Vad trött jag blir!

Är ju ingenting på tvn alls!!!! Eller joo friidrott då men man saknar lite att inte sveriges "heta" ärmed, ni vet Carro,Kallur,Kajsa och dom..

Men men, idag har vi tvättat,lagt klart stenarna så nu är det bara att börja på nästa, fixat taket och lagt på papp så nu får det regna! Bakat lite tigerkakor och plockat blåbär så vi snodde ihop en paj och sen åt vi tacos! MUMS!!

Ville börja bli snorig och sover oroligt, så han är säkert på väg att bli sjuk.. Inte konsigt efter de här kalla och blöta dagarna. Och det verkar ju hålla i sig, tyvärr.

Imorn kanske det blir en vända till bakluckeloppisen och kika, man vet aldrig när man hittar DET!?

Nehe, hoppa i säng då.. För nu är tvätten hängd med som jag ju nästan glömde bort. Tur jag kom på det innan jag lade mig iaf.

Kram på er!

Toa disco!!

Man ser riktigt hur de rockar loss te Agnes ljuva stämma och Release me... :))


Snart slut!

Man får lite ont i magen när man tänker på att det är SISTA juli idag, snart är sommaren över och man får tända ljus och ta fram de tjocka fina och mysiga koftorna. Visst jag älskar hösten och alla dess färger men vill njuta lite mer av sommaren först!
Hoppas verkligen på att det blir lite fina bad och soldagar i aug och september med!!

Idag skulle det ju vara så fint och det visas fortfarande det på yr.no men nja... Det är lite grått,blåser och 18grader, men det kan ju ändras fort!

Nehe, nu står Stina brevid och tjatar att jag ska ta fram kläder åt henne. Hon hotar med att välja själv så bäst jag lyfter på rumpan och går och hjälper henne annars kommer hon gå runt i typ julklänningen från -08 el nått liknande!

Haha, ungar..

Kram och hej!

Hemma igen och mätt!

Så nu har vi varit på marknad, det fanns det som brukar finnas varje år.. Vet inte om det var så mkt nytt! Vart iaf lite ätbart med hem..

Gott och nyttigare snask..


Tunnbröd såklart!!!


Fint och billigt presentpapper i tre olika färger!


Och så lite sura goda remmar men de är halvätna så de slipper ni se!


Villes nya dojjor som vi köpte på Maxi igår.. Så snygga så!


Och så en bild från bygget, tyvärr så regna det så pressningen var på!

15kvm är jäkla stort! :))

Jippy!

Ska hänga med Victoria till Malmköping på efm..
Marknad är ju bland det roooligaste som finns!!!  Men det tycker inte min man och inte hennes heller så vi får roa oss själva! :)

Men måste bara städa klart först!


Det frodas i vårat land!!!



Morötter,sallad och körsbärstomater,potatis växer så det knakar nu när de fåt lite regn!


Reklam!





MATHIAS GRÄV&TEKNIK SERVICE var det föresten som var här och grävde... Hade visst glömt att skriva det påpeka han. Haha

Så behöver ni nån rolig,halvbarnslig man i sina bästa år som dessutom kan gräva och en jäkel på att häva öl så snacka med mig så ska jag ge er numret!!  :))

Skämt å sido, men gräva kan han!



Fredag!

Är så skönt när morgonbestyren, frulle och tandborstning och sånt är fixat innan 08.. Dagen blir så lång då, och idag skiner solen så då vill man ju ta vara på den.
Manne är redan ute och bygger, han måtte tycka det är kul.. :) Och idag sa han nått om att han räknar med att det ska målas nästa vecka. Så PAPPA, det är bara att komma!!!!!

Jag måste städa, för det hans inte med igår. Tråååk!! Så bäst att dra igång på en gång så man kan hoppas på att solen är kvar när Ville ska sussa så jag kan njuta av den..

Vi höres under dagen, med lite mer bilder på bygget! Och nu ska stenpartiet bli klart för jag får hämta sten hos grannarna... TACK!

Kram och hej!

Me&i partyt för hösten är bokat!!!!

Det blir söndagen den 19e september kl 11.00!!!

Som vanligt blir det Sandra som visar de förhoppningvis underbara höstkläderna, jag står för fikat och så hoppas jag några vill komma och titta,lyssna,smaska och handla lite!!!

Säg bara till om DU är sugen på att komma!!! :))

(Men ja kommer tjata om det några ggr till)

Kraaam!

Fan,fan,fan!!!

Nu är de här, de äckliga krypen! JAG HATAR MÖRDARSNIGLAR.. :((
Och jag vill för allt i världen inte har dom i närheten av där jag bor, de ska döööööööö.

Bläää.. Men nu till nått annat! Var och handla lite käk med Ville och Stina idag och den av dom som har snopp han kan vara glad att han fick följa med hem.
För han var INTE alls på humör, grina och var tjurig och skulle inte sitta i kundvagnen,inte bli buren och inte vara på backen. Inget var bra med andra ord, eller jo både när han åt korv med bröd och när Maxibananen bjöd på banan var han faktist nöjd.
Så för att jag överhuvudtaget skulle kunna prova 2 bikinitroser jag hitta på rean så fick Stina muta han med vindruvor. Hehe

Så det gick bra, och både paren fick följa med hem för ynka 58.50kr!!

Men men han somnade bara vi åkte ut ur parkeringshuset och sussa sen gott.. Så det var nog lite dåligt med sömnen bara!

Sen vart det att laga pannkisar och sen var jag med grannen på loppis och kika men det vart inga fynd idag.. Sen jaga vi lite äckliga sniglar!

Och nu vill jag sätta mig i soffan och kika på tv, MEN det finns ju inget att se på!

Skit oxå.. Så det blir att diska till att börja med!

Kraaam på er!!!

Sagostigen!


Tur att man har hjälpsamma syskon som lyfter upp mig, för det var många fönster att kika in i..


Ville tyckte jätten var aningen stoor!



Efter att ha kikat in alla sagohusen så vart det bus i lekplatsen!


Inte bara ungarna som hade skoj!!



Lite klättring!


Och dresin och elbilar..


Sen var det en jätte bra teater!



Där askungen såklart gifte sig med en prins.. Hehe


Gick och skulle köpa en kaffe och en te, då fick man varsin termos i en korg.
Hur gulligt som hellst!

Och så sist men inte minst..


Och en underbart söt liten gris! De hade får och grisar,hästar som man fick rida på oxå, loppis och café,försäljning av fina saker och lite annat..


En lyckad dag, 300kr för hela familjen och ungarna gillade allt. Teatern var bäst!!
Om man varit på Astrid Lindgrens värld så tycker man att själva sagostigen inte är mkt att hurra för.. Men en lagom dagsutflykt som inte behöver kosta skjortan!!


Friggebod bygge!




Och nu har vi hunnit liite mer!

Hjälpredor har vi gott om!


Mina älskade stenar, men det fattas några!


Och lite öl för att orka!


Och ungarna byggde och målade myrfällor!?!?


Och så vart det idag!


Nu ska vi kika på film!

Kram på er..

Minisemestern i Motala i bilder..


Härliga Varamon!


Världens lyckligaste skitgris på folkrace!


Patrik som vi  hejade på! Som var sååå nära finalen, denna gång med..


En annan Willebus (W2) som var badsugen..


Och hans fina mamma Sandra! (Me&i säljerskan)


På kvällspromenad på stranden innan läggdags i tält och bil!



Fest,fest, fest!

Nu har nog inbjudningarna gått ut till alla.. Och vi hoppas att så många som möjligt kommer, några har redan hört av sig och tackat JA. :)) För vi ska ha 30års ferre sista lördagen i augusti, även om jag först skrev fel och skrev den 29e.. Haha typiskt mig! Men det fixade jag till med en penna.

Har bjudit närmare 80personer men vet att några har förhinder och lite annat för sig. Men alla har fått en inbjudan iaf. Hoppas jag, så vi inte glömt nån. Så säg till om ni känner er bortglömda?! :) Och borde blivit bjudna..

Nehe, idag skiiiiiner solen och det är redan 25grader varmt! Hääärligt värre, mannen har varit och köpt plankor el brädor till friggeboden så nu ska här börjas. Jag är nästan klar med min stenslänt, men tror inte jag har tillräckligt med sten. Typiskt!

Kommer lite bilder från helgen under dagen, hinner inte nu. Måste passa Villemannen ute för staketet är på vift och jag vill inte lägga ansvaret på de stora.

Höres!


Idag har det hänt grejor! :)

Nu ser inte hela gården ut som en byggarbetsplats längre, utan det börja bli lite ordning! Nu vill man bara ha stugan byggd oxå, å alla stenar på plats!

Innan vi börja!


Sen grävde de, det vart rakt och som en platå..
Sen kom gruset!

Så medans de andra gick in och fikade så passade jag på att skotta ut det och göra det skapligt rakt och fint.
När de kom ut igen så såg det ut så här typ. :))

Gungan och nygjord sandlåda på plats, stugan blir på vänstra delen. Och alla mina älskade stenar i sluttningen både nedanför gungan och torkställningen!

Är en liten som njutit av de här dagarna!

Och idag kom jag på att vi ju hade en overall som Gustav hade när han var ett år, ohh den satt som gjutet och han var sååå nöjd och glad!

Sen hade vi en liten tösa som tappade en sak idag!

Sin första tand!!! Så glad och stolt hon vart, pillar med tungan där den satt och bara ler... SÖTUNGE!

Nu ska jag plocka fram regnkläderna, för imorn drar vi till Motala! Sussa i tält och gå på folkrace, det är livet det! :)) Fick veta idag att Patrik efteranmält sig så nu har vi nån att heja på med. KUL!!

Kram och natti natti!


Händer idag då...?

Mer än att det kommer hem ett stort lass med grus el vad de hette? Bygga ihop en ny sandlåda kanske, för den gamla tog vi till en annan sak. Mannen drog till stan tidigt och köpte plankor till det, så han borde strax komma hem igen.
Ungarna och jag har käkat frulle ihop med typ 100 äckliga, bläääää flugor. Jag HATAR dem, de är överallt. Sätter sig i smöret,osten,hellst i ansiktet, gärna på Villes mun.
SUCK! Vart kommer de ifrån igentligen, de är ju massvis?

Skulle bli kasst väder idag och bara 16grader men solen skiiner och termometern är redan upp på över 20grader, men molnen börjar komma. Imorn tror vi at vi drar till Motala, ligger på Varamon imorn om vädret är bra och sen sover kvar i tält på campingen.
Ungarna tjatar om att tälta! :)) Spännande, har bara gjort det med Gustav och Stina förrut.

Sen blir det folkrace på söndagen isåfall.. Kul kul!

Nehe, borsta gaddarna och smörja in de små liven så jag kan kasta ut dem i det än så länge fina vädret!

Kraaam!


En dag till avverkad!

Och snabbt sprang den förbi,varmt var det och några droppar regn kom med. Men nu får det gärna ösa ner lite inatt, har tröttnat på att springa och vattna vare dag i landet. Mathias var ju här med grävskopan idag med och nu börjar det bli riktigt bra! :))
Glömde att ta bilder, men ni ska få före och efter bilder sen. Känns som att jag plockat sten fram och tebax hela dagen..

Var med Gustav och Stina till kusinerna och bada lite i deras pool medans lillkillen sussa hemma, så fick de leka och fika lite oxå. Häärligt!

Och nu har jag byggt ihop telestolpar på kvällen där stenarna ska vara, en Becks slank ner oxå. Enda ölen som går att dricka!  Men nu är jag hungrig så jag måste ta mej lite käk!

Imorn måste vi och köpa fiberduk och lite annat skit, för imorn kommer det hem ett lass med grus..

Natti natti!

Torsdag!

Och Ville starta den med att sussa till halv8, :)) MEN, man hinner ju inget på fm när de blir så sen frulle. Att man aldrig kan vara nöjd!! Haha

Nu ska jag ut och plocka sten,sten en massa sten.. Har ju som vanligt fått en snille blixt om hur JAG vill ha det i trädgården. Så har mannen inget val mer än att göra som jag säger!

Vi höres...

Puss!

(Sandra.. Din e ju inte så pjåkig han heller, sötnissen i overall)

Villes bästa dag?!?

Mmmm kanske.. :)

Idag har vi hållit på i trädgården hela dagen typ, de har grävt och rotat i vår gräsmatta så nu är den allt annat än fin. Och stora stenar överallt, men det kommer bli bra! De ska fortsätt imorn för de han inte klart idag.

Sen drog vi en vända till Kolmårdscampingen och käka glass.. och idag vart det premiär, därav rubriken. Villekillen fick ÄNTLIGEN smaka på gooood vaniljglass. :))
Det var gott och rinnigt,kladdigt och smaskigt vill jag lova!


Sen gick vi ner mot piren och kika på båtarna och alla vågor.. De hade en sandutställning, sjukt vad de kan göra med sand. Ungarna var så impade!!


Så imorn kommer de nog att låta inspirationen flöda och bygga som aldrig förr!

Lite mer bilder på mina gryn!

Ville ÄLSKAR trappor!

Och allihopa samlade på samma bild.. Älskar!


Nehe, sussa kanske! Har ju varit vaken sen halv5.. :( Hoppas han sussar liiite längre imorn, men å andra sidan var det ju både kladdkakor och  en plåt med snabbbärkaka klart vid 7 imorse..

Natti natti på er!!!


Nu, ska det bli ordning igen!!!

Var u i Vimmerby från tors till söndag, bara jag och mannen.. Barnen var hemma med mormor och morfar! Eller inte bara vi, det var ett antal tusen till folkracenördar på samma plätt. Och KUL det hade vi, det är aldrig fel att knäppa några cider,titta på folkrace och träffa goa människor!
Sooova i bilen, och gå upp när man vaknar och inte när man blir väckt!! Näe det  var härligt, men visst längta man efter de små raringarna. Men det måste man ibland!

Säger som Gustav, ibland behöver man semester från sina föräldrar med!!! Hahaha

Sen har det mest blivit lita latande,solande,plockande och mys med barna, handla hem massa käk igår och sen var ennie och Marcus här och bjöd på käk. SKITGOD fläskfile de marinerat själva och färskpotatis med sallas. Så vart det lite rosevin och efterrätt oxå!
En härlig kväll på verandan och lite Zatzy såklart!

Nu har vi precis ätit upp resterna och lite mer småplock! ag älska sommarmat, sallader,kycklingben.. MUMS!

Mathias,Richards morbror är här och gräver för nu är det klart vart vi vill och ska ha vår gäststuga! :))

Nu måste jag plocka av!

Återkommer senare... Puss!!!

Hem ljuva hem!!

Men vad roligt vi har haft!!!!!

Återkommer mera om det imorn, e så trött!

Kraam.. :)

Förlåååt!!

För extremt dålig uppdatering på bloggen, det fina vädret gör ju att man är ute mest hela tiden! Inte inne och sitter framför datan alls.. Och nu kommer det inte bli nått skrivet förrän på söndag för imorn bitti drar jag och mannen till VIMMERBY!
På folkrace, sitta i en solstol, smutta lite cider och glo på bilar mest hela dagarna, träffa härliga människor och grilla och parta på kvällen!
Låter det inte härligt!! :))

Så mammsen och pappsen kom hit idag och ska bo hos ungarna, och vi kommer hem på söndag.

Nehe, sussa var det!

Kraaaam på er och njuta av helgen!


Mulet, vad härligt!

:))) Iaf på fm, perfekt jag som skulle plocka undan lite och sortera lite tvätt, tvätta och sätta ihop babyskyddet som ska ut på blocket, och sånt och sen när den skulle på tork då gassa solen igen!
Bara varit hemma förrutm en snabbis till bråviken för ett kvällsdopp, men nu är det 29,3grader inne så man e svettig och kladdig igen.

Käka tacos idag, tänk att det fortfarande är en favvis efter så många år! Och så vart flädersaften klar så nu är den upphälld på flaskor och lagd i frysen, ungarna ÄLSKADE den! Bästa betyget.. :)

Nehe, ska hoppa i säng tror jag.. Richard ska upp kl05 och börja i garaget och då vaknar säkert lilleman med.. Sen har jag mer tvätt som ska tvättas och en hel hög som ska vikas. Får nog dra ut den och vika för inne vill man ju inte vara.

Ska nog en vända till Maxi imorn kväll, köpa lite alkoholhaltiga drycker till Vimmerby och lite käk oxå. Titta efter en nån ny bikini, kanske några shorts.. Äh ja vet inte! En vända utan barn iaf!!

Kram på er!!!


Typiiiskt!

När man väl ska gå och sussa då är det jätte skönt ute, 22grader men lite väl mkt mygg!

Skön dag idag med.. När Stina var på kalas så gick jag en lång promenix på näsan 1,5tim, varmt och svettigt! Drack och drack men det hjälpte inte mkt i hettan. Stog emot att köpa glass på affären och tog ett äpple istället. :)

Sen hem och bada i poolen, allihopa på en gång! Stina Ville och jag.. Sen fikade vi lite på en filt och myste innan det var dax för mat. Sommarkäk vart det, färdig grillad kyckling och färskpotatis med sallad och hårt bröd. Anette dök förbi en vända och kolla läget innan jag skulle in och få lilleman i säng.

Nu på kvällen vart det en cider,popcorn och en film. Och en liten promenix med Vickan för att kika vart de hade party, spela musik högt och vi tror de sjöng karaoke med. Kul lät de som att de hade med.

Imorn drar vi till Virlången och badar från morgon till middag, ska bli skönt. Där har de så man kan simma oxå, så jag tänkte passa på. Äntligen ett ställe med fin strand,varmt vatten och brygga så man kan dyka. Hoppas bara det blir så fint som de lovat!!

Kraaam!

Sommarens godaste skatt!!!

Är iaf enligt mig, de små söta och underbart goda smultronen!

I år finna det verkligen massor, men vem sjutton har bestämt att de alltid växer precis brevid vägen och är fulla av avgaser.. Man bara går där brevid och ser de lysa röda i gräset, det vattnas i munnen och man ser bara fler och fler.

Så vill man ändå inte äta dem för man får med så mkt annat skit på köpet!!!

Det är så orättvist!!!! :((

Fan va najs!!!

Sista dagen för mannen att jobba idag!! Skööönt.. :))
Och sista dagen idag för brorsan Johan på på utbildningen så nu är han klar för att söka jobb som tågförare, el lokförare el vad de heter! BRA JOBBAT!!!!
Men först blir det posten för han i sommar, och det är nog inget han ser fram emot. Men pengarna måste ju på nått sätt in på kontot!

Idag har vi haft en häääärlig dag, uppe för 07 och fixade lite pasta sallad och mackor till picnik och sen kokade jag mannagrynsgröt och växte de små, el inte Ville han vakna vid 06.20 HELT OKEY!
Fixade iordning oss och drog till bålsjön vid halvtio tiden, inget folk och vattnet var grumligt och som en hinna. Väntade in Vickan och Nora och de tyckte oxå det var alger.
Och det vill vi inte bada i så vi drog vidare mot Kvarsebo och där vart vi liggande till efter 16.. Så skönt!! :))
Men jäkla kallt i vattnet! :( Men är det havs vatten så är det!

Sen hem och äta pizza med grannarna! Smaskens,smaskens..

Hade inte med kameran men ja delar med mig av lite badbilder från igår..


Två badglada barn :))


Kanelbulle som jag inte riktigt vet vad han håller på med!


Mmmmmmums det här var gott, och smidigt som mellis och att ta med till stranden. Och fullkornskex utan socker, kan ju inte bli bättre!! Då kan vi nog hålla han ifrån vanligt fikabröd ett tag till :)

Och så slutligen....

Gustav och Sina på catwalken.. Mohaha i mina bh:ar. Jaaa vad säger man????


Kommer sussa gott!

ikväll, ja det vill jag lova!
Tidigt uppe i morse, åkte iväg för att handla strax efter 08. Bäst att passa på när man har morgonpigga gryn. Så storshopping på Maxi, Lundbyblommor,Rusta och glass på McD och sen hemma före halv12. Perfekt!!! Så då han vi njuta av solen idag med.
Men det vart ingen sjö idag, skulle ju till bokbussen så då hade det bara blivit en kort vända. Bättre med en heldag imorn!

Passade på att shoppa lite pelargoner och krafs oxå, såååå fina och bra pris. Jobbet körde halva priset på uteblommorna och de var så kraftiga och fina och alldeles nyinkomna! Så nu är det planterat och fint i krukorna igen!

Barnen har badat och badat, vad snabbt det kan ändra sig. I början på veckan doppade Gustav knappt huvudet och nu ligger han under vattnet och håller andan i 14sek.. Det finns hopp!!!
Ville bada iaf bena idag så han gör framsteg han med. Nora däremot kom över idag och hon är precis som Stina var, under vattnet och får kallsup efter kallsup men skrattar glatt ändå!
Häääärliga ungar vi har här i byn!

Har kokat flädersaft med, det är så gott men jag har aldrig gjort det förrut. Victoria tog med mig och plocka igår hos en de känner.. Så nu står den i kylskåpet och gottar sig i 4dagar.. MUMS!!

Och appropå Vickan så drog vi ett varv på cykeln på våran milrunda.. Nice! Bra, jag som inte sprang i värmen igår utan bara gick en rask promenad. Men snart får vi nog börja cykla lite längre tror jag. Så man är helt slut när man hoppar av sadeln.. Ellerhur?????

Neä nu ska jag dra borsten över gaddarna och hoppa i säng och glo på tv!

Kraaam!

(Mina besökare har minskat med en hel del på sistonde, börjar jag bli tråkig eller är det solen och värmen???)

Väntar å väntar!

Jag älskar att bada, i sjön och havet,poolen i utlandet går oxå bra. MEN jag e inte sååå förtjust i de stora poolerna man kan köpa nu.. Det är så jäkla lätt med små barn att det kan hända en olycka,det går så jäkla fort ibland.
Men en liten pool, okey då! :) Nog för att man kan drunka lika lätt där.. Men den tar även mindre plats,lättare att förvara och för barna att blöta ner sig så duger det bra. Och att man kan hälla ut vattnet från dag till dag!
För jag åker gärna,mkt hellre till sjön!!! :))

Så nu håller vi på att fylla poolen Ville fick när han fyllde av morbröderna Mattis och Johan.. Barnen hjälper till, passar på att hålla i slangen och leka brandmän!



Men det tar tid, vi starta på 14grader och nu är det 16grader.. Men men!

Idag är de sådär härligt sams som man önskar de vore JÄMT!! Så de hinner till och med kramas lite.. Våra fina ungar!!!

Underbart!!!

är bara förnamnet när man pratar om dessa roser... :))

Godmorgon!

Har redan hunnit med en hel del, fått i mig och lilleman frulle,ringt och pratat med kommunen som än en gång gjort fel på vår dagis faktura... Suck!! Helt plötsligt efter 1år så skulle vi betala för Stina som ju går gratis på allmän förskola och är ledig ALLA lov. Men de verkade rätta till sig och ny faktura skulle komma.

Fick äta frulle i lugn och ro själv idag, för pappsen e ju här och ska ta hem morbrors bil som han lagat rost på. Så han och Ville är redan ute på deras dagliga morgonpromenix och kolla på alla djuren. Eller alla och alla, här är det inte lika många som i Karlsbyn men 4 kossor och en kalv är ju inte fy skam! :))

Solen skiner idag med, inte lika varmt som det har varit men bara att solen är framme är ju UNDERBART!!!!!

Borde handla men jag skjuter på det till imorgon.. Tror jag!

Nu ska ja se om de stora inte ska krypa upp så jag kan ta bort frullen..

Ha en fin dag!

Kraaam!

Går å läser..

e ju inget att se på tvn, eller jo Csi men det börjar ju inte än på ett tag! Har röjt lite inne, fått ungarna i säng och packat upp lite saker.
Plockat lite smultron att ha på filen, och skurit av några härliga favorit pioner till köksbordet! Jag ÄLSKAR sommaren då man kan plocka in massa fint från trädgården att sätta på bordet.. :))

Nehe, sängen var det!


Kraam!


Hemma!!

Oj, vad det vuxit i landet, smultron i massor! Torrt,torrt både ute och inne i krukorna.. Dammigt och behövs dammsuga! Tråååååk.. Så ska man packa upp oxå!

Resan gick iaf bra, å nu lagar jag mat av det lilla som fanns i kylen. Spagetti och köttfärssås.. Ska bli gott!!

Höres!

Skönt!

JA idag var det riktigt skönt på kvällskvisten, blåste lite och man kunde andas inte så kvavt och varmt som det varit ett tag. Tog en långpromenad på lite över en timme med Karin,lite skvaller och snack! Sååå mysigt.. :) TACK för sällskapet!

Sen när jag kom hem så var det bara att lägga de två större,läsa lite och sen säga åt dem att räkna får som Johan lärt dem och vips så sussa de sött!
Imorn blir det hemresa med barna och far som ska med ner och hämta hem Matsens bil.. Blir det varmt även imorn så blir det nog ett bad och glass stopp, när Ville vaknat.

Tro det eller ej, men vet ni. När jag nästan var hemma, vad tror ni jag såg.. En kopparorm, visst helt ofarlig men ändå så äcklig! 4 äckliga ormar på mindre än en vecka... :( Tur vi ska hem, men då blir det ju de andra äckliga djuren.. FÄSTINGARNA att se upp för! Blääää, vet inte vilket som är värst..

Dricka ur tekoppen och sen gå och sussa, läsa lite kanske!

Kram på er!

Bläää,fyy,grrr skitäckliga djur!

Jag hatar dom, och nu har jag sett 3!!!!st sen i onsdags..


JÄVLA HUGGORMAR!!!



Måndag!

Och en seg sådan, jag sov till halv10.. Bäst att passa på nu innan man åker hem! Och då hade inte Gustav och Stina slagit upp sina blå än. Så de väckte jag snabbt, annars kommer de aldrig komma i säng ikväll!
Blåser ute idag men solen skiner och himlen är blå.. Barnen vill ner och bada, men jag tycker vi kan vänta lite, nu kommer till och med Gustav i helt och doppar huvudet och tränar på att simma. :))

Måste bestämma oss om Vimmerby!?!?

Nehe, nu ska jag bädda min säng som jag fick order om!

Höres!!!

Dopet i bilder!


Hur stor är Ville???? :)) Å då åker armarna upp i vädret..


Stina och kompisen Clara, Carolas systerdotter!


Fina nydöpda Matilde Eleonora..

Bror,Carola och prinsessan för dagen!


Jag och Ville, en kille som hade lite svårt att vara tyst och väldigt mycket spring i bena!

Vatten på huvudet och ljuset som är tänt.


Fotboll är roligare än dop.. :)

Ville i nya husvagns tröjan.. Så fin!!!

Mys vid sjön!


Dopdag!

Och Ville starta den bra med att kissa och bajsa på pottan! :) Duktig kille, men han vore ännu duktigare om han slutade vakna vid 05 varevig morgon..

Nu ska jag och stumpan ut och plocka lite blommor att ha på borden vid dopfikat.. Ohhh jag läääängtar redan efter smaskig smörgåstårta!!! Kommer nog sluta med att jag får gå he från fäbon ikväll!!

Kraaam och hej!

Fin bild över Hedkarlssjön..



Bror tog ju en bild med mobben kom jag på..

Härligt, ellerhur!?

Badat...

varmt och skönt,solen på nergång över hedkarlssjön och de förbaskade myggorna var såklart närvarande.. :)

Och jag kom i, Johasn putta i mig och tur var ju det när det inte är nån brygga!

Nu har jag slagit in paketen till dopet imorn, Matildes dop uppe i fäbon. Hoppas vi har tur med vädret och att det inte blir nått regn..

Kommer bli svårt att sova inatt, 28grader inne och man kommer vrida och vända sig länge innan ögonlocken går ihop. Gustav hade med jätte svårt att somna idag.

Har ingen bild på när vi badade nu så jag tar en på Stina från i veckan.

Hon är en riktig badtjej, precis som mor sin!

Ville bada lite i badbaljan idag i trädgården och det gick han faktist med på.. :)) Men studsmattan är bäst!


Lite mer bilder på fasters söta, som imorn får vatten på huvudet och blir döpt till MATILDE ELEONORA.

Och den här gången var det Gustav som låg och myste och prata med henne..

Nehe, nu ska jag se om filmen brorJohan kikar på är nått att se eller om nån gammal Allers är intressantare!

Kram på er!

Skit oxå!!!

Orkade inte springa alls i värmen, benen bara vek sig så det vart en timmes promenix istället! :(

Varmt,varmt men man ska inte klaga!!!

30grader i skuggan och nu vill jag ta ett bad, och det blir nog inte svårt att få med nån mer ner till sjön idag. Gick en promenix med Johan förrut och svetten rann och ryggen hetta, bävar inför springturen ikväll.. Kommer bli mkt jobbigt.

Hade en supertrevlig kväll på Banken igår med Kicki och Sofie, skitgod mat. Jätteräkor med färskpotäter,aioli och grönsaker, rosevin (skitgott, varför har jag aldrig testat det???) :)) Sen lite hallon sorbet till efterrätt. Sen slank det ner både en melon mojito och en favorit White russian. Melongrejset var sådär, inget jag beställer igen men slut tog den iaf!

TACK SÖTA NI FÖR EN UNDERBART ROLIG KVÄLL!!!!! :))

Nehe, bada var det!


Kram!

Lite midsommarbilder från fäbon!



Lite fiske,bad och en väda på sjön med lilleman!


Kusinmys i gräset på en filt..

Stina midsommarfin med äppelklänning och kransen jag snodde ihop!


Elisabeth med den lille i magen, jag och Malin!


Den undrbart gooooooda tårtan jag lade ut receptet på!!
Matilde igen.. Stora tjejen nu!

Nu drar jag...

och lämnar barna hemma med mormor och morfar och Johan, här ska ätas och drickas gott!!!

:))) Hoppas vi får bord ute i det härliga vädret med!

Kram så höres vi!

Torsdag!!

Och snart helg, dop och sen blir det tis och hemresa till pappsen. Det går fort när man har kul, som man brukar säga!

Sprang runt sjön med Mattis idag men det var så jäkla varmt på slutet att jag fick lov att gå, men sprang ng runt 3.8km iaf.. Det blir nått jag MÅSTE klå sen på lördag. Har ju haft ont i huvudet hela dagen, tog till och med en tupplur på nästan 2timmar men det gav inte med sig helt iaf. Men nu känns det bättre!

Imorn blir det nog lite sol och bad och sen på kvällen ska jag träffa Kicki,Sofie och Anna. Ut och äta och snacka,skvallra och sånt man gör! Ett och annat glas vin el cider kan nog rinna ner med. :))
Galet skoj ska det bli!!!!

Nehe, gå och sussa då men först ringa mannen och höra efter så han lever!

Kraaam!

400!!

Så många inlägg har jag gjort, många juh! Kan det verkligen stämma? Men men, jul är det uaf som att skriva dagbok fast man låter bli hemlisarna som man inte vill dela med sig av! ;)

Har huvudbank idag, så typiskt bara för att jag skulle träffa Karin och Tea. Och jag som aldrig har ont i huvudet annars.. Men men det blir väll flera ggr!
Vart lite kakbak till Matildes dop, hela tre olika sorter bidde det!
Mmmums med hembakt!!

Nehe, nu ropar pappsen att våfflorna är klara! Våfflor med glass och färska jordgubbar, såååå smaskigt!! (Tur att det är springdag idag)

Vi höres!

RSS 2.0