Neeeej...

Jag kommer ha världens ledsnaste barn imorn bitti! De skulle ju gå 2v på simskola i Bålsjön i sommar och den skulle stara v30 men då vart den framflyttad till att starta imorn. Så skulel jag dit och kika på anslagstavlan vad det kosta så jag skulle ha med jämna pengar. INSTÄLLT!!!! Skit oxå, de har tjatat och längtat varje dag.. Och idag har de varit sååååå glada att det är onsdag imorn.

Kommer tvinga mannen att lägga fram den nyheten, för jag vill inte se deras besvika miner. Hade man vetat det här hade vi ju gått i Virlången istället. Men men, det är väll bara att vi tar och åker till simhuset och tränar själva..

Typiskt! Men å andra sidan så är det ju inte badväder heller..

Var och handlade mat idag på kvällem, utan barn! :) Hittade en jättefin kofta till mig på Jc som jag sneglat på ett tag.. På rean nu! :) Och lite mat med, för imorn kommer min gamla kompis från skoltiden Johanna och hennes familj på lunch. De passar på att stanna till när de har vägarna förbi.. Så himla kul! Så det ska bli vegetarisk lasange.. Smasken!!!

Ville är så himla glad i musik, och favvon är nog Timoteij för då dansar och snurrar han som en galning. Och han garvar typ hela tiden oxå.. Det är så härligt att kolla på!!

Nehe, ska plocka udan lite grejor så det bara är att dra ett drag med dammsugaren imorn fm..

Kram på er!!!

(SANDRA, uppdaterar jag tillräckligt för att du ska stå ut på jobbet???) :))

Kommentarer
Postat av: Sandra

Absolut fina vännen.. Jag är mer än nöjd! ;) stackars sötisar som inte får gå i simskolan.. men å andra sidan behöver de ju inte heller frysa rumporna av sig.. KRAM!

2010-08-04 @ 08:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0