Härlig Shoppingdag igår!!!

Jag tillhör den skaran som älskar Ullared, tycker inte det är så jobbigt å trängas för det hör lixom till..
Kan gå där inne hur länge som hellst, igår vart det 10tim och jag hade kunnat vara kvar idag med ;) Och åka dit i nästa vecka med!!!

En hel del klipp, lite julklappar å några Fina klädesplagg till mig. Sen är det påfyllt med tvål,påsar,bakplåtspapper och sånt för lång tid fram.

Bästa klippen är nog mina Nya Väskor, 129kr (ord Gekåspris 499kr) och 159kr. Perfekt, å då kan man unna sig två ;)


Måste sooova NU!!!

Klockan ringer 03,28 och sen bär det av till Ullared med Jennie. Kom på det igår, så bara att passa på när barnen är hos mormor&morfar. Lite julklappsinköp håller vi tummarna för...

Om jag bara somnar så!!
Godnatt❤


Visst är det nått Speciellt....

Med första snön???
Det blir ljust å fint å iaf mina barn älskar å leka i snön. Nu hade de tur och var hos mormor&morfar, där de fått 1dm idag och här hemma regnar det bara..

Nu hade inte jag räknat med det, så några overaller el täckbyxor var inte med, Tur jag har en mor som spar på allt ;)
Ville i overall efter Mattis, från -90 talet och funkar än.. Haha och nån reklam mössa ser det ut som :))


Ordning&Reda

Nu är de uppe, fina korgar och ett stor Veckoplanering..

Fanns så himla mycket Fint på Granit!! Vart sugen på att börja med hallen nu..

 


Snart Framme

För lite shopping, nu ska det bli ordning i oanvända köks hörnet.. Snygg förvaring, veckoplanering å varsit fack för barnen att förvara läxorna i.


GodMorgon!!

Tur att mannen vann igår, då e han på bra humör ;)
Och hänger med till Kungens Kurva å Granitbutiken!

Bäst å hoppa upp, äta frulle och dra...


Nöjd Man

Kom hem med Första Pokal å Dyr Verktygssats. Men jag blev gladast för godispåsen ;)


Ibland blir man så Ledsen...

I veckan valde en bekant, ingen nära vän till mig men Nära till många av mina vänner och en kille i Folkrace kretsen. Där känner ju Alla, alla.. :) Iaf att han inte orkade leva längre, och hoppade framför tåget. En sån grej berör så himla mkt, alla vänner, familj, lokföraren och personal och säkert passagerare med..
Så himla tragiskt❤

Att ta sitt liv visar ju på ett sätt hur stark man är som vågar, men det är oxå en feg utväg.. Att bara dra och överlåta allt, lämna alla som älskar en.

Det är så himla mycket nu, mord hit å mord dit, många yngre som dör, mammor å pappor som dör alldeles för tidigt i cancer. Cancern är ju Överallt, och känns som den ökar med lavinfart. I veckan fick vi tom papper från Försäkringsbolaget där man kunde fixa en tilläggs försäkring för just Cancer. Sjukt ju, vart e världen på väg???

Sov Gott Killen, å sänd över massa Styrka till Dina Vänner å Familj de kommer de behöva..


Tyst, tråkigt men igentligen borde man väll njuta??

 
 
Näe har lite svårt för det..
Vill hellst ha alla ungarna hemma!! Men nu är de i bilen på väg till Dalarna med Mormor&Morfar, lite semester från oss och ledigt från Fritids/fsk när det är lov.
Superduper bra för dom, men vad ska jag hitta på då?
Mannen är på rally, så jag vart ensam hemma.
Skulle vilja åka till En GRANIT butik och IKEA, men ska se om jag kan lura med mannen imorn kanske, vilket inte är såå troligt.. ;)
 
Nu skulle man ju passa på och dra på fest el nått, nu när man inte ens behöver fixa barnvakt.
 
 
Så vad händer hos ER ikväll då???
 
 

MysFredag

Ljusen är tända, tacosen klar. Nu inväntar vi mor&far min bara..

Trevlig Fredag på Helg på ER med!!


TurkietBilder

 


Fredag å Bästa Veckodagen!

Skolbarnen åkte tidigt idag å äter frulle i skolan, så Ville och jag myste ner oss i sängen lite till och sitter nu och äter frulle.
Idag blir en rolig dag, som de längtat efter. Gustavs tjej Ellinor ska hänga med hem efter skolan å även hennes syster Amanda som går i Stinas klass. De har beställt krabbelurer till mellis å glass :)
Sen ikväll kommer mormor&morfar ner för att stanna till lördag och sen låna med sig våra troll hem. Eftersom jag fick ändrat å måste jobba så gör vi så, så iallafall de får åka upp dit som planerat. Sen åker jag och hämtar hem dem i slutet på veckan.

Imorse var det kallt, -2,5 å igår snöade det. Jag var på Me&i party å körde bort mig totalt :/ Haha Tur jag har Sandra som -Vet allt och hittar överallt. Så hon lotsade mig rätt❤ Mitt i det så började det iallafall snöa, just då svor jag men igentligen tycker jag det är Mysigt. Och bönar och ber efter en Riktig Vinter i år, låååång, kall och Drivor med SNÖ!!!!

Nån?!?! frågade om varför vi skulle klaga om resan.. För att när vi bokade lät det så himla bra när Försäljaren sa det fanns Bufferesturangen och sen även en Italiensk och en Fisk resturang, de var ala cart men man fick välja att äta där en gång.. Men det var bara det att de hade redan stängt för säsongen när vi var där och det var inget hon nämnt.
Och jag är sån som gillar att klaga om jag inte är nöjd!!! Har vi betalt för en sak så ska man få ta del av det med.. Testar, har inget att förlora och får man några hundra i ersättning så är ju det Toppen :)))

Resan var iaf Super och Hotellet med!!


Den är såååå goood...

 
Banankakan jag gjorde idag, och superenkel!!
 
Så den måste ni testa, receptet hittar ni här
http://mortilltre.blogg.se/2011/april/en-till-lyxigare-banankaka.html

Glasögon -Check!

 
 
Jaa Ville skötte sig och två par är beställda :)
Mat inhandlat och sen fikade vi såklart, som jag lovat.
 
Sen hem och invänta de andra och städa undan, laga käk och baka en banankaka till kaffet. Man får passa på när man får FinFrämmande av Patrik. Visserligen skulle han ju med mannen i garaget, men de han ju äta och dricka kaffe iaf ;)
Ville hade nog hellst vela att Patrik skickat ut Richard i garaget och sen kollat på NGKs Folkrace film med han ist.
Men icke!!
 
Nu har jag mailat och klagat till fritidsresor med, så alla mina mailgrejor är fixade.
 
Nu kika klart på Efterlyst och sen inspelat Greys♥
 
Kram och Hej!

PlatsAnnons!

Kanske vore nått för mig ;)


Ledig tjänst:Anställning som MORMor har en central roll i Familjens ledning

Du får ansvar för följande områden

:- Organisation och Ledning – Transport – Inköp – Vård och Omsorg – Verkstadstjänster – Andra förekommande uppgifter

- Städ

- TvättLön

: 0 kronorSemester:

Anställningen kräver att man är tillgänglig året om. Eventuell korttidsfrånvaro måste avtalas långt i förväg. Eventuella tilläggsjobb kan avtalas, om det förbättrar ekonomin i Familjen och inte kommer i konflikt med övriga uppgifter som Mor gör.Avgörande krav

: Honkön.Önskvärt

: Egen förmögenhet. Tillgång till semesterställe som kan passa för Familjen.Kvalifikationer:

1.

Körkort. Du ska kunna köra eget fordon med defekt klimatanläggning genom tät trafik, medan du lyssnar till spädbarnet (eller maken) som gallskriker i baksätet samtidigt som de äldre barnen bråkar högljutt. Du bör kunna koncentrera dig på att köra medan du sjunger ”Imse Vimse Spindel” och du måste veta var alla offentliga toaletter finns. Du bör ha erfarenhet av att vänta utanför stallar, ishockeyrinkar, klubblokaler och diskotek sena kvällar.2. Inköpschef.

Du ska göra inköp och planera menyer för envars aptit i minst 18 år framöver samt för makes smak i evighet. Det krävs produktion av egen mjölk till nyfödda, och det krävs ofta att det skall göras middag till många personer.3. Administratör.

Du blir direkt ansvarig för ekonomisk långsiktsplanering, budget och ekonomisk uppföljning, budgetkontroll, fakturakontroll, klagomål och förhandlingar. Hantering av festarrangemang och inköp till samtliga födelsedagar (inkl. egen) och jubiléer, skolavslutningar, begravningar o. dyl.4. Vård och omsorg.

Du ska kunna fungera utan sömn upp till sex dygn, samtidigt som annat arbete skall utföras som vanligt. Du måste vara duktig att vårda patienter tidiga morgnar och sena kvällar. Färdighet i fläckborttagning ses som extra merit i denna kategori.5. Småbarnspedagog.

Du måste kunna citera alla berättelser om Nalle Puh och Smurfarna samt ha kännedom om allt som är skrivet om dinosaurier, hästar och ABBA. Färdighet i att göra halskedjor av makaroner och tandtråd är ett krav.6. Skräddare.

Du ska kunna designa och sy kanindräkter och fantomdräkter till speciella tillfällen samt givetvis kunna sy i knappar, fålla, laga och stryka och pressa.7. Frisör.

Du ska kunna upptäcka och behandla huvudlöss, ta bort tuggummi från hår och klippa en rak pannlugg medan du får en ström av glåpord. Kännedom om flätning, hårfärgning och herrfrisering ses som en merit.8. Cykelreparatör.

Du måste vara förtrolig med alla aspekter av underhåll av cyklar, inkluderat montering och demontering av stödhjul. Du ska också kunna laga cykelslangar på en campingplats. Godkänd kurs i första hjälpen är obligatoriskt.9. Veterinärassistent

. Du ska kunna vakta och uppfostra ett varierat urval av husdjur (efter att ägarna har tröttnat på dom).Ofta förekommande utfodringar och rengöringar av burar ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du måste vara duktig i att hantera djurrelaterade grannkonflikter och tidvis utföra begravningar.10. Målare och Interiörarkitekt.

Du bör vara van vid att ta bort klibbiga saker och klotter från dörrar och tapeter. Det är en stor fördel om du kan måla taket medan du gör middag.11. Växeltelefonist.

Du ska kunna hålla en diskussion i gång i telefonen medan ett barn klamrar sig fast i ditt ben och ett annat hamrar på en konservburk med en träslev. Du ska kunna utfodra tonåringar som mest pratar i telefonen med näringsrik mat så att de undviker total utmattning.12. Trädgårdsmästare.

Du bör kunna starta gräsklipparen, hantera trädgårdsredskap och hålla krukväxterna vid liv. Du ska kunna numret till giftinformationen, och du ska hålla dig uppdaterad på de nyaste metoderna inom kompostering, beskäring av buskar, förkultivering och kapning av träd. Du måste veta var varenda död mus ligger begravd.13. Underhållningschef.

Du ska kunna koordinera diverse sportarrangemang via telefon och ha en personlig kontakt med lärare och aktivitetsledare. Du kommer att bli uppmanad att träna lagspel i alla sorters väder, och uppmuntrad att gå in i häftiga diskussioner med motståndare. Inköp och underhåll av utrustning krävs. Sökanden måste också kunna arrangera fester, baka kakor och hitta på lekar där alla vinner.Du får självklart ansvar för julfirandet.Ring om du är intresserad!


Vår Dag


Nu ni, ska jag skriva några rader är det tänkt!!!

 
 
Fyyy så dåligt det varit med uppdateringar sista tiden, har varit ledig alldeles för mycket men ändå har det inte blivit av.
Men nu så.. :)
 
Vardagen är igång, skolan rullar på, lite jobb, lite Me&i partyn men dock alldeles för MÅNGA avbok och det är så tråkigt! Jag vill ju sälja massor, och det blir ju inte av om inte Partyna blir det. Skolan snurrar och Ville trivs på Fsk och smälter så himla bra in i Barngruppen på Stora sidan. Nått som skrämde mig lite innan han flyttade då den varit lite "turbulent" men efter sommaren och några ändringar så känner man att det känns så himla bra!
Han kommer hem och berättar allt de gör, leker med de stora och har så skoj!
 
Men shit vad fort det går, två månader till jul bara. och nästa vecka är det höstlov. Ett höstlov som inte alls vart som jag planerat sen flera veckor tillbaka, med flera dagar i Falun med chans att hinna träffa vänner,familjen,fasters nya tillskott Kalle,Matilde.
Och bara Mysa runt ♥
Nu blir det bara ons till fredag för att hämta ungarna tyvärr! 
 
Imorn ska jag till Optikern, och Ville ska med..
Spännande ;)
NOT! Needå, han har lovat lyda och sitta stilla om han får välja tårta till fikat..
MUTA på hög nivå, jag vet.
 
Idag kom skolkorten, eller man fick se och beställa dom på datan. Och då såg jag verkligen hur stor vår lilla kille blivit. Skrämmande, men spännande och det är så himla skoj att disskutera saker med han, el lyssna på han när han leker för han pratar JÄMT!!!
 
Nehe, nu ska jag hänga med i HollywoodFruarna ;)
Och nu är jag ledig ända till på måndag så ni kommer nog få några inlägg!!
 
Puss och hej!
 
 
 

Nöjd Kille

Coola va??
Snygga som jeans å mjuka som joggingbyxor.. Perfa juh!!!
Gustav gillade de skarpt, liite långa men bred mudd så de funkar.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1717930/images/2012/pic_5079c96addf2b32cc6001d70.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1717930/images/2012/pic_5079c96addf2b32cc6001d70.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1717930/images/2012/pic_5079d9bf9606ee2c28592616.jpg" class="image">


Ensamt&Tyst

Precis vinkat av grabbarna som drar till Karlstad på NGK- Folkrace.
Stina sussar hos Farmor med de två minsta kusinerna, myyspys!! För hon vela inte hänga med dit. Och jag drar med Jessica å Mia till storstaden å UnderbaraBarn Mässan, Ska bli skitskoj!!
Hoppas på lite kändisar,många bra köp och en Trevlig Dag!!

Nu in i duschen å sen lite frulle.

Ha det gott Fina NI ❤


BokFrulle

Äter frulle, sen Frulle men vi har hunnit mkt annat ;)
Han ser på Barnkanalen mellan tuggorna å jag har näsan i en bra bok.. Dona lite till innan det är efm jobb å sen helg.

Händer i helgen då???


MellisTajm

Ibland är det bra med bullar som legat å blivit torra.. FattigaRiddare å frukt vart ett Lyxigare mellis idag :)


Som Nya!!

Nya skosnören å uppsnyggade med mörkare shoeCream å en ny varm sula. Mina gamla VagaBond som jag köpte i 9an å inte riiiktigt var dom jag igentligen vela ha.

Nu vart de ju riktigt snygga, eller???


Jag dööööör!!

Matchen var skitskoj, vi förlorade, Gustav berömde mig för en assist (stavas det så) å jag har redan så jäkla ONT överallt!!!
Har nog inte sprungit lika mkt som ikväll på hela året ;)

Nu en kopp the under filten å sen Godnatt!!!

Imorn ska jag till Tandis å Ville har lovat hålla mig i handen :))

Puss å Godnatt


Vacker Morgon

På parkeringen med en kopp the, nya Fin kopp med siliconlock jag köpte på mig på IcaMaxi igår. Snygg i porslin, fortfarande varmt när jag kom till Norrköping och inte het utan det gick att hålla i. Perfa!!!!

Nu jobb, och ikväll match mot Gustavs lag. Föräldrarna mot barna, livsfarligt ;)


Ratade kanelen..

 
 
Och det fick bli Vaniljbullar i vårt hus ist, bra mkt godare och lite sympatibakade då de inte fått någon egen dag! ;)
143st eller nja, (-de vi smakat) ligger under bakduken och väntar på att stoppas i påsar och frysas ner.  Gillar känslan när de är klara,att man vet att nu finns det bullar att smaska på i några veckor/månader iaf. Hembakt är godast, skulel bakat kakor med men det får bli imorn fm.
Vet ni vad vi gjorde efter maten idag??
 
Var över och tog en riktig kik på vår nya Grannunge Nils, sååå söt. Även om han inte var på sitt Bästa Besökshumör.. ;)
Nu är han dessutom lite Me&i kläder rikare, Molnfilt,Molnbody,Moln frottehängselbralla och såklart molnstrumpor i Härliga höstfärger.
Sen ett par söööta Uggs tossor, som jag inte kunde låta bli lixom♥
 
Systar hans fick såklart lite StoraSyster presenter med!!
 
Ska fixa in lite semesterbilder imorn tänkte jag och så har jag ett smaskigt recept jag lovat min bror med.. Men det har inte hunnits med!
 
Vill nån beställa jultidningar så hojta.
Stina säljer ju www.brafo.se
och Gustav ur jultidningsforlaget.se
Är på g att skicka in det snart...
 
Nehe, nu ska jag röja lite innan mitt FavvvoProgram börjar!
 
Kram på er♥
 
 
 
 

OktoberMånad

Och RosabandetsMånad. Jag brukar inte köpa de rosabanden pins som säljs, utan istället armbandet från Lindex.
I år designat av Missoni å riktigt snyggt på handleden..


RSS 2.0