Onsdag, som känns som fredag!

Sååå skönt med kortvecka, säger jag som är mammaledig.. ;) Men vadå, jag tänker ju såklart på er som jobbar och det skönaste av allt att man inte har några tider att passa!
Igår lossanade det ganska rejält med lillebrors steg och idag travade han nästan över hela köksgolvet.. Så sött när de vinglar iväg juh!

Lite tidigare än de andra två, men alla har varit lite sega just med att gå. Gustav var 1år och 2v och Stina ganska precis 14mån och Ville nu då dryga 11mån.. Men huvudsaken de lär sig nångång!!

Stina har fortfarande liite feber, men det hade hon igår fm med och sen drog den iväg till 38.4 på efm/kvällen. Men hoppas den ger sig nu!

Igår kom livtecken från bror, han bloggar på erimatigoesjapan.blogg.se och de verkar ha det bra och varmt och skönt vårväder även om det regna där och vi hade strålande sol hela dagen! Som även är idag och då ännu varmare.
Gustav och skolan var på hembyggdsdag igår i Kila, kika på kyrkan mm. Är så himla glad för att vi har en sån bra skola här ute på landsbyggden, de får göra så mkt kul, är ute massor och jobbar i skolböckerna, härlig skolanda och barnen är pricken över i. Å så vill de lägga ner, de där nötterna som sitter på sina feta arselen och inte har en aning om hur bra skola det är. Eller nja, de vill göra om skolan till en lågstadieskola bara.. Hoppas verkligen de tänker över det, och fatatr själva hur dumt det är at ta bort nått osm är näst intill perfekt!!
Suck, man kan undra hur de tänker..

Nehe, nu har lilleman snart fått i sig all mat som man absolut inte får hjälpa till med längre för då grinar han bara och stänger mun. Så härligt kladdigt blir det överallt!!

Men vi höres!

Kraaam...

(Och såklart funkade det inte för mej att länka vidare till hans blogg! Men men jag e ju bara en mammaledig florist! :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0