilen för att hämta syrran i skolan!
(Det är bara en kort skogsväg att gå, bara så ni vet)

Så ännu en jättebra dag på Förskolan :) Och imorn kör vi 9-12 med samma upplägg som idag, så har jag tur kan jag unna mig lite mer läsning, och boken är spännande så jag säger inte emot!


Dag5.

Såg nu när jag skulle lägga in Dag6, att dredagens Dag5 har ju kommit bort!

Men iaf, fredagen gick suuuper. Vi var där till kl12, så vi käkade och han var duktig och åt och satt stilla.
Riktigt gott käk♥

Sen var vi ute och lekte, och han följde med Anders upp i skogen en lång stund och letade efter blåbär. Men de hittade tyvärr bara ett ynka.

Hänger av sig sina saker på sin krok, hämtar sitt kort och sätter det på bilden med Förskolan på istället för bilden med sitt hus.

Hoppas det fortsätter så här!


Höst/vinterfint ute med!

Han med en hel del ute udag oxå, alla sommarblommor är borta och nu är mina älskade granara på plats i år igen! ♥



Men i år med vitmossa runt fötterna!



Skönt nu när alla dynor,alla i tyg i lekstugan,mm är bortplockat.
Bara den tråkiga studsmattan kvar att ta bort, men vi väntar lite med den!


Så här fint lyser det nu!


Pysselsuget kom ihelgen..

Så igår drogs det fram en hel del, och det här vart resultatet.



Köpte dessa underbara ljushållare från Akleja i Söderköping, sen hittade jag gamla zinkkrukor i källaren. Så de fick utgöra stommen!
Sen ett besök i skogen och lite annat smått och gott... ♥



Det var ju lite mörkt för att fota igår, så ljusen är ju nästan nedbrända. Mend et vart iaf tre stycken personliga ljusstakar som ingen annan har likadana!
Så nu ska här eldas långa ljus i höst och inte bara värmeljus ♥ Lite fina näverstjärnor,snöre,stenar,mossa och en sån pytte flaska med vatten i och några revor med hjärtanpåtråd. Hade ingen hel växt jag vela ta av här hemma och plantera ner så då fick det bli så här.


Är så sugen på att åka och köpa tre par till hållare, för jag har ett stort fat jag skulle vilja göra nått i oxå.
Men vi får se.. :)


Mamma fick ge vika!

FÖR ALLA TJEJER I SKOLAN HAR STÖVLAR!

Hehe, ja ni vet hur det låter el hur ni själva har låtit ;)

Jag är ju mer den praktiska mamman, den som köper det ju som är varmt och skönt och funkar att leka i än det som är snyggt och inte lekvänligt.
Så när vi skulle köpa nån typ av höstkänga, typ fodrade och vattentäta joggingar till ungarna igår. Så fick jag som sagt ge mig och Stina fick sig ett par stövlar.

Och hon är supernöjd, och jag med faktist.
För de hon och jag valde är riktig praktiska och fina!!!



Ellerhur!?


Lite småfix!

Sen drar jag med ungarna mot Maxi, fika och mathandling och sen måste vi shoppa mysbrallor till herrG som visst hade vuxit ur alla utom ett par under sommaren.

Mannen åkte tidigare mot Katrineholm och SM rally, Lycka till!!

Men först lite småfix!

Njuuut av den fina dagen, här var det iaf kallt imorse men blå himmel och sol.


Morgonmys!


Inväntar...

FREDAGSPIZZAN som Stina och mannen hämtar, men nu får de skynda sig för Ville däckar snart och jag har inga fler sätt att lura han att hålla sig vaken!

Gott ska det iaf bli :)


Lyxtid med mina fina!

Tog med de stora hem idag i bilen istället för att de fick åka buss.

Så vi drog hem, böt till stövlar,kokade choklad,packade bullar och muffins och tog med stora svampkorgen och drog till skogen!

Såklart började det regna,precis när vi anlänt. Men det som är så härligt med barn är ju att de gnäller inte för lite regn. Är mest vi föräldar som tycker det är blött och jobbigt!



Mycket svamp finns det fortfarande, men de börjar bli dåliga. Men vi fick en full korg, gott mysfika i skogen och var dyngsura.
Så vi hade med andra ord 3 underbara timmar till skogs och många svampar som nästan var stora som dasslock♥


Så fel det kan bli!

Skulle köpa stövlar till Ville igår på Stadium,men passade även på att kika på vinterskor/stövlar till dom andra inna alla tar slut.
Kikade på ett par Sorel som grannen köpt till Nora, och skulle vara varma och vattentäta.
Svarta fanns såååklart inte i Gustavs strl, men vi har dom här som är på erbjudande...
Bruna, med vad som såg ut i affären som vinröda detaljer.
Och de fanns i storlek till båda och 200kr rabatt per sko!

Perfa tänkte jag och slog till!!!

Ungarna provade och tyckte de var jättesköna och satt bra. Sen när mannen kom in och de stog i ljuset, påpekade han färgen och vi satte dom under lampan.
Den vinröda som var i affären var inte vinröd utan mer lila hemma och i dagsljus. :(

Tog det med Gustav och visade, jaja TUR att jag gillar lila då!!

Haha, så jaaa han kommer ha vinterstövlar med lila detaljer♥ Men vad spelar det för roll då, dels kommer det ju knappt synas under täckbrallorna,och så tycker han ju de är fina!!

Huvudsaken han är nöjd, ska fråga han igen idag. Så han inte ångrat sig för då får vi byta till någe annat..

Men de verkar himla bra iaf,lätta att dra på,varma och kraftiga men ändå inte så tunga!



Se så bra den passade!



För nu är den avtagen i bandet och passar min arm! ♥


Dag4.

Startade med Gymnastik, i skolans gympasal. Som Gustav och dom tycker är jätte liten, men när man ser 1-3åringarna när dom kommer in där och ögona blir stora och de bara springer runt,runt,runt och skrattar.
Då är den inte så liten längre, inte i deras ögon iaf.

Gympa var skoj, en riktig höjdare för min kille!!! :)
Han har redan börjat lyssna, ropar fröken att man ska komma och sätta sig i ring så märker jag redan nu att han ofta är först fram och gillar när det ska hända saker! Han testar det mesta, som idag var det balansgång,hoppa jämfota på madrass och krypa i en tunnel. Dock lite försiktig med vissa saker, som Gustav.
Men när han väl provat så blir det om och om igen!!

Det han behöver träna på, om man jämför (nu ska man inte jämföra) MEN, om jag ändå gör det med dom barna som är lika gammal men gått på dagis längre, vissa ett helt år.
Så är det att klä på sig, så det får vi träna på. Men å andra sidan så kommer det att komma nu när han måste göra själv,för att de små 1åringarna behöver hjälp. :)

Härlig dag iaf, och idag var första gången han INTE vela följa med mig hem. Men lite övertalning och att jag nämde affären så kom han på en gång.

Imorn ska vi äta mat där, goood mat verkar det bli med.
Typ några Köttfärsbiffar med klyftpotatis och tatziki.. ♥
Inte illa för att vara skol/dagis mat va???
Är det nått dom är bortskämda med i Ålberga så är det MATEN!!!! :)

Nehe, nu har vi bytt ut alla tvättade sommarkläder och lagt i långärmat och långkalsonger i barnens lådor och garderober istället.
Säkert nått kvar från resan i tvätten, men det får jag fixa då.

Nu ska jag mysa med lilleman♥

Kram och Hej!


Nu har jag varit på min första audition!



För Lager157 som ska starta upp i Norrköping.

Var lite speciellt, köade i nästan 2tim för att personligen lämna över mitt CV och små prata lite med 2 killar, man fick säga vad man gjort,om man kände till Lager157 och eftersom jag är ofta i Sågmyra så snackade vi lite om den butiken och vad jag var ute efter..

Så inom 2v ska man få nån typ av svar, och sen är det flera intervjuer om man går vidare. Men det var några hundra där, men väldigt mååånga toksminkade och uppstylade bruttor runt 20bast. Men å andra sidan så kan ju det klättra högre än en 31åring med barn!
Vem vet..

Kändes bra iaf, och jag slapp sjunga! ;)
 Vart bjuden på crossiante och en mugg kaffe...

Kul att vara igång!!


Det närmar sig,snart min tur!


Dag3.

Det går så himla bra på förskolan, han flyter in gruppen och börjar ta för sig mer och mer. Nästan ,nästan så det går för bra.
Kanske tokvägrar i nästa vecka när jag ska lämna han! Haha

Idag hade de SagoTema och sjöng och läste Bockarna Bruse med Bockar som gick över bron och trollet där under.
Så himla skoj att se, att de sitter på pallarna och lyssnar, även flera av 1åringarna. Ville fastnade för Spök sången på en gång med rörelser, ni vet den med Ett stort spöke,ett litet mm Sen avslutas det med att spöket bara vill säga HEJ!

Måste lära mig den så vi kan köra den hemma med!


Lite utelek och sen åkte vi hem..

Nu ska jag hoppa in i duschen medans han sitetr och kikar på favvon Lilla Röda Traktorn, kom på att jag ju måste ha några kläder på mig med.
Måste kika i gaderoben vad jag ska leta på. Måste ju se någorlunda välstädad och modern ut om man ska söka jobb i en Klädbutik lixom ♥

Vi höres, håll tummarna för mig!!
När jag ska slås med säkert flera hundra andra!! ;)


Höstfint!

Härligt röda löv,mot en klarblå himmel och sooool.

Perfekt höstdag med andra ord. Idag blir det en vända till förskolan, och idag har vi med ett lass med extrakläder,regnkläder mm
Sen har jag frågat om de ville ha docksängen,badbaljan till dockorna,en pinnhäst mm som vart kvar efter helgens Bytardag och de vill dom.
Så det ska in i bilen oxå!!

Kul om det kommer till användning :)

Sen ska jag och söka ett jobb i efm, och barnen ska vara hos deras farmor några timmar. För såklart skulle mannen sitta i möte hela efm. Ska bli spännande men jag börjar redan bli lite smått nervös..

Men det fixar sig nog!!!

Njuut av dagen♥


Fenito!!



Rykande färska, varma från utskriften...
Men nu har jag ett CV och ett Personligt brev färdigt, och jag har Sandra att tacka för all hjälp och små  tips och råd.
Skriva kan jag, och formulera mig MEN jag är dålig på hur man ska göra när man ska söka jobb..

Tur man har vänner med koll! ♥

Så nu ska de bara levereras oxå!!



Dag2.

På Förskolan, ser ni vad duktig jag är på att säga rätt! ;)

Gick perfekt, men den var lite speciell då det var Fotografering. Men ungarna var superduktiga och alla fastnade på bild.
Är inte lätt att fota 1-2åringar..
Som blir skraja för en okänd fotograf med en stor Röd clown näsa, frågan är om den näsan inte skrämmer mer än gör barnen glada och skrattar.
Sen tycker jag att barnen inte måste skratta heller! Minst lika fina bilder iaf, och oftast så speglar de ju barnet bättre i just den åldern.'

Ni skulle se Stinas först bild från när hon började, hon ser ut som en rädd,ledsen liten harung.
Men ack så söööööt! :) 

Sen var vi ute och lekte i nån timme innan vi åkte hem, Ville bryr sig knappt om mig. Man ser att han kikar till ibland och sen fortsätter han med sitt. Idag var det Nora,ambulansecykeln,skogen och vindskyddet som var roligast.
Och man ser att han tyr sig till sin fina tjejkompis, och det är för HÄRLIGT ♥♥♥


KanelbullensDag!

Så då passade vi på och baka, jag och lillkillen!



Och inte nog med det, att jag fick hjälp med att baka. Han plockade ur allt i bestikstället i  diskmaskinen med ♥


Sen hade jag iofs mjöl i hela köket, ända in till badrummet.
Men vad gör väll det?? ;)


Tack,tack TAAAACCCCKKK!!

Sandra du är en PÄRLA!
Tusen Tack med hjälpen med mitt CV och Personliga brev,
nu ser de ju riktigt proffsigt ut ♥♥

Men nu ska jag hoppa i säng, imorn är det förskolan och fotografering för alla barna. Så kläderna ligger och väntar på dom och imorn ska håren stylas ;)

Natti Natti


Nu ska vi se..

Om de blir godkända med!
CV skrivet och Personligt brev oxå.. :)

Mailat dem till Sandra och Jennie, och Jennie skickade tebax att de var godkända men Sandra ska kika ikväll.. Men de är ju iaf skrivna nu, även om jag kommer få ändra om lite!


Dag 1.

Gick suveränt!!
Ville drog in och började leka med alla barna på en gång, han är lite tuffare än Gustav var. Han var mer försiktig och tog det lungt. Men han är heller inte lika tuff och nyfiken som yrvädret Stina.
Utan mer mittimellan, sen får vi se om det är positivt eller inte.

Men första dagen vart en jätte bra dag och han längtar redan till imorgon! ♥

Är en härlig grupp barn mellan 1-3år, en hög med envisa tjejor på 2år.. Haha Men en lugn och fin grupp så det känns som att det här kommer bli super!

Nu ska jag plocka ut en plåt med nybakade äppelmuffinsar, kan lova att det luktar GUDOMLIGT här hemma!


Mot Förskolan :-)


Inskolning!

Ska snart bege oss mot dagis och inskolning, ska bli spännande och Ville har tjatat om fökolan,Ingalil,Andes,Noja,kompisaj hela morgonen ♥

Vi höres!!


Cv!

Satte mig och skulle skriva ett men vafan, svårt juh!
Och till saken hör ju att jag har ju inte mkt att skriva känns det som, jobbat 11år på senaste stället och innan ett halvår på en annan blomsteraffär...

Jaha, det var dom raderna och sen några om skolorna.
Kan lika gärna pränta ner det på ett vykort, gahhhh vad tråkigt! :(

Men måste ha ett färdigt i början på veckan juh, så bara att ta sig i kragen och börja om!


Helgen som sprang ifrån mig!

Ja och fort gick det!

Vad har vi gjort då, igår var det Bytardag i Ålberga. Drog med mig ungarna och Sofie och Alexander och några påsar med kläder.
Kom hem med lite mindre kläder,lite mera pengar och endast tre inshoppade saker.. :)

Snyggade till oss och drog på 40års kalas hos Lars, goooooood mat och några glas med vitt som lätt slank ner. Åkte hem skapligt för att natta tre barn som var trötta.

Idag, har Stina varit på kalas och Gustav haft kompis här, sen kom Richards mmor och far hit och fikade eftersom han fyllde när vi var borta.
Banankaka med chokladöverdrag och smaskiga Ernstkakor han vi baka, och en marängtårta med banan och daim. Det bar länge sedan, men såå himla sött och gott.

Bästa att dra på med extra sött idag för imorn drar det riktiga livet igång igen, nu blir det nyttigare rutiner och träning på programet istället. :)

Stina har äntligemn fått upp tvn och sänglampan, nu ska bara de gamla hålen fixas till och målas över, det kommer säkert dröja.

Nehe, nu ska jag förbereda lite inför imorn. För då är det första dagen på inskolningen av Villekillen.. Varit hemma i 2år och 7mån,men nu drar det igång!!!
Men hemmafru skulle man vara, det gillar jag skarpt♥♥♥

Nu ska jag checka om det är nå tv att kika på sen!

Kraam på er!


Rosa månaden!

Är ju nu i oktober, så under hela månaden kommer jag stödja genom att bära Lindex Rosa Bandet armband runt min handled.



Enkelt och snyggt i ljusrosa ochmed texten inuti..
 "Thank you for supporting our fight against breast cancer, Lindex 2011"

Har ni köpt nån RosaBandet grej??


Känner mig galet NÖJD!

Och nej jag fick ingen kram av Brolle, men nästan nått lika bra.

Var med i deras sms tävling där man skulle svara på en fråga, gick vidare av 100st och skulle skicka en slogan på max 10ord om varför just jag skulle vinna en Golf cab... Gjorde det och efter ett litet tag fick jag ett sms om att JAG vunnit en Certina klocka som var värd nästan 6000tusen kronor!!!!

OCH jag har fortfarande chans att vinna bilen med, om jag fattat rätt så är det en vinnare på varje turnestopp som vinner en klocka och går vidare i tävlingen om bilen.
Och det verkar som att det är 16 stopp, så en liiiten chans finns!

Snygg är den, och galet nöjd är jag!



Nu ska jag bara våga använda den med, eller låsa in den nånstans.. ;)


RSS 2.0