Tråkväder..

Blött,geggigt,grått och skitigt ingen sol!! Va är det här, solen ska ju vara framme så det smälter och torkar fort,fort,fort!! Jag vill ju ta bort vinterkrukorna med granar och byta ut det mot penseer och göra vårfint! Men det kan man ju glömma!!

Skulle behöva åka iväg och handla, men har ingen lust att dra med Ville om han låter! Inte för att han säkert tar nån skada, men andra kommer väll tro han är jättesjuk som han låter. Men han är som tur var pigg och glad iaf!! :) Gustav ska på kalas imorn, har ju inte handlat nått paket. Hoppas,hoppas vi har nått som kan passa en 8årig tjej i paketskåpet! Men tror det är mest killgrejor. Är nog på tiden att dra till ULLARED och uppdateran lite på presenterna!! Sjukt bra att ha grejor liggande hemma, ellerhur Vickan??? :)))

Duka av frullen, låta lilleman bada lite och sen baka en chokladkaka.. Svärfar fyllde ju i veckan men vi har inte hunnit gratta han är så de kommer hit och käkar fredagspizza idag och mina ungar kräver tårta när det är kalas! Men nu får de nöja sig med en goood choklad"tårta".

Kraaam!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0