Hemma!!!

Borta bra men hemma bäst, så är det juh! Men jäklar vad skönt vi har haft det, lite över 30grader och sooool vareviga dag. Hääärligt, flera fina pooler och ett hav som nästan var FÖR varmt.. Runt 26-27grader nånting. UNDERBART helt enkelt! :))))

Men jag ska villigt erkänna att en liten kille på 1½år inte är den bästa resåldern, för det var inte en lugn stund i vaket tillstånd med han. Tur vi var 3 vuxna och att han har stora syskon som är överbeskyddande för han bara sprang iväg han. Och alltid hittade han nån övertrevlig turk som han blev vän med! Men oftast drog han till uteduscharna för det var hans favvoplats, han som vägrar duscha inne! Poolen drog med och vattenrutchbanorna var med poppis!

Gustav har vänt totalt nu, han är mer under vattnet än över,simmar ordentligt,dyker och hoppar i som han inte gjort annat. Efter några dagar så bangade han inte nån av de 4 vattenrutchbanorna som fanns, till och med röret! Hääärligt, är ju bra nu när han ska få byta till den svårare gruppen på simskolan.
Och Stina, hon låg i vattnet typ hela tiden! :) Men det visste vi juh. Mmmm härligt var det!!!

Hotellet var jätte bra, ett stort område med tre olika poolområden och sansstranden och havet precis brevid. Vi hade läst på forum innan att stranden inte var den bästa, men vi var nöjda! Det var bra för barna att bada, även om där det var finast att bada inte var så brett. Sand och stenbotten, men sånna fina och mjuka stenar som man kunde gå på. Fint och framförallt VARMT vatten, men det var ganska mkt vågor alla dagar! Men poolerna var så fina och så pass stora så de funka perfekt där med!

Nehe, nu ska jag passa på att få lite gjort medans lilleman sussar! Tror att tröttheten kommer smygandes hos mig med snart. Landade ju vid halv3 inatt och sen bilade hem och öppnade bildörren runt halv6tiden. Sussade till halvtio och sen har det varit full fart!

Och det BÄSTA av allt!!!!  När vi var borta så installerades vår bergvärme så nu behöver jag INTE elda mer! UNDERBART!!!! :)) Kommer vara värt varenda liten krona, som min man har präntat in i min skalle och jag kommer nog hålla med ju kallare det blir ute. För nu är verkligen hösten HÄR! Var ute på en promenix allihopa förrut och fyyy så kallt det var!

Vi höres, och så kommer det komma en massa bilder senare idag!

Kram!!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Wihuu.. den bästa bloggaren är tillbax på svensk mark.. har saknat dina blogg inlägg ju.. :) ska bli mysigt att se semesterbilder det låter som ni haft en underbar semester.. Kram

2010-10-05 @ 15:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0