Trevlig söndag!

Precis vad det var, vaknade el blev väckt vid halv6 så ställde man om klockan och vips hade en hel timme redan sprungit ifrån oss.. Upp och käk mysfrulle och sen plocka undan det sista för med 10färjan kommer Sandra, VÅRSandra som Stina säger, MeandiSandra enligt Gustav och den dyyyra Sandra enligt mannen som knappt hejar på henne för han tror det kostar skjortan! Iaf så är det en härliga tjej som säljer nästan lika härliga kläder!

Och det hon plocka upp på klädställningenn med hjälp av två mkt hjälpsamma barn var fina grejor, Stina sa DEN bara hon såg äppelklänningen och kille hade redan på nätet sett en rosa tshirt med texten "Respect me" som han så bedjande önskade sig! Det var fortfarande två hjälpsamma barn när visningen började, provade och visade kläder för glatta livet! Så snart får ja börja hyra ut dem med Sandra på helgerna och få provision på kläderna.. ;))

Haha, trevligt var det och lite shoppat vart det!!! TACK alla ni som kom och va kul att kakan föll alla i smaken.. Den är gooooood!! Och receptet ligger ju redan på bloggen..

Sen var ju Pernilla och dom kvar och barnen fick leka och vi käka lite, bäst att passa på när de var i krokarna blir ju inte av att ses så ofta! Det var trevligt, och TACK än en gång för blommorna.. :)
Märkte idag när ja skulle natta lilleman hur jäkla ljust det är, allrahellst nu när klockan är omställd. Men han var trött han med efetr en heldag med främmande så han somna sött efter lite klapp på
rumpan..

Nu sussar de allihopa,jag sitter uppkuren i soffan och fryser lite, precis tänt pannan och mannen är i garaget en vända. E sugen på nått gott, blir nog lite popcorn till filmen ikväll!! Skulle ju bli lite nyttigare, men hur lätt är det när man gillar att baka då??!!
Får nog ta tag i Villes rum så jag har nått att göra så ja inte hinner med att baka, el måla om i hallen med när ja ändå hade lite färg över!!  Vitt.. hehe 30år, nja snart iaf...

Nehe, popcorn var det!!

Och ja Pernilla, lägger in receptet på tacokyckling lasange imorn och kolakakorna till Andreas imorn!

Kraaam och önskar er en myyyysig söndag i soffan!!

Kraaam på er!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

ser fram emot recepten, måste verkligen lagas om här hemma,kakorna ska med göras..tack ännu en gång för en trevlig dag:)

2010-03-28 @ 22:09:48
Postat av: Sandra

Underbart blogginlägg.. :) Tack söta ni för en fin dag.. :) KRAM

2010-03-29 @ 07:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0