GodMorgon!

Första dagen på SOMMARLOVET!!!! ♥
Ville ropade vid 08, KISSSSSAAAAA Ville Kisssaa.. Så det var bara att hoppa ur sängen och skynda till pottan. Och vi han och potten blev halvfull.
Morgonkisset är han riktigt duktig med att säga till om, men sen blir det lite blöta kallingar på dagarna. Men vad gör väll det i den här värmen?? ;)

Frulle i soffan idag framför Malin och Sommarlovsmorgon, kommer inte bli en vana men vi glömde ju nästan bort att det började så frullen hans inte med innan.
Och lite lyx kan man ju ha det första dagen på lovet... :)

Idag händer inte mycket, gräset ska klippas och nån tvätt med små kallingar behövs.. Ungarna vill hoppa studsmatta och vara ute. Funkar perfekt eftersom solen skiiiner idag med.

Var på fotboll igår, Ålbergas pojk/flick mot Bissarna. En match där våra typ säger "Ähhh e ju ingen ide de vinner ju alltid"
Till försvar har vi inte ett rent 01 lag utan 02 och 03 oxå.. Vi har blandat killar och tjejor, men det tror jag inte är mkt till nackdel. Men just det att de är så mycket läääängre och större och absolut mer fotbollsvana.
Men vet ni, våra ledde med 1-0 första kvarten.. :))
Tror ni det var nöjda killar??? Ohhhh jaa..

Sen trillade det inte några,ganska många onödiga mål i slutet så de förloprade MEN jag tror och VET att de kommer leva länge på dom 15minuterna.
Nya tag till på onsdag då de möter Stigtomta!!
Hemmaplan och hemmapublik, HEJJA ÅLBERGA!!

Nehe, nu ska jag dra en tandborste över gaddarna och joina mina barn ute i solen.. ♥

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas ni får en super fin dag på sommarlovet älskade vänner.. Vad duktig han är Ville då.. stora killen ju.. KRAM en utråkad vårdadministratör.. mohahha..

2011-06-13 @ 11:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0