Fullt upp!

Sorry men idag har dagen springit iväg, bror smsa och fråga om internet var paj eftersom ja inte skrivit nått på bloggen men icke så nicke! Bara haft massa att göra.. :)

Var upp tidigt imorse så vi kom iväg tidigt, först var vi till Bauhause och shoppa färg till listerna i köket och tapetklister och allt man behöver för att tapetsera så vi kan fixa lillebrors rum! Åh va kul, älskar att pyssla och ställa i ordning!
Sen lura vi ungarna och parkera vid busfabriken och sa att vi skulle ut och gå, en låång promenad. de köpte det. Hihi men då ångra vi oss och det var GLADA och FÖRVÄNTANSFULLA barn som hoppade och skrattade när vi berättade att vi skulle gå in.. Det var första gången som Ville var med och lekte lite, åkte rutschkanor och busa i bollhav och han ÄLSKADE det! Åh nästa gång kommer han gilla det ännu mer, ju större han blir!


Till och med jag vågade åka den högsta och längsta den här gången, och när man väl åkt en gång vill man bara åka mer och mer.. Passade på att fika där inne när lilleman åt mat oxå.

Gustav blev tyvärr uppkäkad av hen krokodil så han fick vi inte med oss hem.. :(


Köpte med oss strips och kyckling bitar hem och kastade i ugnen, fixade sallad och god sås lite fort och vips var middagen klar. Snabbt och gott!

När vi kom hem satt det ett paket på dörren, ett blompaket med jätte fina vita tulpaner i och trisslotter från våra rara grannar som legat i magsjuka hela familjen. Som TACK för att vi köpte med oss lite cola och blåbärssoppa till dom när vi varit på bio! TACK söta ni, självklart ställer vi upp!! 
 
Sen bar det iväg på fotboll, träningsmatch mot Stigtomta.. Ungarna var jätte duktiga men förlorade med ett mål! Är ju så svårt med innefotboll, bollen studsar i väggen och inga ytor! Men kul hade de och det är huvudsaken..
Lägga barna och nu sitter man här md datan i knät, vi ska kika på Wallander på 4an vid nio har vi tänkt och lite te och macka till det..

Funderar på att börja måla i köket imorn, men vi får se!

Nu börjar filmen!! Så bye bye på er..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0