Trots..

Trotsigare, trotsigast..  Vår son är världens gulligaste tycker vi, lugn och fin och snäll, omtänksam,blyg och lite småskraj ibland om det är mkt folk,nya saker och sånt..
MEN!! Shit vad han kan bli arg och vad mkt som är pinsamt nu när man börjat förskoleklassen. Vad mkt det spelar in vad alla andra har!

Det är fortfarande vinter,snö och bara några få plus grader.. Men tror ni att det var cooolt och dra ett par varma sköna fleece brallor över joggingarna? Han vägrar ha täckbrallor för det är töntigt nu när man bara spelar innebandy på rasten. Visst, ja kan förstå att det blir lite otympligt. Och så länge man inte leker i snön så räcker det med ett par fleece.. Suck! Men nix, bara joggingar räckte för det har ALLA andra.. Sääääkert, när ja hämta i fredags hade vissa ju overaller fortfarande juh!

Han tog iaf, el  jag tvinga han att ha på dem. Sen kommer han säkert inte ha dem på rasten, men då har han iaf inte gått hemifrån i bara ett par kalla joggingar. :))

Oj,oj och värre lär det bli!

Men men, varje ålder har sin charm eller hur brukar de säga.. 

Nu har Ville ätit en portion gröt,en vanlig macka och en rostmacka så nu får ja nog duka av innan han kräver en till för att sitta i stolen och äta frulle med mej och Stina! Ja måtte ju ändå ner och sortera tvätten, så det blir rent och vikt och packat till på fredag då vi draruppöver jag och barna!

Sååå bye på ett tag!! 


Kommentarer
Postat av: Åsa

Haha! Jo, de är just söta! Det är fleecefodrade galonisar som gäller för båda mina killar, även i skolan, fastän de blir arga. Idag åkte alla elever som ej hade överdragsbyxor och mössa på sig in igen... Det är INTE varmt ute än! :-D Kramisar Åsa

2010-03-29 @ 17:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0