Tisdag, och det snöar för fullt!!!

Men nu börjar man ju bli van, en dag utan snö är som en semla utan grädde!! Haha appropå semlor så håller morsan på och bakar just det idag! Mmmm längtar redan till efm fikat.. :)

Idag är det inte lika kallt, runt -15 bara, så idag ska jag kasta ut mej och barna i snön och leka lite! Bäst och passa på man vet ju aldrig när snön försvinner, nja om den nu kommer att försvinna. Lutar fortfarande åt att det blir skidor runt stången i år och jäger sittandes i en snödriva!

Det var en glad och nöjd kille i fill Leksands mundering som kom hem sent igår kväll.. Har en snäll morbror för han hade fått införskaffat en LIF kortlek och så hade de köpt en grymt söt grej till Matilde!  Sen fanns det spår runt munnen efter ketchup med så det hans nog med en korv i pausen med.

Åh vad man blir glad av att titta på när Haag och Kalla kör, och när de intervjuas! Så himla vanliga,roliga,blyga och fnittriga flickor! Som de sa "Det vore ju helt sjukt om man inte var nöjd med ett OS silver!" Å nöjda de ska det vara, för nu e de nog älskade av hela svenska folket, spelar ingen roll om man gillar sport el inte. De flickorna kliver direkt in i hjärtat och stannar där!!
Och till råga på allt så fick de ju kramas med Carl Philip! :)

Nehe, nu ska lilleman få lite favvo käk, korn och potatis!

Bye bye så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0