Oj,oj,oj..

Att en 16årig kille kan ha en sån pipa, Sebastian Krantz var nog bland de bästa som varit med i IDOL. Och han hade utstrålning, utseende oxå! Hela paketet.. :) MEN liite ung. Iaf för mig. Mohaha men säger som grannen om 15år så är vi ju typ lika gamla..:))

Men bra var han, men det är många bra med iår!

Var en glad kille som gick och lade sig igår, fick sälja några tidningar/böcker idag med! Så han närmar sig sitt mål, tror han var upp nästan på 5tusen nu. 2tusen kvar!!!

Idag satte jag in pengar till barnhemmet jag länkade till, inte mkt. Valde att skänka en hundring per barn, ska berätta det för dom imorgon och jag VET att iaf Gustav kommer bli glad. Han är så noga med att det ska vara rättvist el det är dom båda två. Richard sa till Stina nu när hon var sjuk att han skulle köpa med en liten present (tidning) till henne. Hon svarade på en gång med att då måse han köpa till Gustav med för annars blir det orättvist..

Då blir man stolt som förälder!!

De är jättenoga med att stoppa pengar vid insamlingar och sånt, inte mkt men några kronor. Det är ju mest tanken som räknas, det är nog bra att lära sig redan som lite om att dela med sig och om hur dåligt vissa barn har det i andra länder. Att VI som lever som svenssons här i Sverige, har det hur lyxigt som hellst om man jämför med andra.

Mmm det är inte lätt, men vi försöker iaf att få dem att tänke efter!
Man kan inte bara få och få.. Utan man måste kämpa lite oxå, lära sig spara och inte bara få allt man vill ha och pekar på. Visst våra ungar har flera dyra grejor. Men de har fått spara av sina veckopengar till en del, studsmattan för 2tusen sparde de ihop till på våren innan. De får ju alla pantpengar och så oxå, de kan få en slant om de hjälper till med saker. Gustav sparde till sitt Ds själv och önskade sig pengar till det när han fyllde..

Nu spar de till ett Wii, men fortsätter han sälja så kommer han få ett som premie och massa pengar oxå. Och vet ni,han har sagt att han nog ska köpa ett Ds till Stina med då, för de pengarna.. Men vi får se hur det blir med det. :)

Nehe, nu har jag varit moraltant nog!

Är sugen på en kopp te och én hårdmacka, ska kika om mannen är på g in..

Kram och natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0