Åh vilken skön dag!

Upp vid 07 och fixa frulle och en sallad, ölkorvsallad fick det bli! För solen skiner som aldrig förr så då var det ju folkrace som stog på planeringen. Och vid tvådagars så startar det redan vid 09! Tiiidigt.. :)

Men vi han inte riktigt, för när vi kommit en bit kom jag på att mannen ju inte satt på Gustav och tina deras långärmade och när vi väl hämtat dom så blev Gustav lite hängig och trodde han skulle kräkas. Han har så lätt för att bli åksjuk, och på kvarsebovägen är det inte konstigt att man blir det! Men han mådde bättre med lite luft och en pappa som körde liiite långsammare.

Väl framme, så hade vi ju såklart missat Jennies första hit. Men men, det vart ju flera under dagen även om det den här gången inte räckte till final.
Det bästa var iaf att Villemannen nu är helt insnöad på folkrace och sitter som att han är på en tennismatch och kikar på bilarna.. ;) Det är ju inte så konstigt med de generna han har och då får man lägga till korven oxå så är det ju allt han älskar!

Var ett härligt,soligt väder.. Lite regn på slutet men det gjorde inget, och Ville satt lika glad och nöjd i vagnen under regnskyddet.


Sen var det hem och fixa lite käk, vart havregrynsgröt till alla. Gott,snabbt och nyttigt!!!
Sen kom Susanne förbi och hämta de tre  ljuslyktorna hon beställt, sånna som vi gav till fröknarna.. Sen hoppa barna i sängen och jag diska det sista och hamna här.

Nu är det duschen som hägrar, måste bli av med allt damm från tävlingen!

Puss på er!

( Haha såg på facebook igår att två olika personer hemma i byn, testade och bjöd på min Tacokryddade kyckling lasange! KUUUUUL, och den verkade gå hem där med!) :))

Kommentarer
Postat av: Arntlena

Greetings. This site is so full of information

2011-05-24 @ 12:38:41
URL: http://arntlena.blogger20.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0