Härlig dag!

Sovmorgon till halvnio,lunchdate med två mer än underbara vänner! TUSEN TACK Kicki och Sofie för 3 mysiga timmar!! :)
Sen mysa med Matilde som vuxit på sig massor sen augusti och sen ner till jutänget och sniffa på en underbart söt liten Truls, ohh vad det är härligt med små bebisar!


Sen då, inte gjort så mkt mer faktist. Ätit,fikat och busat med barna som somnade väldigt snällt och fort idag. Kikade på Ensam mamma och sen var det inte mkt mer att se, ätit gamla våfflor som man stekt på i smör,saltat och massa hemgjord lingonsylt. GRYMT gott!

Men snart blir det sängen, och läsa lite Allers! För imorn blir det antagligen en vända till IKEA!!!!!! Äntligen,äntligen! Mor har äntligen bestämt sig för att köpa nya soffor och jag har ju drag på bilen OCH kan köra med släp så vips så fick vi lov att åka nu i veckan.
Ohh vad kul!!!
Jag som inte varit där sen, typ i vintras.. Eller jo vi åt där en gång i somras, och då menar jag åt för att handla hans inte med! Vi skulle säääkert hinna till Biltema innan det stängdes el nått..;)

Nehe, sussa gott nu!
KRAM!

Hemma!

Hos mor och far!
Resan gick super, Ville sussa hemifrån till Köping då han vaknade till när jag beställde lite till Mcd luckan.. Maaaat, det missar han INTE! Så han satt och mumsa strips i några mil och kikade på sina syskon som lekte med några djur i baksätet.
Inte minsta gnäll! :))

Sen har vi ätit och fikat, pappsen fick sin tosca långpanna i för tidig farsdagspresent och den fick godkänt! Lagt barna och vilat, och nu hänger jag vid tvn. Eller ligger, Johan och pappa skulle ha tvn i vardagsrummet för att kolla på fotboll så vi fick ta den i sovrummet.

Imorn ska jag träffa mina brudar, några av dem iaf! Ska som vanligty bli UNDERBART roligt! Och träffa Matilde och Truls hoppas jag vi hinner klämma lite på med. Bebisgos e ju inget man säger nej till direkt! Mmm Mys.. :)

Nehe, nu börjat tvn!

Kram från mig!

Slöhög!


Redan trött på åka bil!


Snart så..

E packningen klar, el nja barnen iaf men sen har vi ju mina saker oxå! :( Lite schampoo och sånt,badklädar och smått och gott!

Nu ska jag lägga lilleman som envisades med att bara sussa 50min idag så han är trött! Brukar ju sussa närmare 3tim men nått störde hans skönhetssömn. Nu har vi käkat pizza och kladdkakasmuffins med jordgubbscheesecaka på.. Mums, de är verkligen en favorit!!
Recepet ligger som tårta på bloggen, som jag bara gjorde om och hade i muffinsformar!

Lilleman var det ja..

Kram och hej!!


Packa,packa...

Det är vad som gäller idag! För imorn drar vi norrut, jag och barna.. Hem till mor och far och SOVMORGON!! :))

Men först diska undan och kika om nått i tvätten ska med, för då blir det att dra igång en maskin med. Så ska jag göra en sak till pappsen med, i farsdagpresent i förskott!

Kram på er!!


Trååkigt..

När mannen jobbar över, även om han brukar va i garaget men han e ju hemma iaf!
Men snart kommer han nog hemåt hoppas jag, och så kan han jobba över alla dagar i nästa vecka för då är vi i Falun och hälsar på! :)

Och jag borde börja packa lite kanske.. :( Men det får bli imorn det! Orkar inte just nu, iaf inte om det ska bli kallt och snö och sånt för då blir det ju så mkt packning. Men men..

Ohh vad jag längtar till Ullared!!!!!! :)) Snart,snart.. Kikar på deras blogg titt som tätt och nästan varje gång så ser man nått som man vill ha! Älskar att gå där inne och fynda,trängas,fika och kika på folk.. Men snart Vickan så startar vi bilen vid 04 och drar mot fynden!

Nehe, nu ska jag kika om mina barn slocknat el vad de har för sig i sängarna. Stina brukar kunna smyga dit massa leksaker och skit så hon knappt får plats att sussa sen. Men hon är nog trött efter gympan nu!

Kram!!


Mmums ska bli gott!


Sista avsnittet!

Av kungarna i Tylösand.. Haha synd! Var ju visserligen ett sjukt program men ändå kunde man inte låta bli att kika på det! :)

Hänt idag då?
Jooo promenix med grannen och vagnarna på fm, 100 goda pizzabullar ligger nu i frysen,öppethus på dagis med fika och mys. Ville gilla det skarpt och gick från rum till rum och lekte. Sen hem och slängde ihop en plåt med banankaka som mannen får bjussa på på jobbet.
Typiskt mig att passa på och köpa massa bananer bara för att det är billigt, och nu står jag där med massa kvar som börjar bli bruna. Bara att baka och gluffsa i sig!

Nehe, hoppa i säng kanske!
E ju en dag imorn med och då ska jag träffa Jennie i Norpan och gå och kika lite och luncha. Treeevligt värre, måste ju roa henne lite nu när hon är arbetslös och har tråkigt.

Ingen som behöver en liten,ettrig,rödhårig och envis tjej som jobbar bra och enkel att ha och göra med??? :)))
Kan det mesta och lite till, om man frågar henne själv iaf! Haha

Sussa, jaaaa så godnatt och sussa gott!


Härligt vackert ute idag med!

-4 och frostigt och vackert med solen på väg fram och den ljus blå himmeln. Kallt, jo men härligt kallt! Bara man har kläder på sig så är det riktigt skönt.. :)

Barnen på skolan och dagis, Villes och min frulle avklarad (hans andra för idag) och nu då.. Är så sugen på pizzabullar, så om jag har allt i skafferiet och kylen så ska vi göra ett lass. Fick ju ganska mkt tacofärs kvar sen i söndags så då är det ju perfekt att använda!

Ville har lagt till med två ord idag, titta klocka och så pekade han på Gustavs på armen.. Han älskar att man sjunger Imse vimse spindel och är med på alla rörelser nu. :) Stooora killen våran, men det går alldeles för fort juh. Men nu får jag ju njuta av han hemma i åtminstonde 10månader till. Jobba ska man ju göra i så många år, så det lär man ju hinna med iaf!

Kram på er!


Hahahaha....

Jag diggar Vanita, den blåsta tjejen som är med i Bartendernskolan skarpt. Hon är ju helt tappad bakom flötet, hon måste ju driva med oss stackarn!!
Sjuukt kul att se på, bara höra rösten får mig att le.

Såå nu ska jag hoppa i säng, efter ha lagt barn och vikt en massa lakan och handdukar framför tvn. Mannen kom in nu på kvällskvisten med för en kvällsmacka, efter en helkväll i garaget. Som vanligt iofs.. Imorn blir det dagislämning sen hem och göra någe, börja packa?? Sen till dagis på öppethus och sen hem och laga käk och så simskolan på kvällen.

Fullteckand dag.. JA!

Nehe, natti natti raringar!


Slö dag!?

Idag vart det inte mkt gjort mer än att vi var på sången, innan vi hämtade hem de andra busarna.. :) Pratade med Försäkringsbolaget om vi fick lov att ändra att vi inte eldar mer.. Men icke, det spelade ingen roll så länge man hade skorststen.

Så praade jag med kommunen, och det skulle inte vara några hinder på min ansökan om vårdnadsbidrag. Ohhh nice! Så då kommer jag vara hemma till efter sommaren! :))
Härligt,härligt!!!
Jag kommer jobba nu vid jul och sen lite helger, för bara 3tusenlappar i månaden är INTE att hurra för!

Åhh vad jag ska njuta, hela våren och sommaren!
Men det ska bli skitskoj att jobba lite extra oxå. Träffa lite folk,jobbarpolare poch tjäna lite pengar sååklart. Där har man fördel med att jobba inom handels med helger och ob.

Nehe, nu ska jag fundera ut nån mat till idag och efterrätt för Stina fick post idag och hon har ju visst namnsdag. Tur mormor har koll!
Hon heter ju Aminda i andra namn men det finns inte så vi firar på Amanda!


Grattis Stumpilumpan! :)

Kram på er!!


Tisdag.. :)

Som började bra med 3! mysiga barn i sängen när jag vaknade..
 Undra vad som tagit åt de stora?? Men men mysigt var det så vi vela inte alls gå upp när vi såg att det var -4 ute.

Men det var bara att hoppa ur sängen och i kläderna, det är guld värt att det är VARMT innen när man vaknar.. Säger bara BERGVÄRME!!
Iväg med ungarna till skolan och dagis och sen ner till Jönåker på babysång och frukostbuffe. :)

Nu har ju till och med jag lärt mig blogga från mobben, kan ju passa på nu när det är en engångskostnad så enligt mig så tjänar jag ju mera ju mera jag använder det!
Logiskt??? Jaaaaa... Haha

Men vet ni hur glad man blir när man kommer hem, lägger över lilleman i vagnen för han somnade ju såklart utan lunch. Går in och drar igång datan, knappar in mig på bloggen och har fått 6!!! kommentarer. Sjukt kul, TACK söta ni!! :)))
Det är då man kommer på hur himla skoj det är att blogga, och att det faktist är några som läser. Men det ser jag ju iofs på statistiken med. Men det är ändå roligare att se VILKA som läser!!!

Så fortsätt med det!!!

Nehe, nu ska jag ringa kommunen!

Kram på er!!!


Härligt kylig morgon!


Jippy!!!

Fick precis veta av min chef att jag får jobba alla datumen som jag sagt att jag kan i dec och en helg i nov! :))
Pengar,pengar!!


Klåfingrig klätterapa! :-D


Höstfint i trädgården!

Jag är florist men är igentligen inte så mkt för blommor!
Orchider inne går bra men annat blommande i krukor förekommer INTE hos oss, gröna tåliga växter ska det vara!
Ute är det mest fetbladigt och perenna växter i olika färger och former men inte heller där så mkt blommande.
Har en favorit som jag brukar göra på hösten, den är enkel,snygg och BILLIG! ;)


Upp i skogen och dra upp en tall el gran med rötterna, plantera ner i en zink kruka och på med mossa!
Ellerhur, är det fint!? Funkar hela hösten och vintern!


I år vart det några vita ljung oxå och min murgröna hänger fortfarande med, men den fryser nog snart!
Massa ljuslyktor att tända på fredagarna, med 2½dygns gravljus så lyser de hela helgen!
Underbart fint!

Kram!


Jävla Fk rent utsagt!!!

Jag är nog typ den enda i hela Sverige som tyckt bra om Försäkringskassan på sistonde, långa köer naturligtvis men det har gått snabbt och smidigt! De har rättat till grejor fort och varit skitbra!
Men nu e ja sur, fick ringa i fredags för mannens räkning och fråga vad de höll på med igentligen. Då de veckan innan vi åkte sagt att BARA mannen hade kvar dagar på Gustav. Han blir ju snart 8år så vi försöker få slut på dom.
Men i fredags kom ett papper om att han inte skulle få utbetalt därför att han INTE hade några dagar kvar utan det var JAG som hade alla!!!!

Suck!!! Så det vara bara att flytta över dagarna till han.

Och nu när jag var in och kikade hade jag bara fått för hälften av dagarna, ynka 4000kr! De dagarna jag tagit på Stina fanns inte med på utbetalningen alls.
Fast de står med på begäran!!

Så det var bara att ringa dit IGEN! Väl framme så piper min telefon och batteriet är dött, än en gång mannen som glömt att sätta den i laddaren!
Så nu måste jag invänta att den laddas innan jag kan ringa och skälla.. :)

Phuuuu.. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kram!


Härlig dag, trots regn!

Trotsade regnet och klev i stövlarna och varma kläder. Började med det roliga och dra till skogs och sno 3st små granar. Som jag planterade i zinkkrukor och sen en massa fin mossa på. De ska få stå på trappen och göra höstfint! :)
Sen vart det stor röj, slängde leksaker som var trasiga och de hela plockade jag ihop i lekstugan för vintern. In med alla dynor och mattor i tvättmaskinen för att lägga undan till nästa år.

Sen kom mannen min och hjälpte till med studsmattan och gungställningen som skulle upp i boden. Det var då jag gjorde upptäckten hur FÖRBANNAT mkt däck min man har i sina gömmor. Det fanns däck överallt, nämligen 74st!!!!!!! Och då har vi dessutom däck på 5bilar och ett släp på gården oxå. Så 96!! däck allt som allt!
Lite överdrivet MEN de kunde visst vara bra att ha!?!
Suck!

Men men, nu är gården iaf städad för vintern så nu kan snön komma! :)

Sen vart det tacos och lite söndagsmys med barna..
Och Gustav var runt med lite jultidningar men sin far så nu börjar det sina i lådan och fyllas på pengar i hans plånka. Ohh han blir nästan mest glad för de kronorna han får i dricks. Han har nog inte fattat hur mkt 2300kr som han tjänat ihop är!

Nu har jag precis oljat in bordet, som mannen har fixat till lite kortare ben på. Och det vart jätte bra och kommer bli fiint i vardagsrummet! :)

Nu ska vi kika på film, bara mannen rakat sig och duschat!

Vad har ni haft för er i höstrusket då??

Kram på er!


Massor att göra!

Synd bara att det mesta är utegrejor och att det spöregnar! :(
Har varit på klädloppis idag och fyndat, bruna typ oanvända popmanchester till Ville för ynka 20kr,me&i pyjamas för 40kr i jättefint skick och sen en novastar huvtröja för 40kr!
Perfekta fina kläder, som man inte behöver vara så rädd om! :) Till dagis och sånt..

Nehe,  alla måsten nu då!

För sen ska vi bygga bord och olja det oxå och sortera alla tråkiga papper man lägger i högar! :(

Kram på er!!!


Natti natti..

Nu blir de sängen å Paradise hotell maraton te jag somnar.. Kraam!

Shoppat!!!

Jaaaa lite shoppat bidde det faktist, byxor till mig,raggisar (säg inte te mor att jag KÖPT det, för då kommer jag få skäll) och ett par nya benvärmare för det verka vara på modet iår med! Och varmt och skönt i stövlarna oxå. Ville fick äntligen sin Didrikson mössa och varma vantar oxå!
Vi fikade och åt korv.
Och så skulle jag kika efter nytt soffbord, men jag är ju alltid den som VET vad jag VILL ha men det finns aldrig.. Så det slutade med att efter ha besökt alla möbelaffärer jag kom på i Norrköping så åkte jag till Jysk och köpte ett skrivbord. Haha Typiskt mig!
Så nu ska det bara kortas av bena och sen oljas in, SEN kan vi byta!! :))

Stinis och Ville sussar och de andra är förhoppningsvis på hemväg! Tror jag ska poppa lite popcorn och gosa ner mig i soffan med en massa ljus.. INTE för värme utan för mysfaktorn!
Appropå värmen, så frågade jag för att vi är lite osäkra på hur varmt man ska ha. När vi eldat så har man ju alltid haft kalla golv när man kommit hem till ett kallt hus som har behövt eldning men nu är ju tempen alltid regelbunden. Vi har sänkt hela tiden, nu har vi inställt på 20grader men det känns varmt. Så vi kanske drar ner det liite till och sen när första elräkningen dimper ner så drar vi ner den ytterligare och då Pär, då kommer mina nyinköpta raggisar fram! 

Haha, nedå.. Men jag kan nog tänka mig 19-20grader. Bara att testa sig fram!

Nehe, popcorn var det!

Kram på er!! 



Tidig lördag!

Mannen och Gustav skulle ju på rally, och det där med kläder är ju inte riktigt deras grej. Eller jooo om Gustav skulle fått bestämma skulle han varit skitsnygg uti skogen,rockig och cool MEN han skulle tröttnat efter 30min för att han höll på att frysa ihjäl!
UNGAR!!! ;)

Men nu fick han varma och bra kläder, och en påse med ännu mer kläder. Några påsar med jultidningar som han skulle ge till några som köpt och sitt Ds ifall han får tråkigt!

Vi andra sitter och väntar på att klockan ska bli efter halv10 så vi kan dra till Maxi och kika runt lite och FIKA, det viktigaste enligt Stina. Jag skulle vilja hitta ett par jeans till mig. Hmm, men det brukar bli att jag kommer hem utan. Vi får se!

Men men, nu ska vi börja klä på oss!

Kram och ha en underbar lördag!

(Just ja hur varmt brukar ni ha inne?)


OBS!!!

Om nån redan skrivit av eller fastnat för receptet på Banankakan i lånpanna.
Jag har gjort en liten ändring, för jag skrev om kkp till deceliter och då var det visst olika på mitt mått och på mors.
Så det förklarar varför min smet vart lite tjock!!

Så kolla igen ifall att!!


Måste testa!

Fixade fast avgift på å surfa från mobben idag! 69kr i mån iställte för de närmare 200kr ja brukar va uppe i.. Å de bästa,tyst på mannen min om att det e dyrt å onödigt!

Hoppar i säng!

Och tänkte sussa sött, för i natt sov jag illa. Drömde om nån äcklig man som var runt vårt hus och kika in i fönstren, och varje gång jag vaknade så trodde jag att jag låg brevid Stina i Villes rum! Ohh läskigt, gillar inte att känna mig jagad el uttittad.
Men det var ju e dröm.. :)

Sana och Mathias var här och käkade pizza med oss, gott! Och det är sjutton mkt godare att köpa flera olika sorter och sen dela i bitar så man smakar av olika!
Det var trevligt iaf att ha er här! :)

Nehe, sussa var det!
För imorn ska Richard och Gustav på rally och vi andra tänker inte bara sitta hemma. Så vi drar en vända till maxi, måste ha tag på en Didriksonmössa till lilleman. Och sen har jag lovat Stinastumpan att vi ska FIKA på stan..

Kram på er!


Banankaka med chokladglasyr


Banankaka med chokladglasyr!
                                                                                   200grader i ca 20-25min

*3ägg
*6dl socker
*3 bananer
*150gr smält margarin/smör
*3/4tsk vaniljsocker
*6dl mjöl
*1½tsk bakpulver
*3/4tsk bikarbonat
*3,3/4msk mjölk el grädde

Glasyr
*100gr smält margarin/smör
*3dl florsocker ev mer..
*1msk kakao
*1msk starkt kaffe
*1tsk vaniljsocker
*kokosflingor



Vispa ägg och socker pösigt! Mosa bananerna och tillsätt de i smeten, det smälta margarinet och sedan resten av ingredienserna.
Häll smeten i en smörad och bröad långpanna, jag tog plåten med hög kant.
Grädda i mitten av ugnen i 200grader i ca 20-25min, kör stickprov och kolla om kanterna börjar lossna lite.

När kakan kallnat är det dags för glasyren, och som Gustav sa.. UTAN glasyr hade den inte varit såå god!! Och det är ju ofta glasyen som är god och lyxar till det lite!
Men iaf..

Blanda ihop det smälta margarinet med resten av ingredienserna till glasyren, om den är för lös så tillsätt lite mer florsocker. Och bred sedan ut den över kakan och strö över kokos..




Lycka till och hoppas den smakar!
Men GLÖM INTE att kommentera!! :))




Mmm doftar ljuvligt!!

Banankaka med chokladglasyr och kolakakor har vi bakat, och nu ska vi provsmaka dom oxå. För Gustav goding klev previs innaför dörren!

Ohh Cajsa, vad sör du är som skriver små söta kommentarer till mig! :)))
Tänker på DIG många gånger per dag ska du veta!!

Kram!


Mysmorgon!

Vitt ute, men det ignorerar jag!
Jag älskar vintern MEN inte när det snöar,smälter,snöar,smälter och håller på! Då ska det vara ½meter snö och -20grader. Riktig vinter med andra ord!!

Men men, hade mysfrulle med Ville och Stina och massa ljus! Häärligt, synd bara att lilleman har så mkt spring i bena och är så rastlösa. Han bara kastar i sig yoghurten,mackorna och sen ska han stå upp el hellst stå på bordet. Pillar på allt och kladdar ner hela sig! :)

Men glad det är han, mest hela tiden!

han och Stina står just nu och inspekterar fåglarna på tomten. Så jag fick precis en utskällning för att jag INTE satt ut fågelmaten. Ops, men ska ju göra dt på söndag hade jag tänkt, då när trädgården ska städas och alla leksaker ska in i lekstugan för att hellst ligga kvar där till i vår! Haha, jooo det brukar ju funka eller inte!

Nehe, nu ska jag byta om från pyjamasen med.
 För tänk om man får besök, man vet ju aldrig!

Kram på er!!


Middagskäk på g.. .:)

Torsdag, så då blir det nån form av pannkis hos oss..
Idag blir det våfflor, med morötter i så det blir aningen nyttigare och sen sparrissoppa för oss som äter! :)


Tröttmössa!

Det var en skön promenix, kallt men skönt kallt på nått vis.
Lilleman höll inte riktigt med, han blev arg och ledsen på slutet och höll nästan på att somna fast klockan bara var strax efter tio. Så snabbt in och värma på lite mat åt han, men medans det var i micron så somnade han i min famn. Mitt i all gråt och skrik så bara slocknade han!
Så det fick bli att lägga ner han i min säng istället, var väääldigt länge sen han sov inne. :)

Nu är det soligt och fint ute, jag har hängt tvätten som jag visst glömde igår i maskinen. Märkte det nu när jag skulle lägga in mannens jobbarkläder som han nu tar hem och tvättar.. :( Att den var ju redan full med ren tvätt.. Minne, jag har tappat mitt minne! Hehe

Men iaf, så är den hängd nu!
Plockat undan lite och ska diska. Sen ska jag slå mig ner och kika i min Se&hör jag fick igår. Men då lär väll lilleman slå upp sina blå och vara hungrig kan jag tro!

Kraaam så länge!


Godmorgon i kylan!

För idag var det lite kallt, frös om nästippen och var glad för att mössan var på! Men nu är den ena i skolan och den andra på dagis.
Ville och jag har mumsat skinkmacka och nu ska vi snart ta en härlig men säkert kylig höstpromenix med grannarna och sen har jag några MÅSTEN jag måste göra.
Har fått lov att lägga in komihåg på mobben så jag inte glömmer, börjar nog bli gammal. Haha

Var ju på simskolan igår, och det var nog perfekt att Gustav fick byta grupp. För igår lärde han sig ryggsim och att kunna slappna av helt och bara flyta.
Och Stina var grymt duktig med, simmade flera varv i stora bassängen. Jag badade faktist oxå och åkte rutchbana, men jag förstod nu vad barna menade med att den var tråkig. De vi hade utomlands var grymma mot de här!

För att barna var så duktiga och gör sånna snabba och bra framsteg så festade vi till lite en onsdag på en sån här!

Helt okey för att vara en rulltårta, men hade varit godare med grädde i. men vad gör man inte för den goda sakens skull, fast snålt att de bara skänkte 1kr.. :(

Nehe, på med lite varma kläder då!

Kram på er!


Lyxig kräftpasta!



Kräftpasta till ca 4pers!

*En burk med kräftstjärtar ca 170gr, el större om ni vill ha mer av det gottaste! ;)
*1 vitlöksklyfta
* 1dl hackad hellst färsk persilja
*2dl rivna morötter
*1 hönsbuljong
*ca 4krm sambal olek, el hur starkt ni vill ha det!
*2dl creme fraiche
*2 dl matlagningsgrädde


Hacka vitlöken och fräs den i smör el margarin, tillsätt persiljan,morötterna,sambalen och  buljongen. Fräs ihop det några minuter och ha sedan i creme fraiche och späd sedan med matlagningsgrädden.
När det tjocknat till lite och det är några minuter kvar på pastan tillsätter du kräftstjärtarna som ju bara ska bli varma annars blir de sega.

Enkelt och skitgott, ungarna tyckte sådär. Men våra ungar är inga skaldjursbarn, ,men jag och mannen mumsade i oss vår mat!

Testa, men glöm inte att kommentera! ;)


Sååå rart skrivet!

Tack söta Sandra för din kommentar!
Jag delar med mig av den till er andra oxå.. :))



Emma - du är för söööt! ja du räddar ju mina vardagar med lite recept.. såå fort jag börjar stressa lite på eftermiddagen, tankar om att jag ska hämta barn på dagis, handla och om vad jag ska hitta på att laga för mat så går jag ju in på din blogg för att kolla läget.. och alltid får jag med mig lite feelgood känsla, ny energi och ibland ett super bra recept! Kan inte bli bättre ju.. Kramar i massor till dig!



Och vet du eller ni föresten, gjorde en grymt good Pastasås idag med. Så gillar ni kräftstjärtar så håll utkik!!!

Kram!


Slöar och smaskar AfterEight!

Inte så smart, för det är INTE nyttigt men vafan e ju så sugen!?
Får springa järnet runt på Busfabriken imorn men grannen och våra små raringar.. :)
För dit ska vi och härja runt imorn, ska bli skoj!  Men det törs jag inyte säga till Gustav och Stina för då kommer de bli såååå avis. Men det kan vara bra för lilleman att få åka dit utan dom en gång oxå.

Åhhh ibland kan man bli så himla glad! Tack SötaSandra för det du skrev till mig om att du gillade recepten jag lägger ut och att jag var din "vardagshjälte", haha kul att du blir inspirerad och tycker det är roligare att laga maten. :)) Och bäst av allt, att ni tycker recepten är bra och smakar gott såklart! :)

Så nu är det bästa att jag ror fram lite mer recept att dela med mig av! 

Men nu ska jag kika på House!

Kraaam!
 


Kanske, kanske!!!

Hoppas, hoppas!
Ett steg närmare iaf, haha så håll tummarna! ;)

Nu ska jag ringa Fk och sen bädda rent i alla barnens sängar med, våran är redan klar. Sen hämta hem ungarna.
Känns som att jag bara sprungit, el åkt bil fram och tebax idag.
Var ju på läkarbesök med Gustav, längd och vikt,balans och ryggkoll och SPRUTAN! Hha, gick prima ballerina.. :)

Synd bara att vi missade Babysången men det är bara att se fram emot nästa vecka..

Sängarna ropar.. Så adjö på ett tag!


Goda chiliköttbullar!

Jag gillar inte ens köttbullar men dessa de är grymt goda och framförallt enkla!
Bjöd på dom vid vår buffe när vi hade 30årskalas och de var nog de som gick åt bäst..


Chiliköttbullar!

*ca 5-600gr valfri färs, jag använder oftast blandfärs
*1 påse Santa Maria Sweet Chilimarinad
*Svartpeppar och salt


Blanda ihop färsen och marinaden, salt och peppar. Jag har haft i ströbröd några ggr men jag tycker inte det har blivit så stor skillnad faktist.  Och forma till köttbullar el vad du vill ha.
 Sen är det bara att steka el grilla dom, då brukar jag göra dom på grillspett. Båda funkar jättebra!
Sen brukar jag passa på att ha på lite extra peppar, för det ser så snyggt ut! ;)

Skitgott till klyftpotatis el  vanligt kokt ris som du blandar med rödlök,fetaost och creme fraich!

Testar ni, så glöm INTE att kommentera!


Så skönt!!!

Tvätten är sorterad, och det var en del! Har typ inte tvättat sen vi kom hemifrån semestern, har nog förträngt det men när jag kikade i min strumplåda så insåg jag att jag MÅSTE. Appropå måste så måste vi planera in en tripp till Ullared med. För de fanns inte många strumpor i tvätten heller för min del, påsarna börjar sina,hundbajspåsarna med, tandkräm och tandborstar och ja ni vet allt sånt man måste ha.

Fram med kalendern bara.. :)

Har skickat ett mail till min boss oxå, får se vad hon säger. Vet inte riktigt vad jag vill att hon ska säga heller.. Haha 

Snart iväg på utvecklingsamtal på dagis för Stinastumpan, som idag har tagit ut flätorna och är så lockig och sööt! Första gången på samtal själv, mannen brukar alltid vara med. Men det ska nog gå ändå, brukar ju ändå vara mest jag som babblar.. Haha

Kram! 


Prydnadspumpor!

Det hör hösten till! Fina är de i alla olika färger,former och sorter.
I år satte vi egna men de tog sig aldrig så det vart att köpa, brukar alltid köpa på blomsteraffärer, typ på mitt jobb. Brukar betala runt 15-20kr i dessa strl. Men när vi var på Willys en vända i lördags så hade de ju på lösvikt.
Betalade 22.50 för alla dessa! BILLIGT.. :))


Och i mormorElsas gamla brödfat på fot fick de ligga.. :)
Snyggt och stilrent, precis som jag gillar!


Ops....

Bra Karin att du har koll, nej det ska INTE vara 8dl kakao utan 8msk såklart! Var nog lite trött när jag la in det..
Och jaaaa de är skitgoda!


Nehe, nu ska jag äta frulle med mina två minsta gryn!

Vi höres!


Pollymuffins!

Mmmm sjukt goda och säkert hur onyttiga som hellst, men här kommer receptet på kladdkaksmuffins med pollygodis i.. ;)
Jag gör ju allt i dubbelsats, så ni kan ju såklart göra halva receptet.
 Men då kommer ni ångra er, jag lovar! ;)


Pollymuffins ca 30st 
                                                                         200grader i ca 12-15min

*4ägg
*6dl socker
*2tsk vaniljsocker
*8msk kakao
*2krm salt
*3dl mjöl
*2dl smällt smör/margarin
*Polly,valfri sort ca 60st 


Sätt ugnen på 200grader.
Rör socker och ägg poröst tillsätt övriga ingredienser.
Rör ihop och häll i formarna, tryck ner 2 pollys i varje muffins.
In i mitten av ugnen i ca 12-15minuter.

Sen är det bara att smaska!
Glöm inte att kommentera bara.. :)




Hej hej!!

Har haft en supertrevlig dag här hemma med Tobias och Åsa på besök, så nu är värmen igång i garaget oxå och jag har haft en heldag med trevligt snack och gott käk! :)

Men jag återkommer snart ska få de två största i säng!

Kram!


Lördagskäk på g...

Hungriga små,hungrig mamma och med säkert en hungrig papps med. Han har faktis inte ringt än och frågat om maten är på g.. ;) Men nu är den det iaf!
Trekans potatis, lomanders,sallad, kött och bönor i chilimarinad. Smaskens!!

Var in och hämtade jultidningsgrejset, sen en vända till svampskogen, hittade inte så mkt idag men det börjar nog bli lite torrt i marken. Sen plockade vi ordning på alla jultidningar och sorterade i påsar. Gustav skrev namn och jag ska sen bara fylla i vad alla ska betala. Sen kan vi dra ut med dom!

Och nu då, är det mat på g.. :))

Så adjö på ett tag!


Lördag!

Och vilken underbar dag!
Solen strålar och vi gick inte upp förrän runt halv9, då var frullen på bordet och jag kunde bara sätta mig! :))
Kallt, lite över -2.5 men vad gör det när solen lyser och himlen är mer än klarblå,frosten gnistrar och det är varmt inne när man kliver upp!

Idag då, hämta jultidningarna så man slipper Gustavs tjat och sen en vända till skogen,fika,laga mat och bara vara.. Härlig lördag med andra ord!

Ska lägga in recepten med, blir nog både bak och ett matrecept!

Njut av dagen ni med.. :))

Kram!


Ensam i soffan!

Fredag och allt, Stina och lilleman sussar sött och Gustav och hans kära far ligger och garvar ikapp åt Macken och den sjuka humorn.. :))

Jag kikar på IDOL sååklart, men vafan vad håller Olle på med. Inte alls bra låtval, men han e ju såååå bra. Oh nu är det coola finskans tur och hon är oxå grym!

Svampen är rensad och jag är sååå sugen på att plocka mer imorn, pizzan är uppäten och båda bakverken provsmakade. :) Och jaaa ni ska få recepten, för de var helt klart GODA. Den ena var snuskigt god, så jag ångrar nästan att jag bakade dom för nu kommer det slinka ner fler itan min vetskap och lägga sig där de inte ska lägga sig.

Appropå det så sa Gustav till Ville igår att han hade tjocka,mulliga lår. Och de har du nog ärvt av din mor! Hmm tack,tack.. ;)
Gustav säger så mkt sjuukt nu. Är skapligt kaxig och lite uppkäftig ibland, sen så vänder det totalt och han är världens snällaste lilla ponke!
Men det är väll så, alla åldrar har sin charm!

Just ja, fick sms idag att Jultidningarna har kommit. Impad, snabbt jobbat juh för de fick beställningen i onsdags! Så nu är det bara att hämta hem,sortera och dela ut kvar!

Hm, kom precis på att jag ju har en öppnad vinlåda i källarn kanske skulle ta mig ett glas.
Ja för sjutton, det gör jag, varör inte lixom?!
Bye bye!


MUMS!!!!!!!!! :))

Vad gott det var!


Svamp, det fanns det gott om!

Ungarna och jag drog en vända till skogen! Och dra mej baklänges vad svamp det finns, mest trattis men vi sprang på en del gulingar med som snällt fick hänga med oss hem.
Mums, vad gott!!!!!

Snart blir det pizzatajm med ungarnas farmor&faffa som Ville säger!


Nu börjas det... :))

Jag har ju påpekat att lilleman inte pratat så mkt, men iofs har vi nog varit bortskämda med de andra två.. Men nu JÄKLAR!
Nu rasar orden ur mun på han.
Bara idag har han börjat ordentligt med Stina och Gustav, sen ska vi se... Mamma,pappa,hej,tacktack,ticktack,hejdå,farfar (fafa) titta,där,ä dä?,  och säkert massa till som jag inte kom på nu när jag skulle!

Hääärligt!!! Är det iaf, för det finns inget sötare än när de börjar prata. Och man står där som ett fån och inte fattar och de tjatar ordet om och om igen. Tillslut så kollar de på en som att man är dum i huvudet typ. Och så när man väl kommer på vad det var de menar så är det ju SJÄLVKLART!

Haha :))


Sötaste hushållsgrisen som finns!

När jag var liten och bodde hemma hos mor och far med alla mina brorsor, så var det alltid Magnus. Min äldste bror som var hushållsgris, el pappa såklart. Men nu har vi en egen liten, bra mkt sötare med!
Namnet är Ville och han rensar våra tallrikar om vi inte äter upp, just nu sitter jag och väntar på att han smaskar i sig Stinas yoghurt och flingor som hon inte orkade. Trots att han redan ätit sin egen tallrik och två stora skogaholmsmackor med alldeles för mkt kaviar på.. :))

Fina unge! Och appropå fint så strååålar solen underbart härligt ute, frostigt och fint men kallt..

Vi höres, vi ska nog dra en snabbis till cityålberga och handla lite småsaker till muffinsarna jag ska testa. De kan INTE bli annat än goooooooda.!

Kram!


Nu ni!

Har jag letat och googlat och hittat några nya recept jag bara måste testa! Ett verka så gott att det vattnas i munnen på mig bara av att läsa det. 


Tv och bloggande!

Samtidigt såklart, TUR man är kvinna! ;)

Kikar på 9an där de är vanliga familjer som ska laga käk hemma i deras egna käk och sen sítter gästerna i vardagsrummet. Känner igen en av de som är med och tävlar och då är det ju alltid skoj att se på.
Men det är igentligen Lyxfällan jag vill se, men det vill min kära make med så jag spelar in det så att vi kan se på det ihop när han kommer in. Ungarna sussar sött och jag lyssnar på ett elemen som droppar. Tur att röris ska komma på besök snart igen för att koppla in värme i garaget med. Så mannen inte ska behöva jobba sig varm. ;))

Fick mössan de fixat fram åt mig, el Gustav från Houseoflola. Såg en på mässan i storstaden men dum som jag var så tänkte jag att den köper jag på partyt på söndag. MEN det var ju bara det att de inte sålde den på partyn. Men ja mailade och de var gulliga och fixade det åt mig, dessutom till mässpriset! :))
Och som jag trodde vart Gustav skitglad, och den passade perfekt!!

Häärligt med nöjda barn! Andra gången idag.. :)

Nehe, imorn är det fredag.. Hemma hela långa dagen, måste baka lite fikabröd för det är inte mkt i frysen att bjuda på.

Bäst jag hänger med i programmet nu!

Kram och hej!


Supernöjda ungar!!!

Ni som känner mig evt ju att jag inte gillar det VANLIGA, gillar inte att ha samma som alla andra och ofta gör om lite så att det blir lite eget.. Lite mer Emma! ;)

Nu när Stina fick sina första simmärken igår så tänkte jag överaska henne med en sån tavla man sätter dem på. När jag ändå skulle till stan!

Gustav har redan en liten blå, MEN de fanns inga små och jag orka inte leta mer så.. Efetr lite funderingar så åkte jag hem med lite filt tyg och piprensare!

Donade lite, och det slutade med att jag klädde om Gustavs med!

Så här vart resultatet!


Ellerhur, vart det lite roligare!? :))

Ungarna är iaf jättenöjda och glada för de lär ju vara ensamma om dessa två modeller!?

Och jag är nöjd med, är ju så kuuul att limma och sy och klippa lite! Men man kommer på så mkt mer att göra när man väl börjar..



Höstfina barn!!!!



Ohhhh vad jag älskar er!!!


Jag är med och tävlar!!



I en tävling som Me&i har för oss bloggare!

E du med sugen, gå in på www.meandi.se


Lägger till två superhärliga bilder från partyt jag hade i september med!


Hopplöst borta!

Fattar inte, alltid när kylen kommer smygande så finns ALDRIG dom där 512paren med töjbara fingervantar på sin plats i lådan. Så det är bara att frysa tills man köpt nya. Och sen när man väl kommer ut till bilen och inser att man måste skrapa rutorna. Vart sjutton tar alla isskrapor el vad det nu heter vägen???? Fattar inte.. :(( Men bort är de VAREVIGA år!

Så nu ska jag ringa mannen och säga att han får ta hem eller köpa (el vad han gör) från jobbet!
Det är tur att cdfodralen finns iaf!
:)

Nehe, nu ska jag röja lite och ringa till kommunen en vända!

Kraam!


Ohhhh vad skönt!

Nu har jag avverkat några måsten!
Fyllt i dagar och pratat med FK, fixat klart jultidningsgrejset och jaaaa han kom upp till ett Wii och lite över 2200kr! :)
Sååå glad och duktig kille, han blev SKITSUR för att han inte fick fylla i bestänningen på datan själv oxå. Men det fick han inte för mig!
Och så har jag fixat med några andra papper oxå!

Såå nu kan jag med gott samvete sätt mig vid tvn och knapra på en morot, Tog ju upp en sisådär 4kg ur landet i helgen så bara att smaska på nu innan de bli dåliga! ;)

Kraam så länge!


Just ja!

Idag fyller ju bror min 34år, bästa att vi ringer och grattar han! :))


Tisdag är det idag...

Men jag vet inte hur många gånger jag tänkt måndag!!  Virrig trebarnsmamma tro, jaa kanske! Ville och jag var på sången imorse efter att vi lämnat Stina på dagis. Och som hon längtat, ÄNTLIGEN fick hon träffa sina polare och visa sina flätor, träffa sin kusin och LEKA med andra är bröderna. :)

Sen vart det en snabbis in till stan för att kolla om Gustavs klocka som gick sönder efter nån månad hade blitt lagad. Och nej, och nu skulle det visst inte gå på garantin heller. SUCK!! Tur man har mål i mun.. ;) Så vi kom därifrån med en helt ny, fick betala 50kr i självrisk bara så låtsades de att vi hade försäkring på den. Så han vart glad och det är huvudsaken! 

Så vart det lunch på Hellmanska med Vickan och Nora, mums vad gott! Och lite snabbt kikande i några affärer innan jag fick dra mig mot bilen för att hinna hem och hämta de andra.

Nu sitter jag i telefonkö med älskade FK, bara plats 324 i kön! :((
en men nu fick man ju iaf stå i kö har ringt flera ggr igår och då var det så många att man inte ens fick plats i kö. Så snart så..

Har fått frågan på jobbet om jag vill jobba jul, men det blir nog svårt. Mannen har ju precis börjat nytt och jag hade tänkt att ungarna var lediga veckan innan jul så kunde vi ju skjutsa upp dem till Falun och sen åka hem och jobba båda två men tjii.. Men de var ju bara 2dagar innan jul de sluta!
Hm, måste ta mig en funderare på det där!

Nehe, snart fixa käk då.. Hm stekt falukorv och stuvade makaroner önskades från de största och det ska jag väll kunna sno ihop!

Kram på er!!!


Pastasås med bacon el kyckling!



Pasta med bacon (kyckling)&vitlök!   

Det här räckte till alla oss fem och till en matlåda till mannen min!    

*2pkt bacon el 2-3 kycklingfilèr
*1 burk Creme Bonjour vitlök&örter
*2dl matlagningsgrädde
*1 röd paprika
*Färska champinjoner
*salt&peppar


Klipp el skär baconen i strimlor, stek 1½pkt  till de fått lite färg.  Krydda med svartpeppar efter behov, jag tycker det är gott med ganska mkt till bacon.Tillsätt den skurna paprikan och svampen. När de fått fin färg så häller du på Creme bonjour och sen matlagningsgrädden.
Låt det puttra ett tag!

Den sista baconen brukar jag steka på ganska hårt, så den blir sådär härligt knaperstekt och sen ha i en egen skål . Så man får strö över själv på tallriken. 
 
Jättegott och enkelt att göra.. Sen bara lite pasta och en god sallad till!

Och det bästa av allt!! Det är bara att byta ut baconen mot strimlade kycklingfilèr, och då blir det nästan en ännu godare pastasås!! 
 
Testa, men glöm inte att kommentera sen bara! ;)


Hmm...

Hur tycker ni det är bäst att besvara kommentarer??? I vissa bloggar så, svarar de ju inte alls, eller skriver svaret själv som en kommentar,svarar på frågprna som ett nytt inlägg el personligt på tex facebook el mail..

Hur tycker ni det är bäst???
Hur vill ni lättast kunna hitta svaren på era frågor?

Haha iaf Maria så är glasen köpta på IcaMaxi och kostade 29.90 för 3st.. Riikigt bra pris för dom, för de är ändå ganska rejäla och inte så tunt glas!

Kram!


Me&i kläderna

Som jag köpte på mitt party!


Gustavs älskade huvtröja som han har till skolan idag, och så Villes två tröjor och Stinas med en krona på..

Och min underbara kofta!


Oj, glömde visst vända den. Men ni får allt vicka på huvudet istället! :))


Det finns...

TVÅ familjer som ligger mig extra varmt om hjärtat just nu, tänker inte näma några namn men ni kommer känna igen er om ni läser.

Den ena vars jag jobbat i några år med mamman, vi har inte umgåtts på flera år. Men där har mamman, iaf opererats för hudcancer och väntar nu på svar om det finns i lymfkörtlarna med. Hon bad mig hålla tummarna för att det inte ska vara så. Och SJÄLVKLART håller jag alla tummar och tår för det. Den flickan, är en av de gladaste,omtänksammaste mest levnadsgladaset jag träffat.
Var en underbar tid på jobbet, vi hade enligt chefen till och med FÖR roligt på jobbet och det fick man typ inte ha. ;) Du lockar alltid till skratt och du får alla att trivas.
Du hade skrivit på Fb att du var så glad för alla dina vänner som stöttar och så, men det är ju inte så konstigt.
Är man en så bra tjej och vän som du så får man ju självklart tillbaka på samma sätt!
Jag vet att du kommer fixa det här, du kommer gå ur det här med ett skratt. Det finns inget annat, för du är en underbar tjej!

Och den andra  familjen som har det lite trassligt.. :(


Tänker på er alla, i båda familjerna för det är inte lätt för nån.. Och man vet aldrig hur det blir förrän man är mitt i det. Hur man ska reagera,tänka,säga,göra och orka. Det känns som  ett helvete men ni kommer fixa det!

Kram på er!!


Appropå...

Var ju på Houseoflola party igår hos grannens fina syster. Ohh helt underbara vuxenkläder, skitfina rent utsagt! :)
Lika fina till vardags som till fest, mjuka och sköna. Skulle gärna byta ut hela min garderob mot dessa, alla matchar alla. MEN, såklart så kostar de ju en del så det kommer jag ju inte göra. Men några godbitar vill man ju iaf ha och för mig, som redan innan bestämt mig för två saker till herr Gustav så ångrade jag mig totalt när jag såg denna klänning!! 


http://www.houseoflola.se/images/productimages/L1912.jpg



Oh jag läängtar tills den hänger i min garderob, eller ännu mera till jag kan använda den!

Gå in och kika ni oxå, på deras underbara kollektion!

www.houseoflola.se


UNDERBART!!!

Minus förvisso, men stråååålande sol från klarblåhimmel och knallgula björkar och andra lov i starkt orange och rött! Sen att det är varmt inne utan att behöva elda, livet är underbart. Får se om jag säger så efter första elräkningen med.. Haha :))

Idag har vi inget på tapeten mer än att få iväg Gustav med skolbussen!

Så vi kommer höras, blir nog ett el två recept jag ska dela med mig av idag.

Kraaam!


Lördag!

Och de stora pojkarna har dragit på rally i Katrineholm, jag och de andra två ska vara hemma och mysa lite. En snabbis till Ålberga bara och köpa några småsaker, för ikväll ska vi på 30års partaj! :))
Igår var ju jag och Sandra på mässan, mkt och kika på men det vart inte mkt shoppat. Typ inget mer än en sak jag såg i en tidning för ett tag sen. Otroooooligt smart!
NODRIP
Ett liten grej man sätter på pinnen,glasspinnen som samlar upp det som droppar. Perfekt till en liten kille som inte äter en kall glass så fort än. Hade ju varit super i sommar juh!

Sen vart det ju en hel del gratis provapå grejor, muggar,våtservetter,blöjor mm som fick hänga med hem! Så TACK söta Sandra för en underbar dag!!

Sen hem och iväg till Jennie och Mackan och inta en fredagspizza! Mums vad gott och så lite fika på det. Trevligt värre, och Gustav fick ÄNTLIGEN sälja jultidningar till dom och har ju kommit upp i sitt mål. Så nu är det bara att fylla i alla papper och skicka iväg grejorna!
Mitt jobb kvar med andra ord..

Nehe, affären var det!

Kram på er!


Jippy!!!

Uppe tidigt,duscahad och tillsnyggad! Nya Me&i koftan på och lockarna på plats snart drar vi mot storstaden och UNDERBARABARNMÄSSAN!

Ska bli så skoj!

Kraaam..


Mannens nya leksak!

Han tyckte jag kunde lägga upp lite bilder på golfen som i stort sett är klar, för sist hans bilar fick vara med så ökade besökarna ordentligt och så får vi tyst på Mattis tjat oxå ;).. Haha undra om det var grabbsen som var nyfikna?
Här är den iaf, gruppE golfen de plockat ihop och fått ordning på!

Det vart lite konstigt ljus, den är ganska mörk i färgen mer som Olssons Vimmerbybilar.
Fin? Nja, kanske det.. :) Men den ligger nog i lä mot hans Folkraceobjekt! :))


Stolt mamma!

För nu kan även Stina simma.. :)) Hon är snabb och tidig med att lära sig saker, typ cykla och sånt. Medans Gustav istället läste och skrev och räknade tidigt. Men jag är glad för att Gustav snappade upp simningen några veckor före stumpan!


Glasen.

Mina nya fina glas!!

Gröna såklart så de passar utmärkt i vårt kök!


Regn och rusk!

Med andra ord ett förbannat skiitväder!!! :( Det är ju nu det ska vara årets vackraste färger,kyliga mornar och soliga dagar från en klarblå himmel. Men icke så nicke, så i det här vädret vill man INTE gå ut alls. Så det vart ett varv med dammsugaren, skit tråkigt men behövligt!
Man skulle ha någon som kom en gång i veckan och städade av ordentligt. Undra vad det skulle kosta igentligen??

Nehe, ska fixa lite lunch till en liten halvtrött kille!

Kram på er!


Tack!

Vad söta ni är, kanske lutar åt att vara lite lockig ett tag! Är ju så jäkla smidigt, att slippa platta och så mår ju håret mkt bättre oxå! :)
Roligt med kommentarer, älskar det..

Var och shoppa massa käk idag, så nu är kylen och frysen full igen! Och jag köpte nya glas, har vela haft fina gröna (såklart) men inte hittat. Men nu hitta jag grönrandiga och grönprickiga på IcaMaxi så det var bara att slå till, så nu är de diskade och står i hyllan. Ni ska få se bild på dem imorn, för nu har jag laddat upp så mycket bilder så jag snart kräks.
Ni ska även få se vad jag shoppade från Me&i partyt som jag hade, är redan kär i min kofta!!

Nehe, ska nog hoppa i säng. Ska BARA ta en clementin till!
Så jävla gott, köpte lite över 3kg så nu ska jag smaska.. Mums!!

Kram!


Massa bilder från Turkiet!!!



Fint hotell och vi hade lyckan att ha 3 rum!

Frulle på balkongen.

Lekparken och poolerna vid vårt hotell!

Ungarnas favoriter! Eller nja, de vuxnas oxå.. ;)



Familjebild, där tyvärr Stina inte vela vara med!

Havet, varmt och skönt! Fina stenar överallt, och alldeles för många med hem i resväskan..


Gratis glass i en timme per dag för barna, och sockerpannkisar som vi ofta åt till lunch. Gott och jätte onyttigt!

Spännis Mattis!

Vissa pluggade och vissa tittade på.
Stina fick några flätor med lila pärlor på, så fint så!


Piren och utsikten från hotellet! Och de mysiga små kojorna man kunde finna skugga i..

En som sov iaf 1.5timme per dag och mysiga hängmattor!

Fräkniga jag i mannens brillor, NÅN lade sig på mina!

Villes favvo, uteduschen!


Och de obligatoriska svanarna! ;)



Mmm mysungar!

Så nu har ni fått se lite av mina bilder från vår UNDERBARA semster!


Björn Borg rumpor!

Ohh idag var det superglada barn som fick testa sina nya BjörnBorg boxer.. Så där snygga som Mattis har, så man ska ha lite häng och visa resåren! Haha Billiga var de iaf, så bäst att passa på, Ville skulle med ha fått men de var slut till pojk i hans strl så vi köpte till granntjejen istället!


Och vita rumpor har de med, och Stina har blåmärken överallt! Suck.. :)


Lockigt el inte???

Jag har faktist på en HEL vecka INTE använt plattången en enda gång.. Shit, är måååånga år sedan sist! Men iaf, tror jag skrev här om en creme el vad det är som jag skulle ha i mitt fuktiga hår,krama lockarna och låta det självtorka. Det skulle framhäva lockarna el vågorna man har. Och jag har testat det nu på semestern.
Guuud så skönt och smidigt att slippa platta, bara krama i och sen låta det vara. Men nu är frågan, om det är fint eller inte. Hm, har lite svårt att bestämma vad JAG tycker..

Så vad tycker ni???? Inte den bästa bilden kanske, men iaf.. :)


Hemma!!!

Borta bra men hemma bäst, så är det juh! Men jäklar vad skönt vi har haft det, lite över 30grader och sooool vareviga dag. Hääärligt, flera fina pooler och ett hav som nästan var FÖR varmt.. Runt 26-27grader nånting. UNDERBART helt enkelt! :))))

Men jag ska villigt erkänna att en liten kille på 1½år inte är den bästa resåldern, för det var inte en lugn stund i vaket tillstånd med han. Tur vi var 3 vuxna och att han har stora syskon som är överbeskyddande för han bara sprang iväg han. Och alltid hittade han nån övertrevlig turk som han blev vän med! Men oftast drog han till uteduscharna för det var hans favvoplats, han som vägrar duscha inne! Poolen drog med och vattenrutchbanorna var med poppis!

Gustav har vänt totalt nu, han är mer under vattnet än över,simmar ordentligt,dyker och hoppar i som han inte gjort annat. Efter några dagar så bangade han inte nån av de 4 vattenrutchbanorna som fanns, till och med röret! Hääärligt, är ju bra nu när han ska få byta till den svårare gruppen på simskolan.
Och Stina, hon låg i vattnet typ hela tiden! :) Men det visste vi juh. Mmmm härligt var det!!!

Hotellet var jätte bra, ett stort område med tre olika poolområden och sansstranden och havet precis brevid. Vi hade läst på forum innan att stranden inte var den bästa, men vi var nöjda! Det var bra för barna att bada, även om där det var finast att bada inte var så brett. Sand och stenbotten, men sånna fina och mjuka stenar som man kunde gå på. Fint och framförallt VARMT vatten, men det var ganska mkt vågor alla dagar! Men poolerna var så fina och så pass stora så de funka perfekt där med!

Nehe, nu ska jag passa på att få lite gjort medans lilleman sussar! Tror att tröttheten kommer smygandes hos mig med snart. Landade ju vid halv3 inatt och sen bilade hem och öppnade bildörren runt halv6tiden. Sussade till halvtio och sen har det varit full fart!

Och det BÄSTA av allt!!!!  När vi var borta så installerades vår bergvärme så nu behöver jag INTE elda mer! UNDERBART!!!! :)) Kommer vara värt varenda liten krona, som min man har präntat in i min skalle och jag kommer nog hålla med ju kallare det blir ute. För nu är verkligen hösten HÄR! Var ute på en promenix allihopa förrut och fyyy så kallt det var!

Vi höres, och så kommer det komma en massa bilder senare idag!

Kram!!


RSS 2.0