Det var den dagen det!

Och snabbt gick den och en hel del han vi med! Efter att Gustav åkt med skolbussen så gjorde vi oss klara för att åka till bvc med lilleman, Som jag nu får sluta kalla han.. :)

Mättes och vägdes och har vuxit massor.. 75cm och 10.480gr! Stoooor kille nu, sista vägde han typ 8300gr och var 70cm.. Neä nu får han stå stilla ett tag! Men först vägde han bara 8200gr, trodde hon skämta och sa att det kam ju inte stämma. Så vi gjorde om några ggr men det stanna där alla gånger. Så vi tog en annan våg och då visade det bättre. Som tur var dör några mer jobbiga viktnedgångar vill vi inte ha när det gäller han.

Sen var vi runt och köpte varsina skor till barana att ha när fotbollen drar igång på gruset på måndag.. Och de blev så nöja båda två! Lika den här gången med.. Hehe
Ville fick en hjälm så han kan åka med på cykelturer han med och den har vi testat idag och han verkar gilla det..


Och de större barna med, Stina har haft lite svårt att komma iväg på nya cykeln för hon når inte ner ordentligt men nu har hon fått kläm på det! Öva,öva, öva så går det.

Så nu kan jag börja cykla och hämta hem barna från dagis/skolan... Mohahah

Sen så vart det matlagning och sen iväg på utvecklingsamtal, där vi bara fick beröm för flickan våran.. :) Kul att höra, tur att hon visar lite andra sidor här hemma!

Var över en snabbis till grannen och va bud med lite pengar och då fick vi en jätterar sak från Stella, för att vi varit kattvakt. Ska ta kort så ni ska få se snart.. Verkli
Åh nu sussar de så sött och jag ska kika på tvn tänkte jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0