Nu måste jag..

Börja packa!! :)

Allt e tvättat men ligger i en hög på gästsängen så bara å vika det som ska med i första hand, så kan ju Richard vika resten sen när han är hemma själv och inte har nått att göra! Öhh kommer inte ske!

Men först frulle med lilleman nu när de andra är i skolan och dagis! Skitsugen på äggmacka bara för att vi för en gång skull inte har några ägg hemma, tyckte det var onödigt och köpa när ja inte är hemma.

J*vla snö föresten, nu får det räcka! Kommer ju att kunna åka skidor runt midsommarstången iår juh, fast iofs kan det ju vara skoj för där vi firar i fäbon har vi vääärsta bob backen. Coolt om vi i år istället för några öl och spel kan köra bob å dricka jäger! Fast jag gillar ju inte jäger.. :(

Neä nu vill man ha vår,kvitter,dropp från taken,slippa alla kläder, glass,sol,vårblommor,motorcyklar (fast de behöver inte åka så fort förbi oss) sitta ute och äta,låååånga promenixer med grannen.. Ja ni vet!
Men först får vi nog se framemot en väldigt blöt vår,  och väldigt skitiga ungar. Men glada barn är skitiga barn!


Puss å hej på ett tag!

Kommentarer
Postat av: Grannen

Ja nu kan snart snön smälta så vi kan prommenera ute i skolskenet :)Blir tomt när ni far iväg men kul för er och få träffa alla nära o kära! När ni kommer hem har vi mkt vi ska boka in Vingåker, Villervalla och Stockholm! Har säkert glömt ngt trevligt. Kram kram

2010-02-18 @ 09:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0