Nu så...

Verkar febern vara borta i det här huset för den här gången, först Stina i två dagar och sen Ville i lika många.
Men idag har han varit feberfri så imorn får han gå till Fsk. :)
Mina ungar har ju varit hemma i 5v men nu har de 5dagar på fritids och Fsk innan de har 3veckor semester med mig innan skolan drar igång.
 
Ville var med mig en sväng på jobbet idag då jag jobbade efm, han tjatade och frågade om ALLT! Han är en riktig pratkvarn och använder ord som man inte ens tror han hört. Nästan så man vill att han ska vara tyyyyst ibland ;)
Neeedå det är härligt, bara njuta och låta han tjattra på..♥
 
 
Sitter och bokar in Träffar till hösten, är ju bara två veckor tills Höstens Säsong drar igång. Snart kickOff och det ska bli så jäkla skoj med en helg i Stora Är du sugen, säg till!Staden och framförallt Mysa med Sandra och njuta av att bara vara. Och att se Kollektionen som av det lilla jag sett kommer vara GRYM!!!
 
 
Som värdinna får man alltid fina Värdinnegåvor och man får se det som en chans att bjussa hem lite vänner och Mysa,skvallra,kika kläder.
Nu är det ju från och med i höst en helt NY större kollektion med kläder till osss Vuxna tjejor. Så vill man så kan man boka och ha ett Party med bara vuxenkläder, bara Barn eller båda!
Perfekt då vissa inte har barn, eller att barna blivit för stora.
Då kan man titta och shoppa åt sig själv!!
 
Är du sugen, säg till!!!
 
Nehe, nu ska jag vika tvätt istället!
 
 

Trött Prins!

Som slocknade i skuggan i tältet.. Härligt med Sommar :)

 


Helt Okey Morgon på trappen


Skiit!!

Solen skiner från blå himmel, men gissa vem som fick hög feber i går kväll :(


De Busiga Minsta


Mina Pelargoner!

Är helt Underbara, köpta på jobbet 4 för en hundring. Lite vatten, den lilla sol som varit och några gånger med denna smidiga näring i tablett form.. (49pix på Vide)

 


Soul Surfer

Grymt bra film!!!! Spännande,gripande,sorglig och taget ur verkligheten.. Rekomenderas!!!


TråkDag!

Ingen varm sol att ligga å läsa i, inget gott nyttigt att äta (men massa onyttigt såklart), en tös med feber å en man som är å kör rally.. Nästan så jag längtar efter å gå och lägga mig!


Nattgäst på Golvet...

Nedanför min säng bäddade Stina med madrass å mjukisdjur, har man över 40graders feber då får man det! Fick jag till svar.. :)) Men Självklart, då har jag koll på henne bättre!


Attans!!

Varför fattas det alltid nått när man bygger?? Den här gången räckte inte golvet, men nu är ett nytt paket inhandlat. Så snart så kan sängarna börja platsbyggas!! Fint med detgrå golvet mot det vita va??


GodMorgon Fredag!!

Och blå himmel å sooool :) Underbart!!!! Idag är det jobb till 15 sen ledig helg ända till på tisdag, och snälla Fint väder TACK!! Så vi kan ligga och Mysa vid sjön imorn :) Golvet skulle blivit klart igår men såååååklart fattades det nån skiva. Så nytt paket måste inhandlas :/ Nu Frulledags med Pratkvarnen Ville!


FikaDags


Golvet börjar komma på plats :)


Attans, ficl lov att målas en gång till!! :(


Wiiii

Väggarna har tapetserade med slät väv å pappamin ska måla tredje gången idag :) Så efter jobbet idag ska jag inhandla golvet, lutar åt ett klickgolv som e grått å ser ut som skiffer. Men först jobb till 15..


Ullared

Jag vill till Ullared, massa som tagit slut och Ville vill ha lika svarta jobbarshorts som sin kompis Wille!!


Så himla mycket Fint!

Tog några foton i butiken i lördags.
Det finns så himla mycket fint nu.. :)
 
Våran, eller alla barns älskling Fontängroda i ny regi.
Störtskön lat liten groda!
 
Lite fina planteringar och bilder från butiken.
 
Linnea bloggar från butiken med på
www.videflorist.blogg.se
Så kika gärna in där och se våra Fina Erbjudanden och det vi gjorde till en begravning för några veckor sedan.
 
Välkomna!!
 
 

Jag vill, jag vill!!!

Nästa år då man ska ta ut folkracekicensen. Påminn mig då att jag ska göra det! Och att jag sedan ska anmäla mig till Motala, om jag börjar tveka veckorna innan så PÅMINN mig om hur galet sugen jag var på finaldagen iår..

Lova det!!!!
För annars tvekar jag säkert å så sitter jag i backen även nästa år...

Njuuuter!

Av solen,cider oh snart grillat.
Medans ungarna leker för fullt!!
 
För vi är hos Andreas och Pernilla, ska slagga i husvagnen och imorn är det en hel dag med Folkrace :)
Äntligen är det min tur att sitta i backen, och fint väder har de lovat♥
 
Nu ska jag hjälpa till med käket.
 
Njut av helgen...

Äntligen Lördag!

In i duschen, packa det sista, mot jobbet några timmar, in på Ikea en Snabbis, sen hem till fam Brander för LördagsMys med gott käk å dricka. Sussa husvagn och imorn Folkrace hela lååånga dagen! Härlig Helg!!!


Två blev fyra

Gustav kunde inte somna för han hade ont i en fot, så han frågade snällt -Kan inte jag få sova oss er??? Okeeey då, sen gick jag in till Ville å skulle bre på han täcket (Som han iofs ändå kastar av sig nr jag passerat dörren)Tror ni inte jag kliver på en bil och råkar väcka han med. Han tittade upp, lyfta armarna å sa -Mamma bär mig till din säng. Jaaa och nu ligger jag här mellan tre snarkande killar som sussar sött, och själv kan jag inte somna :( GodNatt!!!


Lilla Huset börjar bli ett hus...

Ja igår fick mannen till altanen,bara räcket kvar och idag börjar han sätta väven. En slät glasfiber väv som ska målas vit. Mycket vitt blir det, men desto mer färg sen på tyger och tavlor.
Ljust och snyggt och lätt att variera!
 
Efter det ska det in ett mörkt klickgolv och två våningssängar ska byggas på plats. Sen en bäddsoffa (så det kommer finnas minst 6 sängplatser) ,massa förvaring under sängarna,bord och en hylla med dörrar så mina böcker ÄNTLIGEN ska få komma ut ur gaderoben.
'
Vad tror ni, blir det bra?
och ni är så Välkomna att hälsa på ;)
 


HalvarsGlass

Efter en dag då vi fått mycket gjort, taket är målat och det var jag som fick äran att balansera på stegen.
Håll nu tummarna att det inte behövs en till strykning!!
Mannen fick ett ryck och istället för att trängas med mig och börja tapetsera så började han med verandan. Så reglat och nu skruvar han i sista brädorna på golvet.
Sen räcke kvar.
 
5tvättar med ren tvätt, eller 7 föresten för mannen har ju tvättat med och ungar som busat,bråkat och plockat massa blåbär och smultron. Så slog vi till på en kvällsglass nere vid HalvarsGlass vid Campingen, doppade fötterna (nån blev blöt om hela brallorna) och tittade på båtarna.
Ett trevligt avslut♥
 
 
 
 
 
 

HöjdRädd

Näe igentligen inte, men att stå högst upp på stegen å måla taket var läskigt.. Halva kvar, nu slänga ihop en lasange å lyssna på RaceRaddion såklart.


Våran GudDotter Elviras Fina Dop


BröllopsBilder


Fan vad jag är Nöjd just nu!

Över vad tänker ni va??
Över att ha bokat en resa till Värmen,solen och härligt hav att bada i såklart. Det kostar en hel del, men just nu är det värt varenda lite slant.
 Det här är den sämsta,tråkigaste och blötaste sommaren på läääänge. Och det är skit, man vill ju åka till sjön ligga där hela långa dagen och bara njuta. Sitta ute på kvällarna, man vill ha en varm och härlig sommar. Det får gärna regna på nätterna och nån dag ibland så man kan göra de tråkiga måstena inne. Men iår, har det ju knappt varit nått sånt.
 
Usch och FY, nu kan det bara bli bättre och jag håller alla tummar och tår för Superfint väder i augusti.
 
Håller ni inte med????
 
 

Sluuuut!

De gick hem å nu sussa...


KvällsSmoothie

På Vaniljyoghurt å våra solvarma jordgubbar!!! Smaskens som Ville sa.. :)


BlåbärsTjuven


Nästan...

Lyssnar på RaceRadion som sänder från Motala och FolkraceFestivalen, tror ni jag läääängtar ännu mera till på Lördag nu??
Jaaaa :)
 
Sugen, klicka in här!
http://www.raceradio.se/liveradio.htm

Fika åt de andra, å min Frukt!


Telefon kö!!

Gahhh jäkla Fk igen!!
Pratade ju med dom i våras om hur jag skulle göra med min sgi, efter som jag haft heltid och ganska bra årsinkomst och sen arbetslös och nu ca 50%.
Då sade den, hon jag pratade med att så länge jag stämplade så fick jag behålla samma sgi. Nu får man ju bara stämpla upp ett visst antal dagar.
 
Så i maj var det slut och jag vart avskriven Stämpling och då utskriven som aktiv arbetssökande. Men idag fick jag veta att jag haft rätt till samma sgi om jag fortfarande stått kvar som arbetsökande på afm.
 
Åhhhh där rök det en massa pengar :(
Sånt gör mig tokig, när de säger olika. Så nu måste jag ta med Me&i jobbet med som jag hade tänkt skita i för att det verkar så krångligt.
Bara bita i det sura äpplet och fixa det!
 
Kikade även upp hur många dagar vi hade kvar på barnen och det fanns en hel del, ska försöka göra slut på Stinas då hon blir 8år i vår och sen hade vi över 120 kvar på Ville med. :)
Fixat nytt recept på Gurras allergimedecin och ringt lite andra tråkiga och roliga samtal. Bland annat till en tjej som var med och tävlade i Min me&i tävling för barnen som jag haft på träffarna och, de vart så glada för en Daisy Flower tunic.
 
Nehe, svampskogen var det. Får ta lite sent fmFika och bege oss...
 
Kram!
 

Gahhh så irriterande!

Igår vara jag superlycklig över en klänning jag vunnit på tradera för ynka 26kr.
En klänning från Me&i som brukar gå för mycket mera, då det är en gammal poppis.
 
Ett klipp kan man lätt kalla det.. Men idag kom detta mail!
 
Hej!
Det här är riktigt pinsamt, börjar med att be om ursäkt!
Det gäller Me & I klänningen
Det har dessvärre uppstått ett problem....
Jag var bortrest under helgen och när jag kom hem så var klänningen tvättad och mkt prydligt ihopvikt på tvättbänken,
enda problemet var att den är alldeles missfärgad :(
Hoppas du förstår att jag ej kan sälja klänningen till dig nu, får istället slänga den!!
Verkligen ledsen, men hoppas du förstår
 
BullShit, tyvärr men jag köper inte den förklaringen. Handlar nog mer om att hon inte vill "ge bort" klänningen som hon vet att det går att få mycket mer för. Men så är Tradera och så funkar det.
Så det är lätt värt dom pengarna även om den nu skulle vara missfärgad.
För antagligen måste hon väll fläcka ner den nu.
Så mitt svar blir...
JAG SKA HA DEN ÄNDÅ!!!
 
Nehe, nu har mannen dykt ner i sängen och jag ska göra detsamma. Imorn är jag ledig och vill ha soooool och en svamptur och de stora ville ta en lång cykeltur.
 
Vad ska ni göra då??
 

Okey!!!

Nu jäklar, minst 5kg minus på vågen till 20e sept då flyget till Turkiet går. Ingen stressbantning eller tokträning utan mer normal hyfs, promenixer och skita i det där extra som lätt åker in i munnen. Det ska väll gå?!?!?!


GodMorgon Måndag

Kom in en liten nakenrumpa å kröp ner under mitt täcke. Nu har vi myst ett tag och nu ska vi fixa frulle och bege oss ut i solen :) Innan jag ska å jobba lite! (Bilden är dock från dasset i Fäbon, men så söt)


En del tar alla chanser man får.

Och i detta fall gäller det min man, jag trodde verkligen att han skulle köra på järnet med Lilla huset nu när han har sista veckan av semestern och det ig är så lite kvar.
Trodde jag ja, till det kom ett släp och lastade av en halvpaj rallybil :(
 
Suck, och jag vet redan svaret på vilket som går först :)
 
Men men, jobbat på fm och sen käkade vi mat och tittade på "Att leva ,med Folkrace" Filmen som de köpt i Vimmerby. Helt okey, men ungarna vart besvikna då de hoppats på mera körning och rejäla krascher och rullningar.
 
Lagt en Ville som skulle göra allt annat än sussa idag, han har börjat med att ta av pytten och sover spritt språngandes naken. ;)
Den där har verkligen glimten i ögat och kör sitt eget race!♥
 
Väntar på att mannen ska gulla klart med bilarna i garaget och komma in och kika på Varg Veum med mig, som är RIKTIGT spännande och bra.
Imorn blir det efm jobb och sen ledig i två dagar!
 
Kram på ER!
 

Så jäkla bra!

Kom på inatt när jag inte kunde somna vad jag kunde ha fatet till. Passade perfekt så köpte den näst sista glaskupan på rean hos oss idag :) En liten ljuskopp vart det med och tog lite av en murgröna hemma och så här vart resultatet. Fint va??? Nu är det bara att byta och stoppa i lite vad jag känner för. Roligast var nog att jag kunnat sålt tre stycken idag på jobbet,då de såg den bakom kassan!! :)


GodMorgon

Det är alltid skoj och mysigt att göra saker, åka iväg el bo borta. Men hemma är alltid hemma och vardagen är bäst. Som jag förutspådde så sussade Ville å var bara att lyfta in till sängen. Men de andra hade jag mysigt kramkalas med. Lillkillen däremot kom nyss å tittade på mig, log och sa -Mamma jag är hemma NU! Och så fick jag en lååång Kram å sen rabblade han vad han gjort. Tittat på Folkjejs, krascher,rullningar, lekt med min kompis Ville å alla bilar, fått en fin röd bubbla av han, ätit korv varje dag, godisregn fast jag fångade ingen men det gjorde Sandra hon tog många (fast jag äter ju inte sånt). Fått aj aj på fingret, Setat i knä på tjejor, ätit chips,sovit i bussen å det var lite kallt,duschat å ätit frulle på campingen. Oj oh vad mycket du gjort!?!? Vad var roligast då??? Att leka med min kompis Ville! :) Låter som en Lyckad tripp va? Nu måste jag upp å göra mig klar för jobbet.


Sitter i min Ensamhet!

Eller ensam och ensam, har ju tvn en massa värmeljus och en godisskål,
Eller en halv godisskål iaf ;)
Har kikat på Firandet av vår Kronprinsessa och måste säga att de hade en bra blandning av artister. Det enda jag saknade var Agnes och Skifs som framfört låten de hade på Bröllopet.
Men man kan ju inte få allt.
 
Var på loppisen, jobbade. Riktigt skoj idag, ganska lungt men det är det ju den här tiden. Men de kunderna som var shoppade bra och de färdiga buketterna jag satte ihop sålde bra.
 
Nu sitter jag och väntar och längtar efter min Familj, som nu ganska precis åker på färjan så om 10min borde bussen rulla in på gården.
Ville sussar säkert så han får jag pussa på imorn!
 
Imorn jobbar jag fm, så då har vi hela efm på oss.
 
Neä nu ska jag kika om de kommer!
 
Sussa Gott♥

LoppisFynd?!?

Ett fat å två Bert Böcker till Gustav, hela 15kr gick det på! Fint fat va, å lätt värt en femma, vet inte riktigt vad jag ska ha det till men det löser sig. Nu ska jag äta lite lurre innan jobb i några timmar. Sen hem å Välkomna mina Fina!


WiiiiiiHoooooooo

Det funkar att blogga från mobben :)))


Längtan...

Ja just nu har jag en längtan efter så mycket, FAMILJEN såklart. ♥
Och börjar man längta är det lätt att komma på 100grejor till, som Turkietresan i September,min semester,till att åka till Fam Brander nästa helg och dricka ett glas rose i värmen på deras altan och massa skitsnack,åka upp till Dalarna, att lillstugan blir kvar så vi kan bjuda hit gäster äta gott och de kan sova kvar, Resan till Stockholm om en månad med Sandra på Me&i KickOff och då bara göra mysiga saker, ta ett glas Rose i en uteservering,shoppa,kika efter kändisar,skratta,dansa,äta hotellfrulle i dagarna två och såklart träffa alla andra me&i tokiga och se Höstkollektionen!!
 
Åhhh, det finns säkert 94grejor till..
Men ni förstår!
 
Idag ska jag iaf göra en sak jag längtat till, åka till HimpaLoppisen och se om man kan fynda nått skoj. Finns lite ramar och andra gamla saker som behövs till Lillstugan, så bara att kasta på lite mascara och ner med kontanter i väskan och dra ett varv innan jobbet!
Vad ska ni göra idag?????
 

Mina Fina ♥


Otur eller vad?

 Hur mycket är oturen för att pajja en spegel just den fredagen den 13e, tappade backspegeln på min ena bil idag och den for i backen och förvandlades till 1000bitar :(
Inte mkt att göra åt, mer än att sopa upp dom och be mannen fixa en ny.
 
Kom på sen hur det funkade med bildcollagen, riktigt skoj. Bara att testa vidare, verkade kunna göra hur mkt som hellst påsidan. :)
 Jobbat, ätit fisksoppa och glass, Sias Hallon&Saltlaktrits. Den var RIKTIGT GOD!!!
 
Men nu funderar jag på att hoppa isäng och läsa lite ur en bok jag fick av Mor min när jag fyllde, började imorse och den verkar riktigt spännande.
 
Imorn ska jag åka tidigare för att dra ett varv på Himpa Fältet och deras stora Loppis, om vädret tillåter vill säga!
 
Natti natti!

Bilder från Skara Resan


Nu är det klippt!


Remby..

Försöker mig på Remby, men bilderna blir ju aldrig uppladdade på bloggen. Nån som har nått tips på vad som kan vara galet????

Det gick!!

Att ta en lååååång sovmorgon, förr innan barnen var det aldrig ett problem.
Men nu vet jag nte hur länge sedan det var man sov oförskämt länge och tog frullen framför tvn. Men idag så hände det, vaknade till 07 som vanligt. Men vände på mig och tvingade ihop ögonen och vaknade vid 11!!
 
Så nu är frullen intagen och jag är mer än utvilad.
Men vad läskigt tyst det är här hemma, tur man inte är singel och att man har ungarna springandes runt här hemma om dagarna. Nu springer de runt och tjoar och busar i Vimmerby ist. Pratade med dem igår och de hade det så himla bra, hade ätit pannkis som pappsen stekte hemma,busat,sett krascher och tuffa race,Stina hade hittat en kompis Nellie, (inte förvånad alls) ;) Ville hade lekt med sin Wille och fått en RÖD bubbla av han. Som han hittat i Ullared och bara MÅSTE köpa till min Ville för sina egna pengar♥♥
 
Men mest spänannde var nog att få sova i bussen!
 
Själv så jobbade vi järnet på jobbet igår, och i förr går. Massa blommor till en begravning i Sthlm, och den begravningen kommer bli UNDERBART VACKER.
Allt gick i sommaräng tema, pioner,rosor,riddarsporrar,klematis,vallmo,achimilla,luktärter,eklöv och massa annat fint.
Jaa ni förstår, kistdekorationen, 7 stora helt otroligt rundbunda kransar med massa blommor,kransar till stora ljusstakar,altarblommor, pioner vid varje bänkrad,blommor utanför kyrkan,två 4meter långa smala högre dekorationer på var sida om kistan och bordsarrangemang på alla bord vid fikat.
Mmm det skulle man vela se live, för det kommer vara otroligt vackert. Precis som man vill att en begravning, ett sista avsked ska vara♥
 
Största problemet var att få plats med allt i bilen de hämtade det med, men det gick!
 
Så mer sånna uppdrag vill vi ha!
 
Linnea har fotat grejorna, så om hon bara lägger in det på Videbloggen
så ska jag länka så ni får se med.
 
Nehe, nu ska jag dra igång gräsklipparen, som nu är lagad. Och passa på och klippa för jag tror det är torrt än så länge.
Sen skulle jag vela måla taket en sista gång, så vi kan slänga upp väven på väggarna och måla och sen in med golvet.
Ohhh vad jag längtar till allt pyssel ska igång, letar en liten fin bäddsoffa så om nån vet nån hojta!!
 
Men jag ska ju jobba efm med så det blir en annan gång.
 
Kram på ER och njuut av vad ni har !
Igår var det mkt hemskt som hände, första brandmännen som förolyckades och skadades under utryckning, 7åriga killen som drunknade på Leksands Sommarland och flera bilolyckor med tråkig utgång.
Såååå Njuut av Stunden!!
 

Ett snabbt...

Inlägg bara då jag måste sussa. MASSOR att göra på jobbet så imorn blir det enb heldag. Har fått göra blommor till en begravning i Sthlm och det ska vara blommor överallt och kommer blir otroligt vacker och trädgårdsfint.

Har precis packat klart till ungarna då mannen och de ska åka till Vimmerby och glo på Folkrace och sussa i bussen till på lördag.
Blogg.se har fortafarande inte fixat så man kan skriva från mobilen.
Så irriterande!!!


Kraaam!!!

Nu ni är jag här!

 
Blogg.se håller på med nått, förhoppningsvis massa roliga förbättringar. Men iaf så funkar det inte att blogga från mobben, och jäklar vad bortskämd man blir när man inte behöver rota fram datan för att slänga in ett inlägg eller bilder.
Utan bara ta fram, iphonen som man ju iofs oftast har i handen ;)
Och fort in med en bild eller några ord.
Nu får man ju dåligt samvete när man kikar statistiken och ser att ni är inne och kikar ifall jag uppdaterat. Men inte gjort det!!
 
Ska skärpa mig nu!
 
En ny sak iaf är att om ni kommenterar så kommer jag i fortsättningen kunna besvara er kommentar direkt under eran kommentar.
Bra va??
 
Mannne har ju semester nu med ungarna och jag jobbar, denna vecka har jag ledigt ons-fredag och imorse bokade mannen en liten tripp.
Jag längtar GALET mycket, och ungaran är såååå nyfikna. De ska inte få reda på riktigt än vart det beger sig, mer än att det är ROLIGT,ska sova i stuga,Blött och kittlar i magen♥
Sen kommer de få lite ledtrådar i bilen på vägen dit.
 
Vart tror ni vi ska?????
 
Var ju på Dop i helgen, våran lilla GudDotter Elvira.
Hon skötte sig galant, både i kyrkan och på "Efterfesten" som Ville kallade det. ;) Våra ungar med, de satt snällt och tittade på i kyrkan fast vi stog där framme. Jag fick för mig på fredag kvällen, hm kanske skulle läsa en vers.
Hittade en enkel fin, fick godkänt av Pära och Lina.
Och jag gjorde det, prata kan jag :) Men prata inför en samling med massa personer jag inte känner är inte likt mig.
Men det är ju det jag gör på Me&i partyna med, så jag vart inte ens nervös.
 
Nehe, nu ska jag vika tvätt och glo på Lotta på Liseberg.
 
Ha det gott!!
 
Och har ni inte testat Rabarber/jordgubbspajen då har ni missat nått!!
Ni hittar receptet här http://mortilltre.blogg.se/2012/june/smarrig-rabarberjordgubbs-paj.html
Och testar ni, så kommentera Gärna♥
 

RSS 2.0