Pysslar vidare :)


Vet ni vad!!

Jag ska pynta liite idag med, fick lov att springa in på Blomsterlandet.. Schhhh säg inget ;) Och köpa en till liten taklök och en gammeldags julkula, när jag kommer på nått måste det ske på studs!!!

Stina är lite piggare idag, hostar men andas bättre :)

Vi har Mysfrulle framför tvn, med tända ljus och snöflingor som kommer ner från himmelen. Såå himla MYSIGT!!!


VC Besök

De tyckte ju på VC att hon skulle komma in för hon skrällde så mkt i hostan och hade så hög feber.
Så in med alla ungarna i bilen och halka in till stan. Febern var hög när vi åkte 39,4 och man såg på henne att den steg mer och mer. Tillslut satt hon nästan och sov på britsen, samtidigt som hon huttrade och frös. Fick börja med cortison sen andas in Ventolin. Läkaren kunde inte avgöra om det var krupp el astma,så hon medicinerades för astma. Han avslutade med att skicka med hennes Journal på vad han gjort, ifall vi fick lov att åka in akut inatt :/

Febern är fortfarande hög med alvedon och ipren och massa sömn så hoppas vi det ger sig.

Och en stor kopp med Varm saft innan läggdags, Husmorsknep brukar funka.


MERA AdventsPyssel

Söt, enkel och ovanlig ljusstake att tända på söndagarna och ett stort fat med Hyacinter,mossbollar,ljus och vackra kulor..

Underbart va???


Ska det vara såsvåårt!?!?

Att hitta en FIN hederlig julklänning till en 7åring??? Inte massa tyll,glitter,korta kjolar och fjant hit och dit! eller ist superbarnslig med rosetter och volang..

Köpte en igår, svart enkel klänning med lite paljetter längst ner, men fanns bara en kvar och som jag trodde så var den för liten :(

Får leta vidare, nån som ser nån HOJTA till mig!!!!


Ingen dålig MorgonTemp

Stina vaknade, jag frågade om hon hade feber..
-Jag tror det..

39,7 precis nyvaken!!! :( Suck, tur jag e ledig tors&fredag..


GodMorgon

Idag ska jag lämna Ville till lunch då jag börjar tidigare, så frullen är avklarad å
snart är vi påklädda och klara.
Ska försöka få igång en timer på stjärnorna med, Älskar dom! Och att komma hem till ett Mysigt och upplyst hem :)

Måste fundera ut vad vi ska ha för typ V adventsljustake iår. Haft blockljus på fast i många år nu, men är sugen på nått annat. Kanske återgå till kronljus igen, vi får se. Sen måste jag köpa hem lite amaryllisar mm så jag har lite att fixa med tors-fredag när jag är ledig.
Och fixa lite mera julklappar oxå, kikade igenom vad jag köpt och det var mer än jag trodde :))

Nehe, fixa lite då!!


Kommer ni Ihåg???

Mina Vänner böckerna.. Jag älskade dom när jag var i Stinas ålder, alla hade varsin och sen fyllde man i varandras. Vad vill du bli när du blir stor? Favorit färg, Favorit tv program Bla bla

Köpt en till Stina i Julklapp, klart jag hoppas jag får fylla i jag med :)


Tjuvstartat!!

Hälften av mina vänner har tjuvstartat AdventsMyset och börjat plocka fram stjärnor mm.. Idag kunde jag inte stå emot och stjärnorna åkte fram, bytte lite gardiner med äpplen
På i matrummet mot Vita gamla från mormor, med en spetskant..

Mysigt blir det, nu vill man spela julmusik och dricka glögg ;)


Oj, hur gick det till!!!!

Skolbarnen åkte vid 07, och mannen åkte strax innan halv9 då han skulle till Stora Staden på studiebesök ;) Så Ville gick ju upp och åt med han, sen dök han ner hos mig och tittade på Barnkanalen.

JAG VAKNADE AV ATT HAN KNACKADE MIG PÅ AXELN 10,30!!!
Gah, halva dagen borta och jag gillar inte att sova när barnen är vakna. Man vet aldrig vad de hittar på och vad som kan hända.
Men nu känner jag mig utsövd iallafall :)


Gör det jag gillar mest.. Pyntar!


PysselTajm!

Idag ska det pysslas lite, mossbollar och lite annat är det tänkt. Måste ju förbereda inför advent. Tvätta,städa undan och kanske baka nått med...

Vi får se, Mysdag med lilleman är det iaf❤


Inte nu igen...

Vart inte många veckor sedan jag skrev ett inlägg, ett ledsamt sådant om en alldeles för ung kille som valt att lämna jorden.
Nu har det hänt igen :(
Även nu en ung kille, en kille som ALLTID gick runt med ett stort leende.. Jag kände han inte personligen, men inom Folkracen så känner alla alla,som en stor Familj.
Och han var en sån som man såg, lade märke till och skrattade åt och med. Han showade gärna,busade och var alltid så glad.

Det är så himla trist, och det är många som kommer sakna ditt Leende i depån.. Sov Gott Eriq och skicka lite styrka till dina Nära och Kära❤


Fixat!!

Yes, Företagets mål är checkat och nu ska jag klättra liite till innan säsongen avslutas och vi blickar mot Vårsäsongen :)
Och de träffarna ska börjas bokas..

Kikat klart På Arne Dahl och nu hoppa i säng ovanligt tidigt. Imorn öppnar jag på jobbet, sen ledig resten av veckan..

Natti natti❤


SäljMöte

I Örebro har vi haft idag. Massa Me&i galna tjejer hemma hos Pia som bjöd på Underbart käk även denna gång :)

Fick reda på lite spännande saker inför Våren, såå snart ska Det börjas bokas igen!

Kikat på Så Mycket Bättre där Darin och Miss Li spelar på egen nivå.. Grymma tolkningar av Uggla.
Lite mer tv, sen sängen :)

Imorn iväg på Me&i Party, och kanske såkan jag fixa Företagets mål imorn. Håll tummarna..

Natti natti


Jäklar vad snygg jag ska bli!?!? ;)

Demo i tisdags och idag kom paketet :)))


Tyypiskt min karl!!

Vår Toa vart färdig renoverade för flera år sedan, men det här vita skyddet över golvvärme reglaget vart aldrig ditsatt. Mannen vela vänta för att se detfunkade först, okey! Men sen har jag tjatat å tjatat lite då och då, men han har sagt att man måste skruva dän reglaget då.

I tis när jag storstädade toan, så hittade jag det och tänkte nu jäklar. ;)
Det tog MAX 10sek att sätta dit det och trycka till så var det på plats!!!!

Så nu sitter jag här och funderar, på hur många saker det finns som min man drar sig för att göra.. Som jag själv kan fixa!?!?!


Det vänder fort..

Tyckte Ville var lite väl kramig och gnällig.. När han sen inte vela ha frulle och vela sussa mer då åkte örontempen fram och jaaa.. Feber :/

Febrig,ynklig men ack sååå söt❤


GodMorgon Torsdag!

Vinkat Hejdå till skolbarnen som äntligen verkar få fint väder en Torsdag, då de har utelektioner och ibland egen matlagning.

Ville och jag är lediga och ska Fortsätta tvätta och plocka iordning i min garderob. Tabort shorts och sånt och fram med det varma. Jaaaaa vad roligt sa Ville när jag frågade om han kunde hjälpa till :))

Men först FrulleTajm för oss❤


Mina Fina Ungar


Slöhögar e vi allihopa,allihopa

Jaa Fy idag har vi inte gjort många knop här hemma.. Sorterat tvätt, tvättat och kastat in i Torktumlaren, Myst med Lilleman som BARA leker med Bilar hela tiden och pratar högt för sig själv..
-Komigen nu Rejjo, ska du vinna. Neäääj ni kommer Fältman och han kör om, men han rullar. Wall kör om och han vinner,det gör han alltid. Han kör om på nolltid.. Haha så låter det typ Heeeela tiden med inlevelse :)

Igår hade jag massa sugna tjejer här på RosenSerie Party. Jag som juh föredragit en sminkborttagnings servett har nu provat och shoppat på mig en hel del. Ansiktsrengörning,pealing för ansikte och helkropp,rosenvatten,mera Morotsolja,schampoo,lapsyl,fuktkräm mm Det kostar lite men var fina Priser och de räcker läääääänge. Lite till Stinas eksem vart det med :) Där oljan jag köpte i våras gjorde under!!!

Det var supermysigt och vi testade alltifrån Fotrengöring så tossingarna blev bebismjuka,ansiktsmasker och allt där till. Så sånt Party får det bli till våren med!

Och det vart massa goda mackor och smaskigt kvar så Ville och jag hade Lyx frulle och LyxMellis när de stora kom hem. Appropå mat, så ska jag nog ta tag i nån middag för idag nu.

Har ni testat RosenSerien, vilken är fin Favvo???


Fått hem en laddning

Av mina Favorit trosor från NewBody,mjuka och sköna och perfekt passform :)


Måndag igen!

Jäklarvad veckorna springer på, redan ny måndag, ny vecka. Efm jobb idag och det ska städas och plockas innan lilleman ska lämnas på Fsk.

I helgen jobbade jag i lördags, han inte så mkt mer än att äta och ha FilmMys med ungarna innan de hoppade i säng. Mannen och jag fortsatte med Mys och kikade på senaste Falk filmen. Riktigt bra även den!!

Söndagen var Mannens kusiner här och var med ungarna medans gubbarna hölls i garaget. Sanna och jag satt mest och snick snackade och fixade fika.
Eftersom det var Farsdag så väckte såklart ungarna pappsen med paket och Fina teckningar :)
Och sen orkade vi inte laga käk utan det vart en Farsdagspizza på Delfinen. Gott som alltid!!

Och tårta hemma till efterätt...

Nehe, dra igång städningen nu när tekoppen är tömd då.

Kram!!


RosenSerie Demo

Hemma hos mig på Tisdag kl 18,30. Var ju på en träff hos Sandra i Maj och vart så himla nöjd med Produkterna :)
Så från att varit en sån som tvättat bort smink med Makeup Rengörningsservett ska det nu bli ordning i skåpen. Med bra produkter som är snälla mot min hy.

Så är DU sugen på lite VardagsLyx, få lägga ansiktsmask och Fotinpackning. Testa massa Produkter och träffa Superduktiga Mia så Hojta till :))



Fredag!

Och VilleochMammaMys under täcket framför Barnkanalen när de andra åkt tidigt.
Snart Frulle,lite Fix och sen efmjobboch idag hoppas jag på ös på jobbet. Så det springer på fort!! Ungarna, de äldsta ska ju på Disco ikväll och Ville och Pappa ska ha eget HemmaDisco med chips ;)

Jobb imorn med fram till 15 och sen ledig Söndag.. :)

Var på träff igår, en SuperTrevlig med Ganska bra Försäljning så jag är bara några Ynka Tusenlappar från Säsongens Mål. Så om nån känner sig manad och sugen är det bara att Beställa nått.. Mitt mål är det lite mer till, men med de 10!! Träffarna som vart avbokade i höst hade jag lätt fixat det. Så det är bara att Fixa det i vår, och hoppas på lite mer Försäljning och kanske att nån vill klämma in ett Party i mörkret nu med..

Nu sja vi hoppa upp och göra oss FredagsFina!! Önskskar ER en Fin dag❤


Sugen man blir!!

På att baka, nu när min jultidningsbeställning kommit :)
Slog till på två mindre enkla bakböcker, men fulla av massa gott.


Godnatt!!!

Bäst å försöka somna fort, då det är onsdag imorn och tidiga bussen för G och S.
Sen ska Ville och jag fixa inför Torsdagens Me&i party, duscha mm. 10,45 ska vi vara på skolan så Stina får spruta å träffa läkare, hem luncha och sen Fsk och jobb för mig på efm.. Sen blir det storhandling efter jobbet med! Phuuu imorn kommer jag somna ovaggad.

Ser iaf fram emot Me&i träffen, har 10.800 kr kvar till Årets Första Mål och jag vill fixa det NU!!! Har haft så himla mkt avbok i höst (7-8st) mitt Riktiga mål blir Svårt att klå.. :(
Men jag försöker, man vet ju aldrig!!!

Kram och Godnatt!


Duktig Kille!!

Ville kom och hade skrivit sitt namn alldeles själv❤


Åhhh Lycka!!!

När jag vart av med min necessär i Turkiet så var det inte de dyra sakerna jag sörjde mest.
Utan mitt Favvo Halsband, som Victoria gjort.

Har inte hittat det så tog förgivet att det låg där i.. Men igår hittade jag set i mannens!?!?! ryggsäck i ett av de små facken..

Härlig känsla❤


Villes Val

Han köpte och valde ju kläder från bara han till Kusinen.
Blå body med Fina bilar på och vita Sköna brallor :) Se så bra de passade!!


Nya Glajjor!!

Uthämtade idag, dyra så jag hoppas jag kommer gilla dom ;)

Vilka var bäst??


Natti natti..

Det gjorde verkan och febern är väck, iaf för tillfället :) Såg ni på Så Mycket Bättre, vem är din Favvo?? Idag hade jag Uggla och Darin som jag gillade mest.

Nehe, Hoppar i säng skapligt idag, imorn blir det hemresa så då måste jag vara pigg.


Nu är det uppkollat...

Hos läkaren, fick en tid 13,20 men fick inte komma in förrän 15.10 då de haft galet mkt att göra.
Halvsov på en stol, och febern steg.. Urinprov,snabbsänka å undersökning. En invärters uvi som klättrat, så lite tabletter och blir det inte bättre måste jag få den direkt in i blodet. :/

Så håll tummar och Tår, första tabletten är intagen och en alvedon och en ipren med. För febern har stigit ytterligare sen jag kom hem.
Nu vila i soffan, för imorn måste vi åka hemåt!!


Lite bättre!!!

Känner av lite på sidan, och ibland hugger det fram. Vaknade med 37,1 men känner att den är på g uppåt och jag fryser som en gris.. :/ Tar det säkra före det osäkra å fick en tid 13.20 på Vc på Akuten.

Lika bra det!!!


Gnäller Vidare!!

Fortfarande sänkt med runt 39g feber.. Och en ork som e väck!!! Är det liks imornbitti så ringer jag och får en tid. Måste kolla så det inte är NjurbäckInflamation iaf!!!

Godnatt ni Fina❤


Buhuuu, inte som hag tänkt..

Nu är jag som värsta gnällgubben men jag mår piss!!! Feber, blixtrande huvudvärk och ont i båda sidorna om hag typ hostar,nyser el skrattar.. Har ju kännt av uvi i nästan två veckor men motat bort den med citron,tranbär å en hel flaska ÄppelciderVinäger :/

Känner inte av den knappt, men frågan är om den vandrat mot njurarna. Mamma tror på Lunginflamation som jag fick vid varje förkylning när jag var yngre..

Skulle ju åkt hem idag, för jobb imorn men Snälla Linnea fick tag i en tjej som tig mitt pass.. :) Så nu ligger jag på soffan hos mor och far och gnäller, och tycker synd om mig själv.


Besökt Fasters lilla Karl

Så söt så❤Och en stolt storasyster såklart..
Presentutdelning, Me&i's Igelkotteoverall har han redan fått. Och idag kom Igelkott bodyn, med två par matchande brallor,pyjamas,gosig traskanin och ett par Underbara UGGs :) Lika som Nils fick för några veckor sen.

Nu ligger jag däckad i soffan, ont på sidorna och nu kom febern med.. Orolig för en uvi som klättrar uppåt :(


BebisGurra

Gustav kunde inte somna igår och vela sova i sängen under mig. Men där sussade Stina redan sött!! Så han klättrade i Spjälsängen och sov där inatt ;)

Liiite stel idag!!


RSS 2.0