Måndagen som sprang iväg...

Det var idag det... Inte mkt gjort, el stooora tvätthögen är vikt och på plats i gaderoberna.. :) så nu är det bara att börja tvätta igen för jag såg att tvätten börjar komma upp till kanten!:( Skolan hade frilufsdag idag, skidåkning stog på programmet. Det varen taggad Gustav som hade åkt nått av de längre spåren, han var inte säker på vilket. Men roligast är nog att få ta med matsäck, mackor,varm choklad och fruktsallad. Mums!! Att han sedan skulle följa med sin favvoLucas hem och leka och sen direkt till gympan var nog prickn över i. Vi andra har spelat lite BamseBingo,ätit mellis,myst,bäddat,dammsugit och sånt. Ville tog sig friheten att provsmaka oboy pulver med sked när mamma var på vift från köket,och det var nog inte bara en sked som slank ner i hans mage. Inte med tanke på hur mkt det var på tröjan, hoppas verkligen den blir ren! Har man en mor och far som snålar på sötsakerna så får man väll ta sig i kragen och fixa själv! ;)) men snart kan vi nog inte hålla han borta från fikabröd och sånt längre. Hm stör mig att det inte funkade att ha texten i mitten och tjocka bokstäver.. Dumma Blogg.se men jag har sett på andra bloggar med att de klagat. Angående mina fynd igårså var detpå en Bytesmarknad i Nyköping där man själv står och säljer barnartiklar. Gillar att fynda, MEN jag köper bara sånt som är fräscht och nästan bara märkeskläder med fin kvalite. Bästa igår var Nästintill ny vår/höstjacka, vindfleece i superskick, och helt nya allvädersbyxor (dom med dragkedja på utsidan av benen) allt i mörkblått av samma säljare och i strl 98 så han har lite att växa i. För ynka 600kr!!!! Ni som oxå handlar där vet vad de skulle kostat nya, och de här var verkligen i nyskick!!! Sen några byxor och tröjor från Me&i, oxå i fiiiint skick. Och lite annat smått och gott.. Nehe, nu ska jag dricka en flaskavatten,måste bli bättre på det! Var föresten och körde ett aerobicpass igår kväll och det var HÅRT, undra vart min kondis har tagit vägen de senaste 5åren..??Hehe, Och jäklar idag har jag rejäl träningsvärk.. SKÖNT!!! Imorn bitti blir det lite babysång och frullebuffe, sen en vända till apoteket i Nyköping. Kram på er!!

Fyndat,å då menar jag FYNDAT! :-)


Testing,testing!

Har äran att testa Jennies nya fina iphone.. Coolt! Varit på Blingoparty å shoppat finfina tröjor till pojkarna,smaskat hallonpaj och umgåtts. Nu tillagas. Baconlindad kyckling och klyftpotatis och Jennie ska käka här. Sen blir det soffmys och popcorn,är ju lördag! Nehe, nu ska jag lämna tillbaka den här el ev gömma den!! :)) Kraaam!

Mannens senaste skötebarn.. :-)


Att frigolit kan vara så kul,men nu är det överallt!


Jaha, efter dramatiken igår...

Så kom visst nästa smäll!

Har visst efter 10år på samma företag blivit uppsagd pga konkurs..:( Så jag får väll ta Jennie i hand och leta mig till amf.. Inte riktigt som man tänkt men vafan.
Det kan ju ha nått gott medsig!!

Men till att börja med skulle jag vilja ha tag i ett helgjobb, gärna i nån typ av butik.
NÅN SOM HAR NÅTT??? Hehe
För jag vill gärna fortsätta på vårnadsbidraget över sommaren med lilleman, men vi får se hur det blir. Vill först och främst ha ut min lön och mina semesterdagar ochkolla med facket vadsom gäller. För jag har ju 3mån uppsägning , men vet inte vadsom gäller för föräldraledig..!!

Ja ni, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!


FAN rent utsagt vad rädd man blir!!!!!!!!!!!

Usch,fy och bläääää.. Hatar när saker händer som jag inte kan rå på,när jag kommer i situationer när jag inte riktigt vet vad jag ska göra.

Det har hänt två gånger i mitt liv att jag blivit riktigt rädd och kännt mig hjälplös. El det kan säkert vara nån gång mer men de här gångerna har nått av barna varit inblandade..

Först Stina, föddes  ju nästan 4v förtidigt och fick ligga kvar några dagar, hade under tiden på Bb lite jobbigt med andningen. Spydde upp fostervatten och så.
Vi han bara vara hemma med henne några timmar, då hon efter amning. Spyr rakt ut, det kommer ur näsan och munnen hon får svårt att andas och blir blå. Massa slem som kommer upp och det tar ett bra tag innan vi tror vi fått bort allt. Ambulansen kommer strax efter och de går igenom en liten medtagen flicka noggrant.
Phu, det var INTE lätt att sussa den natten kan jag lova! Men efetr det så var allt fostervatten hon dragit i sig borta.. :)

Och nu var det idag då, Ville och Gustav som var hemma med mig hade tvättat händerna och gick ut från toan. 
Jag är i köket och hör att Ville ramlar  och gråter, men ser det inte och inte Gustav heller. Men antaglign så snubblar han på en sladd för han ligger på mage när brorsan lyfter upp han. Jag kommer och tar han, han gråter och tittar på mig och vips så börjar ögona att rulla och han blir sååå tung. Han är borta ett par sekunder, jag springer ut med han på trappen han kvicknar till och låter som han ska kräkas.
Går in igen och sen vill han ner på golvet nästan på en gång.

Ringer 1177 och hör efter och JA jag ska genast åka till akuten med han så det är bara att kasta in pojkarna i bilen.
Jessica (barnens faster) är i stan så hon tar upp Gustav som inte vill vara med in. Han blev ganska skärrad av att se sin bror..:(
Väl där inne säger de först att han ska vara på observation i 4timmar men sen när läkaren kommer så kikar han på han och kollar på huvudet,ögona och så. Och han tycker vi kan åka hem för han verkar så pigg. 
Och han har ingen bula el märke som tyder på att han slog i huvudet. Vissa barn kan visst reagera genom att svimma av om de ramlar blir skrämda el dyligt. Och så länge det är en kort stund är det ingen fara.
MEN jag gjorde rätt som åkte in.. :))

Så nu ska vi hålla koll på han en gång i timmen så han reagera om vi petarpå han ochså att han inte kräks.
så hoppas vi att det inte var nått annat!

Men fy vad läskigt det är, att se sitt barn helt livlöst..

Usch och fy!
Nublir det en kopp te, utan nått till för det vart ju ingen träning för mig idag.. :(


Frisk och pigg!!

Idag, är äntligen Ville frisk, okey lite hostig men det kommer nog hålla sig kvar ett tag. Men nu lyser ögona bus och han är sitt vanliga härliga jag igen.
UNDERBART!!

Så idag fick han äntligen sussa ute, länge för han fick stå hos våra grannar medans jag hämtade på skolan/dagis.
Tack igen!!

Appropå grannar så kom Noras present igår i lådan, sååååå fint så! Kommer att visa sen men ni får hålla er till mars för då fyller hon. :)
Stora tjejen!!

Som ni såg i förra inlägget så räddade jag de brända semlorna genom att kasta in dom i ugnen och göra skorpor av dom.
Och de vart populära till mellis tillsamans med nyponsoppa kan jag lova.

Idag släppte Meandi.se ju sin vårkollektion.. Ohhh det var mkt fint!!
så min vinst på 500kr kommer att springa iväg.. ;) och säkert en hel del kosing mer.

Ikväll är det simmis och sen blir det gymmet, kan behövas efter fuskat med semla igår, men man måste ju unna sig nått oxå! Tänkte dra en långpromenix idag men det var kallt, frös kinderna av mig så det vart en kortis.
Men lite luft iaf!

Nehe, börja med maten.
Blir soppa, men bara sån på påse som man blandar med vatten och så varma,mackor till. Mums!! Men jag vet redan att min kära make kommer säga att soppa är ingen mat.
Men det skiter jag i!!! ;)

Kram på er!!


Dom igår misslyckade semlorna vart idag till lyckade skorpor!


Sofias änglar!

Vad kul med ett nytt Svenskt program där man hjälper vanliga"svenssons", som drabbats av något sorligt och orättvist.
Killen, pappan som var i dagens program var så sjukt levnadsglad, man tyckte om han på en gång och hans sätt att tänka och tycka.
Mitt i allt sorligt, att han visste att han hade en tumör som inte gick att få bort. Att han skulle dö inom en snar framtid, att han hade ångest för att inte huset var i toppskick.
Men nu fick de hjälp med huset, så nu kan han njuta av sin tid med familjen utan det hängande över sig.
det var sjukt jobbigt att se på, tårarna rann! Men man kan ändå inte låta bli, det är bra att se på så man fattar hur verkligheten ser ut. Och så man fattar hur bra man har det..
OCH framförallt, att när som hellst kan det hända nått som vänder upp och ner på ALLT

UNDERBART att se hans glädje, när han var med sina barn..!!!!

Ikväll ska mina barn iaf få en extra godnatt puss..


Tisdag!!

Och äNTLIGEN, verkar lilleman blivit sitt riktiga jag igen. Han var slö och så på fm, lite feber när han vaknade men sen kom Patrik och då vart det liv i han.
inte bara han, alla ungar vart jättespralliga! Men han busar ju så glatt med dom så det kan man ju förstå.. :)
Han är rar den killen!!!

Bakade semlor idag, gooooda men inte riktigt så goda som mormor Elsas. 
Men nästan!
Vår mormor har bakat semlor till oss varje tisdag när de var den perioden.. MUMS!
Tyvärr så lagade jag stuvade makaroner och stekte korv samtidigt så jag brände en plåt. :(

 Sen har vi städat,plockat och myst!


Startar nu varje morgon med en tallrik Havregrynsgröt!


Bakat!

Ett förbannat gott bröd idag..
Det ska jag dela medmig av nån dag.. :)
Gott,snabbt,smidigt OCH nyttigt!


Avvakta!!

Hmmm, febern kom ju tebax sååklart nu på efm.
Han hade 39.0 när han somnade sött. Ringde ju till 1177 och de tyckte att han varpå bättringsvägar när han BARA hade feberpå efm och kvällen/natten..  Köpte inte riktigt det! MEN jag hoppas han frisknar i nu och att jag får sussa inatt.

Nu ska jag natta nr2 innan nr1 kommer från gympan!


Vilken natt! :(

Han har vänt och vridit,gråtit,gnällt,svettats,hostat och snorat, ögona har kladdat och jag har typ inte sovit nått.. Men nu hoppas vi att det var sista som skulle ut..
Febern är låg och han är pigg!


UNDERBART väder idag, solen skiner och det är blå himmel. Men bäst vi håller oss inne så han blir helt frisk nu. Och framförallt att ingen annan blir liggande nu.

Sugen på att baka lite mera bröd, det jag gjorde i förra veckan har snart gått åt. Ska kika runt på lite recept, nyttigt och gott.
Nån som har nått förslag???

Höres!


Fortfarande...

FEBER! :(
Feberfri imorse och sen har det bara stigit, 39.6 när han nattade. Och nu sover han jätteoroligt, fortfarande 38.4 med alvedon. Jag får springa fram och tebax och klappa hanpå rumpan, han hostar,snorar och "dreglar" massor..
Har han hög feber imorn med ringer jag Vc, för då är han inne på fjärde dygnet med hög feber. Och alvedonen verkar ju inte hjälpa.

Mmmm vi har BÄSTA grannarna! :) Skulle ju varit dit på tårta idag men vart ju hemma när Ville är sjuk, men tror ni inte att hon kom över med tårta till oss. :)
Goooood, men jag tog bara en liten bit!

Nehe, en kopp te och sen lite tv el sängen och min braiga bok.

Kram på er!


Potatis,köttbullar m lingon.. Älskar barns fantasi,när de leker med lera!


Nix, pix vad fel jag hade...

Tyckte Ville var mkt piggare idag, 37.2 vid 09 men hostigare. Men det vände för 3timmar senare var han slö och ledsen och febern var uppe på 38.5 igen! :( Nu sussar han, och jaghoppas det var sista febertoppen!!

Richard och de andra två är och åker längdskidor, Richard med för han lånade sin farfars gamla skidor. Haha, om han nu klarar av det! ;) Men de kommer nog hemåt snart så jag blir uppdaterad av barna om,  hur han åkte.

Vi som skulle grattat Vickan idag, men nu vart vi hemma. Får höramed barna om de vill springa över med paketet iaf. Eller om de vill vänta..

Nehe, ska vika lite tvätt!

Kram på er!!


Lördag, mysdag idag med!

Jooo det har inte blitt mkt gjort, Ville har haft runt 39grader idag med och hellst setat i mitt knä hela tiden. Som tur var så somnade han i två omgångar och jag kunde lägga ner han. Men när maten skulle tillagas så kvicknade han till, låg på en filt på golvet i köket medan jag gjorde TACOKRYDDADKYCKLINGLASANGE.. MUMS!!!
Snäll kille, men man är inte alls van att han ska
ha så mkt uppmärksamhet eller vill sitta i knä. :)

Stina har varit på kalas, med gooood tårta och hamburgare..
Och hon käkade visst på bra.. Hehe

Richard och Putrick är i garaget, kommer bara in när magen skriker efter kaffe och mat. Så då duger jag till hjälp.

Vet ni, jag var faktist iväg igår kväll och tränadei 1½, KONDIS OCH STYRKA.
Skönt!! Och gröt till frulle,mkt vatten och inget onödigt fikabröd. Men i dag ska detslinka ner några ahlgrensbilar till tvn.. Man måste unna sig oxå!

Ville sussar i min säng, de andra har lite lördagsmys med chips och bilar. Jag sitter här en vända men ska snart hoppa upp i soffan och kika i tvtidningen vad jag ska tillbringa kvällen framför för nått.
Om det nu finns någe att se.

Vad ska ni hitta på då???

Kram!


Fortfarande feber,myser me mamma framför tvn å favvo Rorri..


Inget!!

Gjort vart det idag, Ville vaknade vid 01 och jag hörde han lät kruppig och varm var han. 39.8 i feber och inte alls glad.
Alvedon och lite vatten så sussade han igen.
Vaknade vid 07 och hade 40.0.. En till alvedonsupp och sen var han liiite piggare och åt lite mat. MIN mat var det som dög, havregrynsgröten fick jag ha för mig själv men mackan med keso och avokado smaskade han i sig. :)
Men febern sjönk aldrig, inte ens när han sussade i 3timmar. Sen satt han i mitt knä och skulle kika på Madicken med de andra två.
Äta glass och fruktsallad.
Lite pizza och sen sussade han sött med 39,8..

Ingen pizza för mig, kebabsallad ochingen glass heller utan bara fruktsallad, och VATTEN till..
Det ni!!
och vet ni, jag är suuugen på att dra envända till gymmet nu,en fredag.. Missa Lets dance lixom, inte likt mig! :)

Gustav var oxå hemma idag, han hade ont i huvudet IGEN när han vaknade..
Hm, gillar inte det!

Nehe, nu ska jag betala in litepengar.
För Noras present var visst klar för att skickas!


Kram på er!!


Utslagen lillkille som vakna med 40graders feber å början till krupphosta.. :-(


Nästan...

Så man fick lite träningsvärk av att bara kika på maskinerna på gymmet..;)
Haha nedå,men nu vet vi iaf hur vi kommer in och typ hur maskinerna funkar. Så vi får se om vi  kommer ihåg ikväll hur de funkar!
Skoj, ska det bli iaf!!

Ville sussar,sängarna är renbäddade, tvättmaskinen snurrar och jag borde diska men jag hamnade här!? Men ett snabbt inlägg och sen göra lite nytta igen.

Ville har börjat prata massor nu,ordern sprutar nästan ut.
Favvoordet är LIMPA,GUTAV OCH TINA just nu och NEJ såklart. Haha, för det använder han jämt.. :)

Nehe, lite nytta var det på programmet. Sen hämta barna och laga käk ochså med Stina på simmis. SEN blir det träning för hela slanten!!

Kram på er!!


Inget på tv...

Så då hamnade jag här! Men snart ner och lägga i tvätten i torktumlaren istället, och sen lite vikning framför burken.
Idag var vi ju på sången, sen somnade lillemani bilen hem så då passade jag på att tvätta och plocka lite.
Var över till grannen och fixade mitt armband och en läderrem till mitt nya halsband.
Sååååå fint så!!! :)
Lite fika och så fick Ville stå kvar där medans jag hämtade hem de andra, hem och göra fruktsallad som ungarna vela bjuda Nora på, så de kom över. Och då var Gustav på stråååålande humör, arg som ett bi för att han inte fick nån kladdkaksmuffins.
Men dett lugnade sig ganska fort sen, bara han glömde bort varför han var arg.

Lite köttfärssås och spagetti till middag, och jäklar vad Ville och framförallt Stina åt. :) Det är den jag har under recepten, den med äpple i.. Riiktigt god!!

Imorgon, då ni!!!
Då ska jag och grannen först halv9 på morgonen på introduktion av alla gymgrejor som finns och sen på kvällen då åker träningsgrejorna på. (hm,just det undra var dom är)
Tjoho, beach 2011 här kommer vi!!
Ingen solning i vassen i år inte.. HAHA nja, vi får väll se.

Nehe, tvätten var det!

Kram på er..


Godmorgon!

Å min började bra, Ville ropade för 25min sen så jag gick och skulle hämta han. Men då vaknade stumpan med så de satte sig vid Bompa,som lilleman säger. Så ja hoppade ner under täcket liite til och läste. Men nu ska jag svinga mina ben över kanten,fixa oss klara å sen blir det Babysång&frukostbuffe för mig å Ville. :-) Så vi får höras senare!

Börjat på ny bok..


Strömavbrott!! :(

Jag hatar strömavbrott!
Och måste det ske när jag både bakar bröd och tvättar! Dessutom dubbel sats med lånpannebröd, så det fick jäsa nästan 2timmar för länge. Men jag har kört det i ugnen nu och bara Ville vaknar ska vi provsmaka. Ser gott ut iaf!!

Har ringt till Jysk och de lägger undan en bordsskiva, så mannen hämtar den efter jobbet! Bara att olja in och sen kan vi ställa undan den till det blir kalas el nått annat tillfälle med mktfolk.
Är skitnöjd med bordern, och duken är lätt att torka av!:)

Nehe, nu ska jag kolla till lillemanochhämtaposten..

Kram på er!


Vårgårdaris å fil e gott,men de e roligare å peta näsan...


Söndagen som inte alls vart som vi tänkt..

Vi hade ju lovat Gustav och Stina att de skulle få åka skidor, längdskidor nere vid slalombacken och senfika där. MEN det gick ju inte, eller gick och gick men det regnade och var några plus så det hade blivit väldigt blött.
Så det vart en inne dag med städning av spel/pussel, tvättning och röja ur gamla pannrummet som ska bli ett stort och bra och behövligt förråd nu.
LIte färg på väggarna och klinkers på golvet ochen MASSA hyllor, äntligen!!!

Nehe, nu börjar filmen, skulle igentligen bara in på mailen för att beställa en present till våran favorit granntjej fyller 2år. 
Är ju 2månader kvar men man kan ju aldrig vara
för tidigt ute.

Kram på er!!


Godmorgon!

Seg dag, har precis avslutat frullen och kläderna är på.. idag då, vet i 17on.
 Richard och Putrick skulle varit i garaget men det bidde inte så.
 Stina ska på kalas och jag borde tvätta.. :(

Och så vore det skönt med en lång promenix, men det blir säkert inte av!
Men det lät ju bra iaf.. Böt faktist ut det onyttiga mot popcorn och morotstavar igår när vi kika på lets dance..

Ha en mysig lördag!


Trött!

Vaknade nyss på soffan, nått typ piper. Fattar inte vad å går runt å letar. Först tyckte ja de va i Gustavs rum,men de slutar å börjar. Helt säker att det e på Stinas, hittar efter ett tag hennes Ds,som hon satt larm på å gömt längst under sängen. Då hör ja det igen,suck hans med. Bara å leta! När de väl va avstängt lockar sängen, MEN då kommer man ju på att jag har ju en tvätt å hänga med. Suck,bara å börja. Godnatt på er!

Mysdag!

Idag har vi varit hemma heeela dagen, bara myst och pratat i telefonen (med Sandra i exakt 2timmar,20min och 37sek.. Informerade hon mig snällt om!! ;)
Men under den tiden han jag även diska,städa,bädda,plocka och hämta lilleman ur diskhon.. Hehe DYNGSUR!!
Men han tyckte väll att hans mor var för tråkig..

Sen vart det att flytta över lego och bilbana till Gustavs nya sänglådor, och det vart såå bra!
Lite fruktsallad till mellis även idag, såååå gott!

Passade även på att boka in ett Me&i party. 
        Den 20e feb kl 11.00
Nån som är sugen så är ni välkomna på lite klädvisning och FIKA!

Nu blir det snart pizzatajm, bara mannen behagar komma hem. MUMS!!

Just ja, Sofie dina krukor är inhandlade.. :)

Kram på er!


Pratade i telefon å donade,å när ja kom in i köket hittade jag Ville här. DYNGBLÖT men STOLT..


Ibland så...

Ja ni,skulle ju köpa en till iläggsskiva till bordet igår, så jag stegade fram till killen i kassan på Jysk och sa vad jag vela ha.
Då han tittar på mig och ler lite,rekomenderar dig att vänta till på måndag för då är det halva priset på dom!!! 
Tack, och tur för han för annars hade jag varit en sån där sur och vresig kund i fortsättningen. Men nu gick jag därifrån med ett leende..:)
Så, ses på måndag!!
(Men jäklar om de är slut då.. )


Mmums, fruktsallad me en klick vaniljyoghurt te mellis!


Korvtajm på Maxi!


Om alla kvinnor var såå starka!

I natt ska jag sussa, INTE ligga och läsa till fram emot tretiden.. Men om ni är fler än Sandra och Cajsa som läst Graafs bok, då vet ni varför.
Fyy vad hon och hennes son fick utstå, hennes vänner och familj med för den delen. Förr tyckte jag som säkert de flesta att hon är en uppsminkad och silikonpreparerad blondin som kom låångt med att visa upp sig. MEN,så börjadej ag läsa både hennes och hennse syrras blogg. Och då steg hon i mina ögon.
Vilken humor,glädje,vilka bus hon och hennse lillasyrra håller på med.. Måååånga gånger sitter man där och garvar åt det hon skriver.
Och nu när jag läst boken, eller grinat mig igenom boken.
Villket helvete hon har levt, att hon orkat resa sig upp och visa att -Näääe nu får det vara nog jag och min son har oxå rätt att leva,vara lyckliga och umgås med nära och kära, och framförallt låta sin son vara liten och leva barndomensom den ska levas. INTE gömd i en lägenhet på obestämd framtid.

Läs hennes bok.!!!
Jag LOVAR att ni kommer komma på er själva med att skratta ibland men lika ofta kommer tårarna att rinna.. OCH ni kommer att ändra uppfattning om Magdalena!

Så TACK Jennie,för en bok som höll mig vaken.. 
Men det var det värt!!



Magdalena,fy fan hur du haft det! Sjuukt bra bok...


Här händer det grejor!

Snorig och vaknade med ett bultandeöra.
Lite alvedon och nässpray så gav det med sig!
Länge sedan jag skrev, men har inte köpt nått nytt batteri till den närbara. MÅSTE! så antingen får jag gå in från den gamla seeeega datan, som mellanhoppknappen är knäpp på så man måste fixa mellanrummen i efterhand.. Eller så går jag in från mobben och då blir det ju inga längre inlägg.. :(

Men, iaf i söndags var vi och köpte ett ekmatbord och 8st stolar. Som jag sedan på måndagen slipade och oljade, bytte tyg på stolarna till ett mörkare i grått. Valde faktist att ssätta på sån ny vaxduk som är lite mer tygaktig och mmin förhoppning är att det ska bli lättare att torka av och hålla rent!

Vart skit bra, och nu ser bordet och stolarna ut som nya.. Gillar att kunna köpa till ett bra pris och sen göra om lite. Ska köpta till en till klaff idag så man har vid kalas och sånt när man är flera personer.

Nehe, nu ska jag duka för idag är det simskola för Stina. Det blir tomtegröt, som jag kokat för vi hade så mkt mjölk hemma. Och så bakade jag en blåbärslimpa, ska bli spännande att smaka. Är det gott så ska jag dela med mig av receptet.

Kram på er!!


Så, nu e allt iplockat i medicinlådan ja köpte på Kukelikan. Perfekt!


Oljat in nyinköpta matsalsmöbler å börat klä om stolarna..


Måste tipsa lite....

Min fina granne som gjort flera av min omtycka smycken håller på att sälja ut sitt lager, till RIKTIGT bra priser!!!

www.borgdesign.blogspot.com

Gå in och kika och fynda lite.. Det har jag gjort!!! :)


Jaaa ni....

Sofie, fixar  två krukor till Dig!!:) Ska ändå dit en sväng i veckan.. Och hem på sportlovet så då tar jag med dom!! För då SKA jagfå se titt hus.
Och till den anonyma, som fråga om Gustavs överkast.
Köpt på IKEA för 99kr, är i fleece och fanns även till dubbelsäng.


Trött kille som nyss kom upp med ajaj i magen, men efter en macka me skinka å gurka så vart det bättre. Nattinatti!


Stjärnkrukorna!!!

Sofie dom har vi på mitt jobb, finns bara i svart men i två strl..
Den på bilden är den största!
Sugen???
Vi har de för halva just nu, 45kr och sen blir det 25kr för den lilla..

Nu måste jag fortsätta röja bort julen!
För imorn ska vi ha en försenad lilljul, men då ska det vara ljust och rent och fint utan julsaker.. ;)


Dagens sötaste 1åring!


Före jul då gilla han INTE att bada,nu klättrar han i själv å torrbadar! Söötunge..


Torsdag!

Och en slö sådan, kikat på skidor och bara varit. Borde börja packa ihop för imorn drar det ihop sig mot hemfärd, hoppas verkligen vi har vädret på vår sida.
För nu börjar busvädret komma, det snöar och blåser massor.

Vad skoj att ni verkar gilla rummet, blir såååå sugen på att börja med hallen nu oxå. Men den ska ju byggas om oxå så det kommer bli lite mera jobb och min man är INTE så sugen på det.
Men jag kan ju alltid börja måla lite vitt if.. ;)

Pernilla, klart du ska måla garderoberna med sån färg.
MEN vänta lite så vi testat hur det funkar först...

Mammsen har börjat med maten, lax och potatis på en torsdag. Tänk vad röda dagar kan ställa till det så mina ungar och Johan och Mattis har sorg för de vill ju ha pannkis på en torsdag!

Nehe, ska sno ihop lite sallad tror jag!

Kram på er!!

Gustavs rum!!

Först några förebilder...

Blått och pojkigt, massa Cars grejor som han INTE skulle ha kvar.
Så om nån är sugen har vi mattor,afficher,lampa mm som vi vill bli av med


Han har valt fototapeten, sen skulle rummet vara i svart/vitt och grått, gärna rockigt och tufft!
Jag chansade lite och lade till lite röda detaljer och han GILLADE det skarpt. Han har inte sett rummet på riktigt än,bara bilderna som ni ska få se nu.
Och allt är inte klart.
Vi ska plocka in alla saker i hyllorna och sy klart gardinen, fixa lite tavlor och sånt roligt plock.

Men han är NÖJD, och vi med.. Jag skulle oxå velat haft det rummet, och han kommer kunna ha det lääänge.. ;)


Tvn som han själv köpt, och enkla röda hyllor som är ifrån Ikea. Tvn går att vinkla så han kan se den från sängen oxå.
Sladdarna ska in i sån sladdgömma!

Tapeten är från Rusta, Brooklyn Bridge. Lite pysslig att få upp, och vi svor mkt. Mest min man, men upp kom den trots en sned vägg.
Har målat garderoberna med svart skoltavelfärg, så de kan han skriva på med sånna kritor.
Tycker annars att vita garderober är sååå tråkiga!

De "rockiga" krukorna, som är svarta och stjärnformade!


Hyllan från Ikea, som var antikbetsad och som jag målat vit.
Och så de passade bokstäverna som bildar ordet ROCK, perfekt juh!!
Den kommer jag även att sätta "gardiner" på för böckerna och filmerna. Men det han jag inte innan jag skulle åka upp igen.


Nya sängen från Mio,nytt överkast och lite röda kuddar, lampa och smått och gott. Satte även en sån enkel röd hylla som sängbord i hörnet och målade om den blåa lampan till matt svart.

Nu skulle det ju vara skoj om han kunde fortsätta hålla det såhär städat!!! :))


Vad tycker ni?????

60åring som vilar medans maten blir tillagad..


Jag lever... :)

Men är kass på att blogga!!
Är i Falun nu igen, åkte upp igår och mannen är kvar hemma. Det värmer i mammahjärtat när Ville vänder sig om när man kommer i trappen och ROPAR mamma!! :)
Stora killen, jäklar vad han lär sig. Pratar massa nya ord, pusslar som han inte gjort annat och kissar på pottan..

På nyår var vi i Motala, hos Brander och Pernilla.
Skoj som alltid och gott käk och trevliga människor,gott i glasen och lite spel vart det spelat. Sen hem och fortsätta i Gustavs rum, som nu är i stort sett klart. Har fotat massor för att visa grabben som ska bo där. MEN Johans dumma dator vägrar läsa mitt kort. Så det blir inga bilder idag.. :(

MEN Gustav blev sååååååå nöjd och han strålade, "ett riktigt rockigt rum mamma"

Idag har vi varit och sprungit stan runt för att fixa mors present till imorn, hela 60år fyller tanten.. :) Och hon kommer få värsta bästa presenten, hoppas hon tycker det med!!
Så imorn ska vi barn fixa trerätters åt mor, medans hon får ligga och läsa Allers el någe..Sen blir det lite fika och tårta såklart.

Ska testa igen med kortet, hoppas hoppas det funkar så jagf kan visa hur det vart!!

Kram på er!!


RSS 2.0