Ja det är våren...

Ja det är våren som kommit igen .. JAAA faktist nu har våren kopplat ett stadigt tag om Borg iaf, så härligt. Det droppar,det växer,skitigt,blött men alldeles UNDERBART!! Finns det nått härligare att hämta hem leriga och blöta barn från dagis, in med dom i bilen som ju ändå inte är städad. Sen hem och tvätta deras ytterkläder, hänga och hålla tummarna för att de torkar????
Nja, där överdrev ja en aning.. Men man blir glad av solen och mkt piggare det kan man då inte säga emot!
Sen att man ser allt damm och hur skitiga fönster man har.. Äh, skit i att vara inne då! När man går in när solen gått ner så ser det ju så städat och bra ut igen!

Åker ju upp till Falun på fredag jag och barna, där är det ju mkt mer vinter så bäst att plocka fram overallerna och vinterskorna igen.. Ska bli skoj! Framförallt att se fasters skrutt som vuxit massor sen man såg henne sist juh! Snart 3månader och närmar sig 4kg`s  strecket.. :))

Appropå, barn så har Ville lärt sig lite nytt idag! Han satt på golvet och helt plötsligt så reste han sig upp och stod.. Sen blev han så chockad och bara skratta så han ramla! Sen ställde han sig mot mig flera ggr, och släppte taget och bara stod stilla.. Stoora killen!! Försökte ta kort men det vart inget bra, får testa igen när han vaknat och de andra är hemma med!

Nehe ner och hämta tvätten och lägga in ny kanske, sen hänga den blöta!! 

Pussåhej!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0