Snart så..

Sitter på Biva idag med, men idag sitter jag å
Väntar på att jag ska börja jobba vid 09. Ska ju ut å äta med Jennie&Marcus idag å odugligt med två bilar så med två bilar i stan så då fick han åka med han te jobbet. Så nu är plånboken å väskan min städad å almanackan ifylld.. Å en kopp het choklad har slunkit ner med!! Längtar till imorn, först jobba till 15 å sen åker vi till Motala för nyårsfirande med fina vänner. Ska bli riktigt, riktigt roligt!!! Nehe,bara en kvarg kvar sen ska mannen skjutsa mig. Kraaam å hej!!

Villes första...

Ni ser vad det är va??? En gubbe såklart :)


Tonårs sovmorgon!

Vaknade till liv vid kvart i elva idag.. Kvart i elva, det var inte igår om man säger så!!! Men skönt var det och säkert välbehövligt.. ;)

Idag städas det och nu ska julen bort och våren fram!!! :))

Lika härligt och mysigt det är att ta fram alla stjärnor mm, lika härligt är det att ta bort dom i mellandagarna. ♥
Det blir så ljust,rent och snyggt när allt är väck igen. Och om man höjer på huvudet och kikar ut, så är det ju nästan som vår ute med. Komigen nu, ge oss snö och många minus, tänk på barna som vill leka med sina julklappar och på oss föräldrar som köpt dyra och fina vinterkläder!!

Nehe, nu ska granen ut!!!


Massa papper, som nu är iordning!

Var ju med mannen på jobbet hela dagen, fick stooora pappershögar med fakturor att sortera efter datum. Vissa fick jag ta ut från datan och sen var det bara att nita ihop och dela upp i lådor. Och skriva på vad det var.
Helt okey, nästan skoj! Sen var det ungefär 117 kaffe (the och varm choklad för mig) pausar och lunch på Fyra kök. Mums!

Men när kl blev 14, så var jag färdig å då var det riktigt tråkigt!! Så ska han ha hjälp nån mer gång så får han se till att det finns jobb till en hel dag med!! ;)



Sen bar det av en vända till Media Markt för att slå en kik på en tv, men det orkade vi inte för det var så mkt folk. Hem och laga käk och äta och sen gick mannen till garaget och jag började tvätta lite.

Imorn ser det ut att bli en hemma dag, skulle ju kanske få jobba även tors men inte hört någe så blir nog fredag och lördag bara. :) Men då hinner jag städa bort julen och tvätta istället.

Nehe, nu ska jag vika lite tvätt och sätta mig i soffan och vänta på min man!!

Kram på er!!


GodMorgon!!

Igår gick jag upp med mannen å åkte med han till jobbet å sen vidare till Sandra på frulle,genomgång av me&i ordersystem å mys, några timmar på stan då jag hittade en fin topp till nyår.. :)) Idag klev jag upp med han oxå för att följa med å hjälpa han å sortera gamla fakturor.. Det ni, jag är snäll jag!! ;)


Ensam hemfärd...

Ensam å ensam, men utan barna iaf! De får lite semester från oss, och får vara kvar hos mormor och morfar när vi ändå ska hem och jobba lite.
Synd bara att det onte är en härlig vinter så de kunde vara ute hela dagarna och njuta av snön, men den kanske kommer!!

Mannen är på hemväg från att ha lämnat rallybilen på bromsning eller nått, sen ska vi äta innan vi pussar och kramar om våra fina ♥an, som förhoppningsvis låter oss åka.
Sen håller vi tummarna för att Ville inte sparkar bakut, och vägrar att inte få ha nappen när vi har åkt med.
Blir ju kanske så när vi först åker och sen nappen med, är ju mkt trygghet i båda.

Nehe, hjälpa till med maten lite då!!

Kraaam och Hejdå ♥♥


Rocky Road kladdkaka



Nu kommer ett förbannat smarrigt recept som några av er efterfrågat!

Rocky Road kladdkaka
                                             175grader i ca 25-30min

*100gr smällt margarin/smör
*3dl socker
*1½dl mjöl
*4msk kakao
*1krm salt
*2ägg
*12 dumlekolor
*1dl mini marshmallows
*½dl jordnötter

Smällt margarinet, blanda torrvarorna i en skål och häll på margarin och ägg. Rör snabbt ihop till en jämn och fin smet. Häll smeten i en smörad form med avtagbara kanter ca 26cm i diameter.
Tryck i kolor,marshmallows och nötter i ett jämnt lager.


Grädda kakan mitt i ugnen i 175grader i ca 25-30min, så ni ser att den lossnar i kanterna.

Ät och njuuuut♥♥


Julafton!

Jag gillar julen, alla traditioner å att umgås med nära och kära.
Äta och dricka gott och bara mysa, allt godis och knäck och sånt och såklart alla paket. :))

På förmiddagen var vi ner till gammelmormor och fikade och delade ut lite paket, hon är ju lite virrig men hon verkade pigg och hade skoj.
Sen bar det av hemåt och fixade maten och jag fick hjälp med min snälla bror att fixa min Me&i mail, så nu ska den vara okey hoppas jag. Åt och kikade på Kalle Anka innan vi stack ner med alla paket till kusinerna och drack glögg och så kom tomten såklart.

Det obligatoriska barnenitomtensknä bild ;) Gick sisådär, bästa bilden vart Matilde tyvärr inte med på..



Dessa tog jag bara med mobilen, så de andra kanske har bättre!!

Ville hade ju slagit in sina nappar till tomten, å hoppades på att få en bubbla i utbyte. Han lämnade den snällt och fick en svart fin bubbla. :) Och nu när han skulle sussa så knorrade han lite om dom men han somnade, håller tummarna för att det ska funka och att vi inte behöver smyga fram dom.

Nehe, nu ska vi fortsätta kika på Sällskapsresan å äta knäck. Och jag ska ta en STOR het kopp the i min nya fina gröna mugg jag fick av Sandra♥
Du är bäst, Tusen Tack!!!

God Jul och ha en underbar fortsatt trevlig helg.


Villes morgonpresent..

En cool kille ska haen aning coolare snowracer, :)) Nu ska den testas!!!


Kommer bli en ny favvo!!

Julklappen från barna, ni vet den som jag glömt bort ;) Fick den på morgonen så jag kunde ha den idag. Visst är den fin min nya kjol, å så skön.


Årets julkort

Vart efter måååånga kort, detta!! Ett gäng små coola tomtar. ;) GOD JUL på er alla, njuut ordentligt nu av ledighet och varandra.. Kram!!!


Fikarast, inte illa med sån lyx!!


Var beredd...

På att det blir dåligt med bloggande den här veckan, jobbar hela dagarna sen hem å pussa barna godnatt om jag hinner, slå in alla paket å börja packa för en jul i Falun.. :) Som sagt, jobbat idag å det börjar redan bli fart i butiken. Riktigt skoj, å ett härligt gäng som jobbar framförallt många. Riktigt lyxigt att jobba inom handels å stänga 18, å inte 20 som i galleriorna.. Gillas skarpt!!!! Nee nu ska fröken sussa.. Puss å kram på er..

Goooood kaka, så jag gör en till!!!


Äntligen!!!

Så börjar det bli vitt och fint ute...


Pannkaks frulle!!

Och mannens morgon framför spisen ;) Jag ska snart kliva upp och in i duschen, lika bra att ta det nu på en gång så man är ren å fin till lilljulen i efm hos svärisarna.. Innan dess ska det bakas lite, tvättas så allt e rent inför veckan å julen hos mor å far. Lika bra å passa på, man hinner ju inget när man jobbar. För iveckan är det jobb hela veckan 9-18 eller längre å barnen ska gå länge varenda dag. Men det går nog ingen nöd på dom,då får de ju äta mellis varje dag och bli hämtade av pappsen. Och föresten ,äntligen är det lite vitt ute men men vi får se om det får ligga kvar. Eller inte ?!?!?! Nehe,in i duschen med mig då.. Kraaam !!!

Slår in lite paket till lilljulen imorn...

Som ni ser är det naturfärgat papper,svart snöre och istället för en ful klisterlapp med tomtar så är det en enkel stämpel att skriva till vem och från vem i..


Våran gran...

Ganska tunn, inte många grenar å långt emellan dom som är. Men vi kunde inte ha nån som var för yvig då hade den inte fått plats. Söt är den iaf :)) Och inte snodd, utan 200pix till Ålberga Gif


På g hemåt...

Idag vart inget som planerat, vi som skulle ha en underbart rolig dag å kväll med familjen Brander. Men tyvärr kräktes deras största å vi vågade inte chansa nu när det snart är jul och jag med ska jobba.. Så det vart en riktig slödag som innehöll en vända till Norrköping för att införskaffa Jennie&Mackans julklapp som vi inte kommit oss för att fixa. Men nu e alla klara förutom några till julafton å vi på g hemåt för att fixa pepparbiff och hasselbackspotatis till middag... (Jag fick till och med prova en grej jag suktat efter och skulle passa prima till min Bondelid blus jag tänkte ha på jul, å mannen köpte den.. Å jag har redan glömt bort vad det var och vad jag skriver om) hihihi


Pyssel i skolan


Docknattning!!

Lilleman matar dockan med välling medan jag läser. Myyysigt värre!!


Natti natti...

Jobbat idag med,riktigt skoj å rara tjejor som jobbar där. Måste säga att de har mkt fint och jäkligt bra priser, så handla julblommorna på Blomsterhuset uppe i Eneby. Så får ni kanske träffa mej ;) Efter jobbet var det lucia på förskolan. Duktiga å fina små lucior,tärnor,tomtar mm. Ville var såklart sötaste och stog snällt där och tittade på oss i publiken. Sen tog vi fredagspizzan idag, för Gustav skulle på träning och det vart bråttom. Imorn har jag typ 700 grejor jag måste fixa, och pricka av från måste listan. (jag vet Vickan,inga listor) Men nu ska jag sussa lite!! Kram å godnatt..

Lurre!!

Inte så avancerad, snitzel å makaroner å en sallad med massa fetaost!!


Mysigt med Luciatåg på skolan..


Fixat!

Sååå då var julkorten skrivna :)
Jag är en sån som gillar att få julkort, tycker det är lite mysigt och få kort på det traditionella sättet. Sen får ju postgubbarna lite att göra med, allt kan inte gå via data och mobil..
Så hoppas de jag skickar till oxå gillar att få lite extra kort på lådan runt jul och inte bara reklam och räkningar.

De ringde från Blomsterhuset tidigare ikväll,så jag ska jobba lite imorn. Hade fått jobba hela dagen, men har ju lucia på skolan och det är ju bra om ungarna hinner hem och äta lite först. Så 9-16 el 16 blir det.. Måste ringa Fritids och förskolan imorn bitti, så håll tummarna för att det funkar för dom att de får gå lite längre. :)
Skoj ska det bli, och perfekt då jag behöver köpa hem nya hyacienter ♥♥

Hade massor jag skulle fixa imorn men nu får jag skjuta på det till ons el tors.. Om jag nu inte får jobba då med! Det märks :)

Lucia och stjärngosselinnena är strukna, och allt är framplockat. Lika bra, så det går fort och smidigt imorn bitti.. Var ju länge sedan jag jobbade och lämnade tidigt och hade tid att passa ;)

Farligt att ha kola och knäck hemma, jag som precis blivit av med sista kg sen sommaren. KOmmer nu att snaska så de snart sitter där igen. SKÄRPNING!!!!!

Nehe, kika vad jag ska jobba i för kläder kanske.. Ha det gott!!!

Kram!


Här lyser det fint i pepparkakshuset, nu när det börjar bli mörkt...


Pepparkakshus

Mannen prövade tålamodet igår med att
fixa ett pepparkakshus.. Men det vart inga rutor utan randigt tak, för då hade det tagit slut.. ;) Då alla samtidigt skulle spritsa kristyr och pryda det med silverkulor..


Nu är frågan...

I snart nio år har vi bott här, och haft samma platser i köksskåpet.. Är borta några timmar igår och mannen plockar ur disken å in i skåpet.. Alla vanliga muggar å glas var i maskinen, och vips har han bytt plats på dom. Frågan är, ville han bara ha liter variation eller har han sååå dålig koll att han inte visste vart de brukar stå???? Suck... Jsg annar alternativ nr2.


Sjuuukt, sjukt bra!!!

Melissa Horn, vilken känsla,vilka texter,härligt enkelt mellanprat,bästa på lääänge!!!! Så fint och en nöjd publik. Skoj att hon drar så blandad publik tjejer och killar, gamla och unga, mammornå pappor med sina tonårsbarn och en och annan pensionär. För er som varit på hennes konsert,visst var det galet mkt känslor och jäkligt bra??? Och för er som inte varit på den, så hsr ni missat nått för det var sista chansen ikväll..


Här ska vi...

Baka pepparkakor
På fm, sen ska pappsen å ungarna baka pepparkakshus på efm när mor är på vift... ;)


Kusinbus och tacokäk!

Gustav och Liam var på badkalas i stan, så de åkte in med Jessica som passade på att handla under tiden.
Och så var Miranda kvar här och busade med mina minsta, som nästan slåss om henne. Ville leker mkt med Mirris på förskolan. Så han ropade MIn Mirris kompis, och Stina är inte sen att kontra med att det är hennes kompis.
Och Ville fortsätter NEEEJ MIN MIRRIS FÖST!!

Hihi, lite rart e det.
Men de lekte fint ihop alla tre, allt ifrån hoppa i våran säng (fast det gjorde de ju inte), fikade,lekte med Pet Shops,dansade och showade,spelade wii och kurragömma..


Och under tiden han jag ju göra massa god knäck och kola som flickorna provsmakade och godkände. ;)

Sen vart det tacos till käk, enkelt och gott!

Nu sussar Ville sött och de andra har kikat på Julkalendern och provsmakat knäcken en gång till.. ;) Men snart ska de hoppa i säng och jag ska bänka mej framför Så Mycket Bättre och mannen skulle försöka komma in med.
Han håller på med nån bil som ska till lack och som jag ev skulle ha tills vi fixat nått nytt te mej.
Har sålt min 95a idag, så nu får jag börja leta på riktigt!!!
För vid jul ska den levereras..

Ha en mysig lördagskväll♥♥


Underhållning!!

Smånissarna Stina å kusinMiranda underhåller med lite av deras favoriter, tur man gillar Saade,Munther,Brolle,EMD mm


Mums, med julgodis..

Vanlig knäck, polkagrisknäck,lakritsknäck och chokladkola... Undra om det räcker till jul???


Skit trött på det här...

JÄVLA SKITVÄDRET!!!!
Man blir ju heldeppad, och det är grått och mörkt och allmänt tråkigt. Och ungarna längtar och längtar efter snö och kyla :(

Nu vill de ju knappt vara ute, finns ju inget att göra och det blir mörkt tidigt..

Näe ni, knappt att värmeljus ens piggar upp juh. Men lite tröst är det allt, ska nog smaska nått gott ikväll och ta ett glas rött. (Mannen ringde från Systemet och frågade vad det goda Rödvinet heter BRICCOTONDO, eller hur det stavas.
Ni ser, snart är det slut på allt öldrickande innanför våra väggar och vi smuttar rött på lördagskvällarna i soffan framför tvn.. ;)

Hihi, eller inte!

Idag har vi bakat två plåtar med mitt favvobröd i ugnsform och sen gjort ett julgodis som aldrig stelnar. :(
Nu står det i kylen, och händer det inget får jag kasta in det i frysen istället..

Nehe, nu ska jag städa undan lite i matrummet innan min kära man kommer med pizzan.
Sen blir det soffan och en stor popcorn skål framför IDOLFINALEN då vi hejar på ROBIN!!!

Kram och Hej från en ledsen snölängtande tjej ♥


Kissat ner golvet på toan på maxi.. :(

Jag ska ev byta till en mindre bil, lutar åt att testa en Opel. Kikade på mannens jobb idag, å en corsa med rattvärme är ju grymt. Liten, och frågan är om den är för liten?? Men har ju typ aldrig med vagn, och ska vi åka alla eller längre tar vi ju mannens Insignia som är rejäl. Känns dumt att ha två stora kombi bilar..

Får fundera lite till, ska ju sälja saaben först med!! :)

Efter det var lilleman och jag och käkade korv innan vi var och kissade och började handla hem lite mat.
MEN när vi kom till kassorna var det nån liten som hoppade och studsade och var såååå kissnödig. Jag sa åt han att han fick hålla sig så vi han betala först, självscannade juh så det går fort.
Kö vid toan såååklart, sen fort in och hjälpte lilleman som inte fick ner byxorna först. MEN han var så kissnödig så han började kissa bara han fått ner brallorna, hahaha stackarn han vart hel tyst och såg så chockad ut och klämde ur sig ett OOOOJJJJ..
Så det var bara för mammsen att kasta ner en massa pappershandukar på golvet och torka efter han, och jag kan ärligt säga att jag tror fan aldrig de våt torkar på de toaletterna för så svart vart pappret.

Jaja, nu är det iaf rent på en ganska stor fläck, byxorna vart torra ;) och vi tvättade oss NOGA och dessutom med handsprits servetter!!

Sen åkte vi hem..


Slog till på två nya idag!!

Supersalta flarn å silverglittrigt, hade ju redan rosa,guldaktiga och turkosa. Snyggt å skoj på kakor å cupcakes :) Å billiga då de bara kostar 11 och 15kr på Öb.


Korvmums på Maxi!!


Vart ju liiite fel...

Fixade en grej igår, dör jag skrev noga hur hag vela ha det. För det inte skulle bli konstigt, kan inte säga mer. Men iaf, så fick jag ett mail halv12 inatt att de gjort precis tvärtom.. Hahaha Lämnat de stora på bussen, lilleman vaknade snorig så han är hemma idag med å får följa med mammsen å handla å hämta ett papper hos pappsen så jag kan skicka in avtalet till Me&i och förhoppningsvis sista papperet till A-kassan ;) mohahaha hoppas kan man juh!! Men först frulle...


Seg dag!

Men imorn ska de till skollan, för nu har det inte varit nått sen i måndags. Peppar, peppar ;)
Plockat lite här hemma, byggt lego och spelat spel. Beställt lite julklappar, våra barn har fått varsin Astrid Lindgren film i några år. Så de har ett gäng nu och jag fortsätter med det till de har alla. För det är det bästa man kan se.
I år vart det lite extra, för jag gick med i HomeEnter, då mitt medlemskap var avslutat fick jag ju välja 6 filmer betala för en.
Hade tänkt PippiBoxen i år men nu fick man ju inte ta en box så det vart båda filmerna om Bullerbyn och båda om Kalle Blomqvists dektektivByrå, Bröderna Lejonhjärta och en film som släpps den 28dec till oss vuxna.
Tror den hette Saknad, en svensk thriller!

Mailat runt och frågar på Fejjan om nån är intresserad av att vara värdinna och ha ett party, fått några svar och några intresserade. :))
Men är ni fler, säg till!!
Som sagt så åker jag gärna om det inte är för långt, och runt Falun funkar det när jag är hos mamma och pappa med.. ♥

Nu ska jag sussa, för imorn blir det ingen sovmorgon inte!!

Kram!


GodMorgon!!

Har mina fina hemma idag med, alla är pigga men man vet ju aldrig med kräksjuka. Är jag ändå hemma tar jag det säkra före det osäkra.. :) Fördelen är ju att man får sovmorgon, Ville vaknade strax innan åtta och var kissnödig. Våran superduktiga kille som blivit så stor,pratar å pratar och använder ord jag inte ens trodde han kunde. Ingen blöja på dagarna sen han var två och nu kan jag nog till och med säga blöjfri på natten.. Stolt mamma och duktig kille!!! Och han säger att napparna ska ges till tomten på julafton, så vi kör på det och en fin bubbla är inköpt!! Läser på var och varannans status på fejjan om snö, kikade glatt ut men här är det bara frost och nollgradigt. Men jag hoppas,längtar och önskar en vit fin jul!!! Nu ska jag och lilleman mysa vidare till de andra behagar vakna... Kraam och Hej :).                                                                                          (Kan bara tillägga att 2min efter att jag klickade iväg inlägget, ropade Ville Snö,mamma snö ute!! Och visst hade han rätt för nu snöar det)

Nu har jag beställt....

En superfin personlig almanacka, fick ju ett presentkort från fina Sandra i somras, och nu kommer den till användning..
Tusen TACK igen ♥

Och så beställde jag en grej till, jag unnade mig! ;)
En skrivbok, även den personlig som är lite Me&i inspirerad och ska användas inom det oxå, å skriva upp viktiga saker och milen jag reser mm

Ni ska få se, så snart de landar i min låda!!!


Buzzador för Locobase

När man buzzar så skickar man blixtrapporter, för att visa hur man buzzar och gör reklam och gärna före och efter bilder om det är sånna typer av varor..

Skickade denna dagen vi började.


Hon har lätt för att få eksem på baksidan av benen och handlederna.. Nu har vi inte smörjt varje dag för jag är dålig på att komma ihåg.
Men se vilket resultat det blivit ändå!!


Så den här Locobase repair fortsätter vi med. Och ni ska känna mina händer som ju oxå fått sig en insmörjning varje gång!!!

Rekomenderas VARMT!!


Blodpuddings Tips!!

De flesta vill ju ha tunna skivor, å det är ju alltid svårt för det fastnar i kniven. Jag skär mina såhär, och då går de nästan att få hur tunna som hellst!!! Idag är mannen hos Patrik, så här blir det såklart Blodpudding...


Wiiiihhooooo!!

Idag kom samtalet, och jag vart en av de nya Me&i säljarna som de sökt! :)
Så nu är jag inte helt arbetslös, har iaf ett extra jobb!! Och det betyder ganska mycket då jag inte behöver få tag på en heltid,75%tjänst utan kan ha en halvtid eller timmar.
Och det är ju så mycket enklare att få.. :))

Så nu är det bara att boka in partyn, så är du sugen säg till!!!! :)) (Jag är flyttbar, och på sportlovet ska jag till Falun så är ni sugna är det bara att hojta)
Ohh vad spännande det här ska bli ♥




Igår kom våra julkort...

Riktigt fina, kan ju inte bli annat med de finaste som modeller.. Märker ni att jag glömt/förträngt hur träliga de var att fota iår?? ;) (Grönt tema även här)


Julklappstips nr2

Uno extreme, riktigt skoj!!!!


Hade ju hoppats på ett svar idag...

Men det blir imorgon istället, vill ha svar då så jag har nått att säga till Arbetsförmedlingen som jag måste höra av mig till senast den 8e om läget.
Vad jag sökt ,hittat och om jag har nått på g.. :)

Idag har det inte blitt mkt gjort... Tvättat lite och spelat spel!
Är så tråkigt med sjuka och hängiga barn, men inte mkt att göra åt.
Bara jag slipper!!!!

Nu ska jag fortsätta kika på Den som Dräper,
riiiktigt bra som de flesta Danska kriminalare :)

Kram och hej...


Kaplastavar e jäkla skoj!!

Ett julklappstips kanske för barn i alla åldrar som gillar att bygga,och har tungan rätt i munnen!!


Lockar e grejen!!!!

Gjorde två flätor på fröken till julfesten, sov i dom inatt å se hur fina lockar hon fick.. :)


Min man i ett nötskal...

Frågade mannen igår om han inte kunde lägga över sista korten så vi slapp ha datorn i fåtöljen i vardagsrummet. Där den stått å tagit plats å samlat damm i några veckor!! Det gjorde han, sa nått när det var klart att det var ju skönt att bli av med det å nu bara kasta den... Nu står den här!!


Bloggtorka...

Jaaa lite dåligt med bloggande i helgen, men imorn är det vardag och ordning på torpet igen!!! Helgen har spenderats hemma, mannen och Patrik i garaget och jag har sett till så de fått fika och mat i magarna. Ungarna och jag har inte gjort så mycket mer än bara myst runt. Men idag var vi på adventsfest/gympaavslutning. Med uppvisning av grupperna,fika,chokladhjul,fiskdam och lotter. Lite vinster och trevligt var det. Mannen och lilleman vart kvar hemma då han var så trött och känns inte helt hundra. Men vi vann paket åt han med. :)  Pirrar lite i magen innför morgondagens samtal,så håll tummarna att hag blir godkänd nu !!! Nehe, nu ska jag sussa sött i min renbäddade säng.. Puss och Godnatt alla fina...

Andra advent och sovmorgon!

Vaknade 09,15 med mannen och lilleman sussandes brevid. De andra två hade redan vaknat och gjort mackor å ätit framför tvn.. Nu har vi käkat pannkisar och rejäl helgfrulle,duschat och snyggat till oss. För i efm är det adventsfest på Dambro å ungarna ska ha gympauppvisning.


Bäddat å klart!!

Men än lär de väll inte dyka in, brukar inte bli förrän framåt ett eller nått.. Men nu är det iaf klart att hoppa i säng!


Wiiiihoooo!!

Efter motgångar igår med A-kassan så vände det efter 4 samtal, och tillslut prat med en av deras ja vad sa han försäkringsnånting.. Det extra jobbet jag är sugen på, som de först sa att jag inte fick ha och samtidigt gå på a-kassa de dagar jag inte kan jobba.
Men nu är det okey,  och de verkar förstå vad det handlar om. Och jag har bett att det skulle skrivas in i mina papper så det inte blir nått mer tjafs.. :)

Så nu hoppas jag bara på att det går vägen på måndag!
Håll tummarna e ni fina♥♥

Har haft världens gladaste Ville här hemma idag, först kom ju Patrik idag och han har bubblor och är snäll så han är en stor FAVORIT hos lillkillen. Var väldigt noga imorse att han skulle ha en tröja med bubbla på :)
Sen fick han belysning i sin gran vid lekstugan med och fick mata fåglarna!!
Han är mån om sina små djur han...

Fikade när grabbarna kom hem innan de skulle ut i garaget, och sen vart det pizza till middag är ju fredag och mannen står för matlagningen.
 Serverade dem nyss en påse med kaffe och fikabröd så de slapp gå in och nu har jag Idolmys med Gustav och Stina och Ville sussar sött!!
Och det är det tänkt att de andra två ska göra snart med, sen får jag mysa själv och kolla på precis vad jag vill. Men det lär väll inte finnas så mycket att välja på ;(

Önskar er en mysig kväll och en skööön helg!!


Så fint så!!

Nu har vi fixat ljus i granen vid lekstugan med :)


Varannanfredagsnöje!!

Sopbilen såklart, långt där borta står han å blinkarnoch lilleman väntar&längtar efter våran tunnas tur!!!


Det var jobbigt, men värt det!

Efter att baran ätit frulle,kikat på Julkalendern och öppnat sina paket så drog två stycken med skolbussen och lilleman skjutsade jag till förskolan. De skulle ha gympa, eller Gymantik aom han säger :)

Kom hem, satte mig och ringde till a-kassan för att höra om det räckte med att de fick kopior på mina lönespecar, men icke så nicke. Hur kunde jag tro att det skulle gå så enkelt?? mohaha
Så ringde till konkursadvokaten, som igentligen INTE hade nån skyldighet att räkna ut min ob jag hade i månaden innan jag gick på föräldraledigt.
 Och inte heller har tillgång till några sånna papper!! Men eftersom hon verkar vara sååå snäll och för att jag har så bra koll på mina lönespecar så fick jag sitta och skriva ner hur mkt jag fick ut i ob, månad för månad under hela 2008 och jan-mars i 2009..

Och det vart ganska mkt pengar, snittade jag i månaden var det 2600kr mindre än vad de beräknat på. Så det var nog värt det. För nu är det mailat till henne och hon skulle försöka fixa det så fort hon kunde :)

Sen efter det så stack jag ut och sprang den kortare vändan jag brukar gå. Den är bara 2,7km men det räcker för mig. Använde mig av Runkeeper idag så då får jag ju sparat hur fort jag sprang. Så nu har jag ju nått att förbättra!!!

Grundmålade dörren till Gästhuset, städade tvättstugan och dammsög trappen upp. Lika bra när jag ändå var svettig och varm och skulle duscha.
Lite lyx att bara hoppa in i duschen på dagen, blir ju alltid att man duschar på kvällen när barana lagt sig.

Nu väntar jag på ett samtal, för en liten intervju. Eller vad det är, vi får se..
Spännande och lite pirrigt ♥
Men något som känns intressant och ROLIGT!!!

Nehe, fixa en kopp the kanske. Kom på nu att jag ju inte åt frullen innan jag sparang och sen har det gått i 100 och jag har glömt.
Så en sen frulle nu då!!

Kram och Hej!!


Otroligt vacker rosa himmel idag..

Sett på första julkalendern, barnen har öppnat alla dagens luckor och ätit mysfrulle med levande ljus...