Onsdag..

Och som jag skrev igår är det tjejträff idag, ni vet! Skvaller,fnitter och en massa gammalt snack.. Tror aldrig man kommer ifrån det hur gammal man än blir, och i år ni tjejor då blir vi 30!!!
Men man blir inte äldre än man gör sig.. :)

Som ni såg i förra inlägget har ja ägnat morgonen åt att slå in paket, det e jäkligt kul! Och när det är födelsedag,bröllop el bebisar så kan man ju lägga ner lite extra på det. På julen där emot då går det på löpande band å de sista paketet kräks man nästan på.. Men det här, det e skoj! Man skulle jobba i en liten prylbod där man får slå in söta,roliga paket hela dagarna. Där det hinns med och där man vill ha det där lilla extra!
Mmm man blir bara mer och mer sugen på att ha eget, men då ska man nog inte ha tre små gryn som tar all tid. Får suga på den karamellen och vänta några år!

Lilleman står ute och sover, igentligen lite för kallt men han är väl omstoppad och nu lyser solen så härligt med. de andra barnen kom precis in efetr att ha varit ute några timmar. Så rödrosiga om kinderna..

Nehe nu ska jag fixa lite innan jag drar!

Victoria!! Klart du ska komma på partyt, fattas bara annat.. :) Och har du nån som vill hänga med så är de så välkomna! Snart kommer vi hem igen, då SKA det bli många soliga promenixer i ett härligt vårigt Borg.. hehe Hoppas kan man juh!

Kraaam på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0