RosenSerie Demo

Å jag är fast efter rengörning,inpackniing, peeling,insmörjning av fötterna. Rengörning, peeling, lermask,rosenvatten å insmörjning av ansiktet. Linimentmassage på axlarna ;) Underbart va, lägg då till en Underbar tjej som höll i det, fint umgänge å smaskigt fika.. Är supersugen på ett eget party, säg till om du är sugen på att komma. Eller kika in på http://www.rosenserien.com du är nyfiken på vad det är.

Tack för jag fick komma fina Sandra!


Färdig firat!

Nu har vi avverkat 4 av 5 i vår familj som fyllt, bara mannen kvar men då brukar det blir så att vi är utomlands.
Appropå det så måste jag ta tag i det och kika om det finns nån resa kvar till oss i höst.!!

Har alltid så svårt att bestämma oss vart vi ska och hur vi vill bo å när vi vill åka. Men nu finns det nog inte mkt kvar att välja på då vi brukar vilja förlänga sommaren och åka i slutet av september. Häärlig tid att dra iväg tycker vi♥


Nehe, idag så står klippning på tur för de tre yngsta i familjen. Inväntar bara HerrG som ska in i duschen å sen drar vi. Mannen ska med oxå, han är ju "mellantvåjobb" just nu. Slutade igår och börjar nytt på måndag.. Efter det ska jag åka till Ringarum på RosenSerie party hos Sandra. Ska bli mysigt och testa ansiktsmask och fika och mysa.

Har precis kikat igenom kollektionen, bestämt vad som ska sparas (ganska mycket) och vad som ska säljas till fina priser. I första hand till Värdinnor och storkunder, bäst att försöka bli av med så mycket som möjligt för snart kommer Höstkollektionen som kommer bli underbar. Då vi fått hintar om SUPERFIN vuxenkollektion med mkt mera plagg än förrut och bla Skinny jeans som jag tycker låter grymt spänande!!! Så vill man kan man dra ihop å ha ett party med enbart vuxenkläder. Då jag valt att lägga till och sälja både barn&vuxen. Det pratas om, ugglor, ursöta igelkottar och UNDERBARA färger, plysch nu till hösten.

Jag har redan börjat boka in partyn, så är ni sugna SÄG TILL!!!!

Men, först färdigt med våren och det finns massa fina rea saker kvar så kika in på hemsidan och blir ni sugna kontakta mig så kan jag lägga en beställning!



Nehe, dra på lite mascara och fixa lite!


Stolt Tjej.. :)

Som fick ta hål i öronen idag, Äntligen!!!


Tidningsbilden på Fröken


7år

Nu är det dags igen, idag är det Stinas tur att fylla år. Hela 7år har gått sen hon kom nästan 4v förtidigt, höll nästan på att ramla ner i toan och sen fick tas emot av en bm-studerande som vi hittade i kortidoren ;)

Puss på Dig ÄlsklingsStina, och idag överaskar jag dig med att hämta i skolan och dra till stan för en Surprise!!!


Gustav har fotat...

Kikade i kameran idag och såg att nån tagit bilder på Ville i Rutsckanan. Så här kommer dom, så ni får se hans gula fina rutsckana.




Och en från morgonen då han följde snöret från sängen runt i huset och trädgården för att hitta sin efterlängtade present.




Bästa Bakpolaren!

Å bäst är ju när man är själv unge hemma, å får slicka båda visparna :)


Ledig dag!

Eller ledig från jobbet iaf, ska städa, baka, tvätta å måste klippa gräset annars kommer min man bli arg på mig! ;)

Så disken först då medans Ville pärlar ett halsband som han fick i present sv Fsk..


MorsDag

Min mamma fick ett Gåvobevis, och hade jag träffat henne hade hon fått en sån här fin bukett som jag gjorde på jobbet idag.

Underbar va, å doftar Gudomligt!!!!


Ville 3år

Liten har blitt STOR :)


Mina Sötnötar!


Ännu mera blommor...

Tog in en kvist med knoppig Hortensia med, flyttade över några Vattenpärlor.. Så himla fint, fräscht med levande blommor lite här och där inplockat från trädgården :)


Ni känner doften va??


RabarberPaj med Äpple å kokos inne i ugnen :)


Helt UnderBara!!

Köpte hem nya fina, vita orchide'r från Jobbet igår. Så himla fina å kraftiga för bara 99kr, så har ni inte köpt nått till Mor imorn vet ni vart ni kan åka. Finns massa fina planteringar, buketter oxå.

Fint snitt, så som pioner, underbara roset å Hortensia. I min cylindervas fick en rosa fin kvist Hortensia pryda tillsammans med samma Vartenpärlor som den 14/4 så de håller lääänge.

Vackert va??


Lördag å Morgonmys!

Med alla ungar i vår säng som just nu är fylld med smulor av MarieKex då kaktjuven Ville varit i farten :(

Lite feber kvar på Gustav, som är ledsen då han missar en dag som han sett fram emot massor. Först Sn-bollen med skolan å Lucas kalas.. Men inget å göra! Får mysa ordentligt hemma ist.

Jobbade 9,30-20,15 igår. Men dagen sprang iväg då det var fullt upp hela dagen :) Vår fina praktikant slutade å vi fick alla varsin söt present.. En rar mugg i en fin låda!

Nu fixa lördagsfrulle!!


Mums!!!

Salt kex med Brie :))
Skulle varit en liten klick hjortronsylt på så hade det varit PERFEKT!!


Nästa...

Nu har vi haft Stina hemma hela veckan, och idag fick jag åka och hämta hem den stora killen. Som hade ont i hals och huvus och knappt nån röst. Här har vi en som knappt vågar erkänna att han inte mår helt 100 då det är Sn-Bollen på Lördag och kalas hos BästisenLucas..

The,isglass,alvedon och VILA!!

Nu kommer Stina snart att göra entre, så vi ska mysa i det gröna med smoothie och kakor. ♥

Nu är det tre år till nästa gång, gillar känslan av att kliva ut från Bm och veta att det är tre år till nästa Cellprov.
Men det är bra att göra dom, att vi har chans till det även om jag hellre föder barn än går på sånt.

Nehe, nu kom bussen!


Hortensia i knoppar

Så himla vackert när den börjar blomma å klättra runt vår stentrapp.


Fruktsallad i det gröna!


Hjärtehus

Köpte hem denna igår från jobbet igår, fin va??

På Vide för endast 49kr, perfekt att sticka ner i en planteri g ute. Min fick plats i kryddkrukan.


SommarPriser!!

Idag börjar Me&i med Fina SommarPriser på utvalda kläder, så nån som är sugen? Kika in på hemsidan, eller hör av er till MIG!!!


Wihoooooo

Gissa vem som Äntligen kom över strecket, å får smaska godis!


Regn&Rusk

Kollar man statusuppdateringar idag så verkar det regnat å åskat över hela Sverige.
Men mannen är glad då mkt pollen försvinner, å det blir aldrig så härlig luft som efter oväder. Efter regn kommer sool, får vi hoppas.

1,7liter cola igår, bara att fortsätta idag. Å ryggläge på soffan, hyrde filmer åt henne igår. Och det var populärt!!! (okey, den ena filmen är till MIG!!)

Mannen hemma å jag mot jobbet snart.


Bra medicin tycker stumpan...


Coca Cola

Läkaren ordinerade 2liter cola per dag i 2dagar, sängliggandes.. ;)

Trevlig blandning va??? Kommer ha en skapligt sockerhög tjej där hemma. :(


Det var den helgen!

Snabbt gick den och solig var den :)

Igår stog vi på Barnmässa i Söderköping, tatuerade massa barn och de fick kasta boll på Smulan. Mannen och barna var där med och kikade och hade skoj, åkte minitåg,åt glass och kikade på brandbilar mm

Idag har jag varit iväg på Me&i party, och tvättat och städat lite. Har nog nu passerat gränsen, får se på tisdag :)

Stina då, hon har kvar förlamningen, lite stel och ont i ryggen efter alla stick. Set ut som 8-9 försök och alldeles blå runt om :(
Började få lite ont i huvudet idag, men det blir bra med alvedon iaf.
Inte mkt vi kan göre mer än att hålla tummarna och invänta fler provsvar. Det visade ju iaf inte Borrelia på första, så vi får se vad det är.

På ett sätt vore det bra om det varit det, och hon kunnat på medicin och sprutor på en gång. Nu vet man ju inte,och är det nått virus så kan det ta lååååång tid då de säger det ska självläka.

Ovissheten är JOBBIG!

Imorn jobb, och hoppas Stina orkar med Skolan. Får ringa och snacka med hennes Fröken, så de vet att det bara är att ringa om hon inte är pigg..

Nu hoppa upp i soffan och kvällsmat♥

Kram!


Missade färjan med 1min :(

Uppe tidigt, åpigg Stina som har lite ont i ryggen bara, nu mot Östra Husby lämna barna hos mannen och jag vidare till Sörping för å stå på Barnensdag. Var tidiga till halv9 färjan, men såklart gick den 8,20 :(

Nehe, syns vi i Sörping kanske isf står jag vid Me&i stoppet med kollegor och det här bollplanket jag fixat.


Inte det minsta sugen...

Är det nått jag e bra på är det att tröstäta godis, allrahellst om jag är orolig för nått. Men har jag stått ut i 5v, så fixar jag nog några ynka dagar till.


Finaste Flickan!

Med igelkotten från Barnkliniken å Vovven från oss, klart man får presenter om man är sååå duktig och lider sig igenom läskiga test :) Min flicka!!!

Nu alvedon och sussa i pappas säng, han är ju på Svensexa för Micke idag.


Nån somnade visst..

Slappnade visst av å somnade, fick jag se på kort ;)


Vilken Pärs!! :(

Men efter en timma, flera försök, extra bedövning och massa tårar är det klart. En mjuk fin igelkott som belöning,glass,film och saft tills vi får åka hem efter 14 nångång..


Dagvården och lekterapin

Har fått Stumpan att glömma för ett tag det läskiga!!


Ståltjejen!

Passande plåsterval idag, för idag är hon Ståltjejen!!!


Ett glas Rött

Varvar ner framför tvn nu när trötta ungar sussar sött.. Stina var ledsen å nervös å jag känner på mig att det blir en jobbig dag imorn för både henne å mig!


Pizza å nu Fotboll!!


Mammas Lilla Flicka!

Sen 9maj har hon "flinat lite snett" men garvat samtidigt å tyckt hon varit rolig, fortsatt med det.. Varit mer som en fix ide för henne trodde vi!! :( För det har inte märkts nått annat. Mer än att ett öga runnit och näsan med,köpte hem allergitabletter å ögondroppar å det har hjälpt. Igår kväll då Mannen i flera dagar sagt åt henne på skarpen att hon måste sluta med det, så pratade vi om det. Ifall det skulle kunna vara nått galet.

Idag ringde FritidsFröken, hon hade oxå reagerat å idag sluddrade hon och pratade från ena sidan på munnen bara. Mannen ringde 1177 och vi skulle åka till akuten på en gång. Där konstaterade halvansiktsförlamning då hon inte kunde stänga ena ögat å munnen är lite sned. Upp på Barnkliniken och kolla å fick veta att det kan vara Virus men oxå Borellia så ett ryggmärgsprov måste tas, men ingen läkare på plats.
Så åter på fredag morgon!!

Phu, det var den dagen det :(
Tur vi har bra Fröknar som delar med sig om misstankar å har koll på barnen, och får upp ögona på oss föräldrar med!
Och VÄRLDENS bästa grannar dom tog de andra barnen medans jag jobbade klart.. Tack!!!!

Nu ska vi bara lida igenom fredagen, inget roligt test!! Men skönt att de kollar ordentligt såklart.. Min lilla Skrutta!!


MorsDag

Hoho mina barn å man, denna bok önskar jag mig!!


HuvudFoting

Ville målade en gubbe till Morfar som fyller år idag!!


VårRuset

Men Fina Me&i tjejor från Norrköping, Linköping och Vadstena :) en skön proeminx, galet mkt folk och en mysig picknik i det gröna. :)


Bästa Fartsänkaren!!

Men lite farligt dock, en kortprovsittning vart det nu när "Totte" inte sitter på plats än.


Trädgården i Blom...


Home Sweet Home

Hemma efter en galet rolig Möhippa,övernattning hos Jennie&Mackan å så jobb idag på efm.. Nu soffan å nån film med mannen!


Godismagen skriker, men snaaart så..


Tröttmössa!!

Sovit, ätit frulle å snart jobbelijobb.. Jennie e tröttare än jag iaf ;)


Partyyyy och SingStar


Möhippa

Bubblat å ätit å nu är det FEST!!!


RallySugen Unge

Gustav hänger med grabbarna på Rally, å Äntligen Jennie har han vuxit i Vuxenkepan!! Själv ska jag dumpa de andra två hos farmor och dra å jobba..

Trevlig Lördag på ER alla :)


Sommarfint!

Har haft grått och svart på altanen i alla år, tråkigt??
Jaa!!

Men iår slog jag till och köpte till lite ROSA grejor, och det vart bra somrigt och fint. Och så himla vackert ihop med körsbärsträden som står i full blom♥

image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description

Tanken var en helrosa vaxduk men jag hittade ingen, så vart en prickig till att börja med. Billig med, så bara att byta ut om jag springer på en.
Lite mkt prickigt när dynorna är det med.





Skulle handla lite...

Men det här tog mest tid :)


Tårta å fina paket!

Mm tårtan bidde god,fina paket :) Rödvins glas, ljuslyktor, pengar, en superfin hög glas "kruka", en form med lock att ha typ kött i (som e snygg å inte 70-tals brun som den jag har) å rödvin. Tusen Tack alla fina!!

Nu soffan å Inspelat Revange, måste bara se först om Camilla äntligen åker ur Lets Dance. Anton är iaf lätt bäst om och om igen ;)


Bakas...

Igår bakade jag Muffins,limpor,frallor å mjuk pepparkaka med läskigt god frosting på :) Nu är det tårtan som är på g..


Jordgubbar&Mjölk

Slog till å köpte ett nytt the på jobbet idag, smsksr precis så gott som det låter på namnet. Och är sådär fint, med härliga bitar i som jag gillar :)


SjälvSprickor Adjö!!

Fick en Superbra Fransk Olivetvål av tjejerna på jobbet idag :) Kommer göra underverk ihop med provgrejorna från RosenSerien. Tusen Tack!!


Sång och Paket :)

Ja det väcktes jag av idag av mina Fina, ett stort paket som innehöll en sittpuff att ha på altanen. :)) Precis en sån jag vela ha juh!


Glass

Gillar skarpt att LakritsPucken är på Återbesök :))


MåndagMorgon!

Det var sega barn som skulle upp i morse, hatar att börja morgonen med tjat. Men vad ska man göra, när de måste upp och äta och klä på sig för att hinna med bussen till skolan.

Men men, Ville vaknar iaf på rätt sida vareviga morgon och är pigg och glad♥

Vi har precis haft mysfrulle i soffan framför tvn, jag ska diska och slänga in en tvätt innan det bär av till fsk och sen mot jobbet.
För lite efm-jobb :)

Nehe, bäst att sätta igång då!

Ha det gott...



Blommar för fullt!!

Körsbärskvistarna jag tog in är såå fina!!


Ångrar mig!

Hur tänkte jag som den godisråtta jag är, när jag satte godisförbud till jag klått mitt mål. Tänkte det som en morot men nu känns det mer som ett straff :(

Har aldrig varit såå godissugen förrut.. ;( Mohaha, och nästa träff är den 20maj, gahh! Men eniv är jag ju med, så jag får allt vänta!

Var på träff idag, en trevlig sådan i Stavsjö. :) Men kom som sagt inte riiktigt upp i mitt mål, snart fattas det tresiffrigt bara, så nära är det.

Var på fotbollsmatch på fm, där grabbarna och tjejerna åkte på däng av Stigtomta.:( Tråkigt, men ändå inte oväntat då vi har mkt yngre spelare. Men men, bara att bita ihop och träna lite till och se det som lärdom ist för en förlorad match.

Huvudsaken de har skoj!! :)

Nehe, är trött och ska nog fixa lite hett the och hoppa upp i soffan och glo på film. Får se om mannen behagar komma in snart bara♥

Puss och Hej!

(Och om det är nån som mot förmodan är SUPERSUGEN på att shoppa lite kläder, så vet ni vem ni ska vända er till) ;)


KörsBärskvistar

Otroligt vackert,enkelt och så matchat med det gröna&vita hemma hos mej.


Den eviga frågan....

Jaha, vad ska vi laga för käk idag då???

Här vart det Lasange♥
Gott,smidigt,blir mycket och ALLA äter!


Undra om han druckit blåbär/hallon smoothie!?!?!! ;)


GodMorgon

Skickat iväg de stora med bussen,å lilleman sussar än så jag tror jag kryper ner brevid sötnöten ett tag.. :)


Vilken Förbaskat Underbar DAG!!!!

Man blir så himla mycket piggare,gladare och jaa allt blir bättre när solen skiner och värmen kommer krypande.
När ungarna kastar i sig frulle för att hoppa i kläderna och ut och studsa, hellst innan frullen. Man kan ha dörren öppen opch höra deras röster och skratt♥

All glass och fika i det gröna, allt filtmys och alla tidningar och böcker man plöjer. Åhhh jag ÄLSKAR den här tiden på året, MAJ är bästa månaden lätt.
Man får börja njuta av sommaren men man har ändå hela sommaren kvar...

Enda nackdelen är att ungarna inte fattar att klockan är mycket och de ska sova, även om det är ljust ute.

Appropå sommaren, kikar på resor på nätet.
Lutar åt Turkiet i höst, men hittar inte DET hotellet, ska vara stort, härligt poolområde med mååånga pooler,massa häftiga rutchbanor,precis vid stranden och fin och lång sandstrand. Och det ska gå att INTE vara All Inclusive, för det gillar inte jag. Är jag utomlands, så vill jag testa ny mat, nya ställen och resturanger.

Uppleva med andra ord och inte sitta fast på ett hotell med ett plastband om handleden!

Nehe, kika vidare på tvn då.
Gråta en skvätt och vara glad för vad man har♥

Är DU världsförälder????


Städat&målat

Dörren är nu svart, som alla ytterdörrar ska bli och lekstugan är urstädad,dammtorkad,dammsugad å golvet torkat :)

Och nu är alla dynor,kuddar på plats!!



Vill ni se flera bilder på lekstugan, klicka  här


Fika&Mamaläsning :)

Ute i solen såååklart..


1maj

StorStädning behövs, Ville sopar å jag fixar vatten så vi kan torka golvet med..


Wihoooo

5kr å de gick hur lääänge som hellst :))


RSS 2.0