Pojke på vift...

Ja ni, igår skulle tösen flytta och idag han ja tänka i 3sek att Gustav va borta, bortrövad!

Han som e mest noga med att man inte ska springa ifrån mamma och pappa e den man är med. Stina bryr sig inte hon kan bara dra och tappar hon bort oss så hittar hon alltid nått och sysselsätta sig med el nån att prata omkull. Och när man hittar henne ser hon så oskyldig ut..

Men Gustav e tvärtom, han kan gå och kolla på saker el springa och busa men har alltid ett öga på vart vi är.. Försvinner han blir han ofta ledsen!

Men idag medans jag inhandla lite måsten, ni vet delicato bollar och rollokola i IKEAs förbutik och Richard skulle klä på barna så var han bara vips väck.. :(
Så mannen gick ut på parkeringen å ja leta inne med de andra två som ja höll ett stadigt tag om.. Men icke, inte nånstans och fullt i folk.. Börja bli riktigt orolig när klockan ticka på!
Vår bil stog en bit bort, men mannen gick ändå iväg dit och kika. Ock träffa då på en gammal folkracepolare som han fråga om han sett en liten kille i blå jacka..  Och JAAA hans tjej el vad det var hade följt med våran ledsna son in till kundtjänst! Såklart hade han ju varit så duktig och gått och väntat vid bilen!!! :)

Ja stog där inne och hörde.. "Kan Emma och Richard bege sig till kundtjänst där Gustav väntar!!" Härligaste orden idag kan ja lova!!

Så nu kommer han nog ha ännu mer koll på oss i fortsättningen! :))

Handlat då, jodå lite servetter å nya glaskakburkar,handukar,batterier å päronlampor!

Nehe nu ska ja börja få klart på lilleman som är trött, sen när de andra sussar blir det och fortsätta kika på MORDEN som vi låna av grannarna, som visst var 6!! timmar lång.. Men spännande.. :)

Ajöss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0