Äntligen!!

Har jag datan i knät igen! Kan ju gå in från mobben och kika med men har en man som kastar arga blickar på mig då.. ;) Hemma i Karlsbyn igen iaf!
Har haft en supermysig helg i fäbon med familjen och kusiner och deras kära... Fint väder, massa knott, good mat och dricka, ännu mera knott och hallonsnaps som smaka riktigt bra, ungar som inte hade mkt till tur när det gällde både lotter och chokladhjul,lite fiske, skitgod jordgubbs chesecake,promenader och just ja KNOTTT!!! Haha, men de gillar inte mig som tur är!!

Ja det var en härlig helg!!!

E så nöjd just nu, har precis avverkat 4.8km rundan med bror.. :))) Och JAG fixade det, sprang hela vägen och det var lååångt. Så skönt och då gick vi ju även en promenix på över 1timme med en Matilde som inte vela sussa. Men det behövs efter midsommar snasket och all god och inte alls nyttig mat.

Mannen åkte hem idag för att jobba ovh vi blir kvar över en vecka till, och det verkar ju bli ett härligt väder.. Sol,sol,sol! Så skönt så imorn blir det en vända till sjön, stranden man bodde på som barn. Där man gick naken som liten flicka och bada och sen några år senare ABSOLUT skulle ha en bikinitopp som de stora tjejorna MEN inga bikinitrosor... Haha!!
Hedkarlssjön here we come!

Ungarna bada redan uppe i fäbon, men det är lite grunt där så det vart inte så mkt till bad och ingen sandbotten är det heller. Så imorn ska Ville få testa på att bada med, han är ju bara van med badtunnan nu så när vi satte han i badkaret här uppe så vart han rädd el nått. Han grina iaf och vela kliva ur, HAN SOM ÄLSKAR ATT BADA!!

Nehe, mat var det!

Kraaam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0