En underbar dag!

Soligt och varmt, varit ute hela dagen och njutit!!! :))

Men först vart det en vända in till nyköping, såg en annons på en Briorace i Sn för 7ookr.. Som ja ringde på och sen var och köpte. Visst den är begagnad, men i mkt bra skick och väldigt billig mot va de brukar ta på blocket. Å den här var dessutom lite nyare än de som brukar ligga där, en -08 som är svart!
Och nu är den tvättad och ihopsatt igen så imorn ska skrutten få teståka!

Appropå tvätt har det tvättasts och vikts en hel del idag, oljat in altanen och ute möblerna, bakat banankaka som var mkt gooood och nu koka jag lite rabarbersaft på kvällen..

Det är ju sååå gott och somrigt!!!
Så TACK snälla Victoria för all rabarber.. :)

Imorn har Gustav sovmorgon, börjar inte förrän vid 11.30 i skolan. De är Ålbergadagen imorn så de går på efm, ska bli massa sång och danser och lite annat kul att kika på. Barnen ska vara klädda lite som förr i tiden, runt 1900-talets början. Hoppas de får lika härligt väder som idag!

Började flytta runt på lite perenner idag, måste testa om det blir bättre, barnen sådde lite blommmor i krukor de fick av mormor. Som ska få stå på trappan till altanen, den som nu är nyoljad så imorn blir det att sätta upp möblerna,nya dynorna och vaxduken. Sen lan vi sitta ute och äta och fika! Häääärligt!!

Men nu ska jag gå och lägga mej och läsa, men först smörja in mina axlar som börjar bli aningen röda.. Sällan?!?!
Barnen smörjar man i duktigt, men sen då.. Hmm!

Kram och natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0